Header img

5 vinkkiä magneettiripsien käyttöön

03/03/2020

Magneettiripset ja tarvikkeet postaukseen sponsoroinut Wennberg. Eyeliner ostettu itse.

Magneettiripset on tulleet jäädäkseen ja monille liima-allergisille ne ovatkin olleet pelastus. Testasin blogissani aikaisemmin magneetti eyelineria sekä muutamia magneettiripsiä ja nyt ajattelin antaa hieman vinkkejä niiden käyttöön. Tässä siis parhaat vinkit magneettiripsien ja magneettisen eyelinerin käyttöön.

Magneettiripsien puhdistusaine, magneettinen eyeliner, eyelinerin puhdistusaine ja magneettiripset.

MAGNEETTIRIPSIEN ENSIMMÄINEN KÄYTTÖKERTA

Ihan ensimmäisenä magneettiripsiä käyttäessä kannattaa ripsinauhaa taivutella. Varsinkin Wennbergin magneettiripsissä nauha on aluksi melko jäykkä, joten sitä kannattaa reilusti taivutella, jotta ripsinauha pehmenee ja ripset asettuvat paremmin silmän mallin mukaan. Wennbergin ripsissä magneettien vastakappaleena on vain pienet magneettitupsut, mikä helpottaa ripsien asennusta huomattavasti. Kun olet saanut ripsinauhan joustavammaksi, ripset on myös helpompi asettaa silmiin.

Wennberg megavolume magneettiripset omassa peilirasiassaan.

RIPSIPINSETIT

Asennusta helpottaa huomattavasti, jos apuna käyttää pinsettejä. Pinsettien kannattaa olla tylpät, jotta ei vahingossa vaurioita ripsiä. Monilta merkeiltä löytyy ihan ripsille tarkoitettuja pinsettejä, jotka helpottavat ripsien laittoa. Esimerkiksi Wennbergin verkkokaupasta löytyy magneettiripsille sopivat pinsetit. Omilla sormilla voi olla joskus hyvinkin hankalaa saada asetettua ripsiä silmiinsä, varsinkin kun käsi vielä sopivasti tulee peilin eteen. Peilihän kannattaa myös asettaa itsestään alaviistoon, jolloin silmillä katsoo alaspäin. Tämä helpottaa myös ripsien asennusta.

Wennberg megavolume magneettiripset silmissä ja violetti silmämeikki.

MAGNEETTI EYELINER

No se magneettinen eyeliner. Helpottaa suunnattomasti magneettiripsien asennusta ja lisäksi voi jättää magneettiripsien alaosan kokonaan laittamatta. Suosittelen siis lämpimästi ihan kaikille magneettiripsiä käyttäville. Itse käytän Wennbergin magneettilineria ja näillä vinkeillä onnistut linerin kanssa.

1.Ravista liner huolellisesti ennen sen käyttöä. 2. Pyyhkäise linerin sivellintä purkin reunaan ja sivele ylimääräinen neste vaikka kämmeneen. Näin saat mahdollisimman ohuen kerroksen lineria kerrallaan. Linerin tulee antaa kuivua 30 sekuntia ennen seuraavan kerroksen laittamista ja mikäli lineria on liikaa, sen kuivuminen vie pidempään ja se voi myös tarttua helpommin ripsien magneetteihin tai yläluomeen. Kuivuttuaan liner ei liiku yhtään mihinkään, joten sen jälkeen huolta ei ole.

Wennbergin magneettinen eyeliner ja vaaleanpunaiset helmet.

EYELINERIN PUHDISTUS MAGNEETTIRIPSISTÄ

Jos kuitenkin lineria pääsi tarttumaan magneetteihin, saa sen puhdistettua linerin poistoaineella. Wennbergilta löytyy ihan oma öljyinen puhdistusaine, jolla ripsien magneetit voi puhdistaa varovasti pumpulipuikkoa apuna käyttäen. Öljyä ei kuitenkaan saisi mennä ripsikuituihin, joten ole varovainen. Samalla puhdistusaineella linerin saa poistettua myös silmäluomista, kuten myös vedenkestävälle silmämeikille tarkoitetulla poistoaineella. Magneettiripset tulee vielä puhdistaa niille tarkoitetulla puhdistusvaahdolla, mikäli olet puhdistanut magneetteja öljyisellä linerin puhdistusaineella.

magneettisen eyelinerin puhdistus magneeteista onnistuu puhdistusaineella.

MAGNEETTIRIPSIEN PUHDISTUS

Magneettiripset kannattaa pitää hyvässä kunnossa, jotta niiden käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä. Magneettiripset on tavallisia liimattavia ripsiä hieman kalliimmat, joten käyttöiästä kannattaa huolehtia. Wennbergilla on ihan oma puhdistusaineensa myös ripsille, joten jos ripsiin on tarttunut meikkiä, ne voi puhdistaa näppärästi puhdistusvaahdolla. Lisäksi heidän sivuiltaan löytyy tarkat ohjeet ripsien puhdistuksesta ja ylläpitämisestä.

Magneettiripsien puhdistaminen käy helposti puhdistusvaahdolla.

RIPSIVÄRI JA MAGNEETTIRIPSET

Magneettiripsien kanssa voi käyttää ripsiväriä, mutta ripsiväri kannattaa laittaa ripsiin ennen magneettiripsien asennusta ja antaa sen kuivua ensin. Näin magneettiripsiin ei tartu ripsiväriä, eikä niitä tarvitse puhdistaa niin usein. Näin myös ripsien käyttöikä pitenee. Alaripsiin ripsiväriä voi halutessaan myös lisätä, se tasapainottaa hyvin magneettiripsien lopputulosta.

Olisiko sulla lisätä jotain vinkkejä magneettiripsien tai magneettisen eyelinerin käyttöön? Saa laittaa kommentteja.

Lue myös: Testissä magneettinen eyeliner.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*