Header img

Helmikuun Goodiebox 2020

01/03/2020
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Bette Box on nyt Goodiebox! Ihan vaan siltä varalta, ettet ole jo kuullut. *Goodiebox on siis Euroopan laajuinen kauneusboxi, joka sisältää erilaisia kauneustuotetta, joiden arvo on aina vähintään 75€. Boxi maksaa kuukaudessa vain 24,95€ ja tilauksen saa katkaista ihan milloin vain. Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin Betteboxiin verrattuna tämä on todella lupaava ja kuulostaa ainakin minusta ihan älyttömän hyvältä.

Goodiebox on uusi kuukausittainen kauneusboxi joka sisältää kosmetiikkatuotteita.

Sain testiin helmikuun Goodieboxin ja uteliaana sitä avasin. Leuka kyllä hieman loksahti auki tätä tutkiessa, sillä sisältöhän oli todella hyvä! Luulin, että boxissa olisi ollut myös matkakokoisia tuotteita, mutta kyllä nämä kaikki vaan ihan täysikokoisia oli. Ilmeisesti yleensä mukaan laitetaan myös matkakokoisia tuotteita, mutta boxin arvo on aina yli 75 euroa.

Goodieboxin ajatuksena on itsensä hemmottelu ja boxin kortissa olikin ihana muistutus siitä, että omaa aikaa pitäisi muistaa aina varata itselleen. Jos ei mitenkään muuten onnistu, niin merkkaa ihan vaikka kalenteriin sen oman ajan. Tähän täytyy varmaan itsekin pian mennä, sillä viimeisimmät viikot on olleet todella kiireisiä ja sitä omaa aikaa ei juurikaan ole näkynyt. Oon siis ollut myös super väsynyt. Niinpä helmikuun aihe ”Energize” osui ja upposi täysin.

Bettebox vaihtui goodieboxiksi ja uusi boxi on pakattu söpöön laatikkoon.

*HELMIKUUN ”ENERGIZE” GOODIEBOX

Boxin ulkoasu miellytti minua kovasti. Boxi on ikään kuin laatikoston laatikko ja mikäli boxia tilaa säännöllisesti voi näistä kasata itselleen näppärän kosmetiikan säilytyskokonaisuuden. Ihan huippua! Ulkoasua on selkeästi mietitty ja boxista saakin heti aika ylellisen kuvan, kun laatikkokin on niin kaunis.

Helmikuun Goodieboxin sisältö avattuna ja kauniisti aseteltuna.

Boxi sisälsi seuraavat tuotteet:

Mudmasky – Aftermask Vitamin seerumi, 59€
Essentials by Goodiebox – kasvosuihke, 9,95€
Naobay – Protective hiusten hoitoaine, 11,95€
Starskin – Glowstar Foaming Peeling Puff kuorintasieni, 10,50€
Dr Botanicals – Pomegranate Superfood Regenerating yönaamio, 9,90€
Arvo yhteensä: 101,30€

Aika hyvä sisältö 24,95€ hintaan vai mitä?

Mudmaskyn Aftermask Vitamin seerumi on koostumukseltaan melko kevyttä ja yllätyin siitä, että en ainakaan itse huomannut siinä minkäänlaista tuoksua. Tuote sopii siis hyvin myös tuoksuherkille. Seerumi on tarkoitettu käytettäväksi kasvonaamioiden jälkeen, mutta mikään ei tietenkään estä käyttämästä sitä vaikka joka päivä.

Goodieboxin omalla merkillä varustettu kasvosuihke oli myös hyvin miedon tuoksuinen ja vaikutti perus hyvältä kasvosuihkeelta. Tämän voisi ottaa vaikka töihin mukaan, sillä koneellinen ilmanvaihto on iholle aika raaka. Mitään voimakkaan tuoksuisia suihkeita ei kuitenkaan voi töissä käyttää, joten tämä sopisi sinne hyvin.

Goodiebox helmikuu 2020 sisältöineen.

Noabayn Protective hoitoaine on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja tuoksu on myös hieman yrttimäinen. En ole tätä vielä hiuksiin testannut, mutta tarkoitus kyllä olisi. Hoitoainetta kuluu aina, joten kiva että boxissa olikin hoitoaine eikä shampoo.

Starskinin Glowstar kuorintasieni oli yksi mielenkiintoisimmista tuotteista. Pakkauksesta löytyy sieni, sekä kuorinta-aine erillisestä pussista. Kuorinta-aine kaadetaan pakkaukseen ja imeytetään siellä sieneen. Sen jälkeen sienellä käydään kasvot läpi 2-3 minuutin ajan välttäen silmänympärysihoa ja huuhdotaan hyvin. Kuorinta-aine sisältää mm. AHA happoa, joten se on luultavasti myös tosi tehokas! Tämä menee ehdottomasti testilistalle.

Dr Botanicalsin granaattiomena yönaamio oli myös yksi boxin suosikeista. Miedosti tuoksuva voide, joka tuntuu ihanalta iholla, on varmasti jokaisen kuivaihoisen unelma. Tää lähtee myös heti testattavaksi, sillä yönaamiota olen vähän kaivannutkin ihonhoitorutiiniini.

Boxi sisälsi Starskin kuorintalapun, kasvosuihkeen, hiustenhoitoaineen ja ihonhoitotuotteita.

Kaiken kaikkiaan siis tosi hyvä sisältö. Omia suosikkeja oli kasvosuihke, yönaamio sekä kuorintasieni. Myös seerumi on lupaava ja hoitoainettakin aion testata. Kaikki tuotteet siis tulee käyttöön, joten ei voi olla kuin tyytyväinen tähän boxiin. Ainut miinus oli se, ettei boxissa ollut yhtäkään meikkituottetta, jotka ainakin mulle on aina mieluisinta sisältöä kaikissa yllätysboxeissa.

Tyytyväisenä sanon heipat Betteboxille jos tilalle saadaan näin upea boxi! Vai mitä mieltä sinä olit sisällöstä? Aiotko tilata?

Boxia voi tilata *Goodieboxin omilta sivuilta ja mikäli näppäilet alekoodi kohtaan ”LAHJA” saat kaupan päälle myös hajuveden (arvo 25€.) Boxi maksaa 24,95€/kk ja hintaan sisältyy postitus. Tilauksen voi myös perua missä vaiheessa vain, eli ei vaadi sitoutumista.

Instagarmin kohokohdista löytyy boxin unboxaus ja ensireaktio.

  • JonnaH.

    Tosi kiva sisältö tässä boxissa tällä kertaa. 🙂

    • Maria Glow

      Niin oli! 😊 Tosi kiva. Toivottavasti olisi jatkossakin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*