Header img

Helmikuun Boxycharm 2020

10/03/2020

Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka merkitty *-merkillä.
Helmikuun Boxycharm tuli helmikuun loppupuolella, mutta en yksinkertaisesti ehtinyt kuvaamaan ja editoimaan videota ennen kuun vaihdetta. Nyt kuitenkin boxi näkee päivänvalon tubessa ja täällä blogin puolella. Boxi herätti paljon ristiriitaisia tunteita, sillä se jäi tulliin. Boxycharmin hintahan on noussut jo joku aikaa sitten 25 dollariin, mutta nyt vasta ensimmäinen boxi jäi tulliin. Tullimaksuja boxista tuli 9,95€ ja siihen päälle vielä postin uusi rahastusmuoto: käsittelymaksu 2,90€.

Boxycharm tuli helmikuussa postissa melko ajoissa, mutta jäi tulliin.

Postihan ottaa tuon käsittelymaksun JOKAISESTA tulliin jäävästä paketista, vaikka se olisi alle tullirajan. Voitte siis hyvin kuvitella, että Postin kirstuun kilahtaa melkoinen summa joka päivä, kun joka ikinen tulliin jäänyt paketti tuottaa heille rahaa. Käsittelymaksu on minusta vähintäänkin kyseenalainen, koska postillehan tuosta nyt ei ole muuta vaivaa kuin lähettää se sähköinen kirje, että maksa tänne. Se kuitenkin toimii halutusti, olen alkanut harkita Boxycharm tilauksen lopettamista ja sitähän tällä haetaan. Sitä, että ulkomailta tilaaminen vähenisi ja saataisiin kilpailuetua EU:n alueelle. Ja ainakin helmikuussa käsittelymaksut pystyi maksamaan VAIN luottokortilla, mikä sekin on minusta todella kyseenalaista, koska kuitenkin muut postimaksut voi hoitaa myös pankkitunnuksilla.

Helmikuun Adore Boxycharm sisälsi paljon ihonhoitotuotteita.

Helmikuun ”Adoré” Boxycharm

Boxi sisälsi seuraavat tuotteet:
Kate Somerville – KX Active Concentrates Bio – seerumi, $98
Alamar Cosmetics – Brush Trio – sivellinsetti, $36
Touch In Sol – Pretty Filter Glassy Skin Balm – kasvovoide/primer, $32
First Aid Beauty – Facial Radiance Pads – kuorintalaput, $16
PÜR Cosmetics – 4in1 Correcting Primer Energize&Rescue, meikinpohjuste, $17

Omia suosikkeja boxista oli tietysti Kate Somervillen KX Active seerumi sekä Alamarin siveltimet, vaikka oikeasti en tarvitsisi yhtään sivellintä lisää. Tykkäisin, että boxeissa olisi meikkituotteita, koska oikeastaan sen takia tätä olen tilannut ja tässä boxissa niitä ei nyt sitten oikeastaan ollut. Ellei sitten kahta primer tuotetta lasketa. First Aid Beautyn kuorintalappujakin testasin ja ne vaikutti kyllä oikeastaan ihan hyviltä, vaikka aluksi olinkin niiden suhteen vähän epäileväinen. Mun iho kuitenkin taitaa tykätä pienestä kuorinnasta, varsinkin tähän aikaan vuodesta, kun tukkeumia meinaa muodostua.

February Boxycharm Beauty box is a monthly subrscribtion box.

Ei siis ollut mun suosikkiboxi, vaikka arvoltaan toki olikin huikea ja ”korvasi” niin tulli- kuin käsittelymaksut. Maaliskuun boxy on jo tulossa ja täytyy tässä nyt kovasti pohtia, mitä teen huhtikuun boxin suhteen.

Tilaatko itse boxya? Jos tilaat, niin aiotko jatkaa?

*Boxycharmia saa siis tilattua suomeen postitusfirman kautta. Itse käytän *Planet Expressiä postitukseen ja boxycharmien postitus on maksanut n. 10-17 dollaria/boxi. Siihen päälle tosiaan kannattaa varautua maksamaan vielä tullimaksuja 9,95€ ja postin käsittelymaksu 2,90€.

Lue myös: Aikaisemmat boxycharmit

 • tainav

  Mä lopetin BoxyCharmin tilaukseni.Totuushan muuten on,että 25 dollaria menee hiukan yli 22 euroa. Lisäksi shipiton kautta postarit alkoi olemaan n. 30 dollaria. Siitä sitten jos vielä ALVeja ja käsittelykuluja,niin huh huh.
  Kiitos BoxyCharm ,oli kivaa niin kauan ,kun se kesti:)
  En kestä meneekö noi käsittelykulut 2.90 ,vaikka paketissa lukisi paketin arvo,joka alle 22 euroa,mur mur.
  Kiva,kun jos tilaan BeautynetKoreasta alle 22 eurolla niin ne aina vaan lätkäisee siellä arvoksi paketin päälle 10 dollaria niin varmaan jää sitten tulliin.
  Planetexpressin kautta tuo Boxyn tilaaminen vielä ehkä jotenkin,mutta ei ehkä shipitolla.
  Shipitolla tosin sillä yhdellä tilaustavalla se kiertää niin,että paketti näyttää tulevan muualta eli EU alueen sisältä.Siihen lätkäistään uusi tarra ja uusi lähetystunnus.En tiedä miksi voivat tehdä niin?
  No ei se mun ongelma enää ole.Helmikuun boxi oli mun viimeinen ja hyvä boxi olikin:)

  • Maria Glow

   Kyllähän se tällä valuuttakurssilla menee just pikkuisen sen 22e yli. Valitettavasti.
   Ja tosiaan käsittelymaksun joutuu maksamaan, vaikka paketin arvo olisi alle 22e ja tullimaksua ei tulisi.
   Planet Express on shipitoa huomattavasti edullisempi, eli sitä kyllä suosittelen. 🙂 toki jos saa tuolla tavalla EUn kautta kierrätettyä, niin voi muutaman euron säästää vaikka, jos postikulut pysyy tullimaksua halvempana.

 • tainav

  USPS ePacket – toimitusmuodossa Shipitolla pakettiin tulee uudet tarrat ja lähetystunnukset ja paketti ei sen jälkeen olekaan USAsta. En tiedä onko heidän ok tehdä niin,mutta tosiaan ei ole enää minun ongelmani,koska lopetin tilaukseni.

  • Maria Glow

   Tuohon on vaikea sanoa, mut en ole tiennytkään että tuollaista tehdään. 🤔

 • Linda/Lipstick Love

  Mulla jäi myös tää samainen boksi tulliin ja tämähän oli ensimmäinen boksi, joka mulla sinne ikinä jäi. Mua ei sinänsä haittaa joutua niitä alveja maksamaan, sillä sehän nyt on ihan ymmärrettävää, että ne tulee maksettavaksi, mutta toi Postin käsittelymaksu on jotain naurettavaa. Siis ymmärsinkö oikein, että sen joutuu maksamaan siinäkin tapauksessa, että Tulliin on jäänyt paketti, joka ei arvoltaan ole edes niin paljon, että siitä joutuisi ne alvit maksamaan? Hyvä rahastuskeino tosiaan.. Ihme että Posti on aiemmin pysynyt pystyssä ennen tämän idean keksimistä!

  Kalliiksi alkaa tosiaan tulla tän tilaaminen, jos paketit jää tulevaisuudessakin aina tulliin. Harmi sinänsä, sillä Boxycharm on ehdottomasti yksi parhaimpia kauneusbokseja mitä on!

  • Maria Glow

   Juu, en minäkään niitä tullimaksuja niin harmittele, kuuluu asiaan vaikka tosiaan mullakin nyt eka paketti joka jäi tulliin. Mutta kyllä sen käsittelymaksun joutuu maksamaan vaikka paketti olisi vaikka 17dollarin arvoinen, jos se vain jää tulliin. Selviää postin ohjeistuksesta, jossa vähän rivien välistä kerrotaan, että lähes 22e arvoiset paketit jää, vaikka niistä ei tullia tule, mutta käsittelymaksu on maksettava. 🙄

 • Mimosa

  Miullahan jäi se tammikuun BoxyCharm tulliin, mutta ei tarvinnut maksaa kuin verot, silloin kun tuota käsittelymaksua ei vielä ollut. Tuon käsittelymaksunkin PITI olla edullisempi, jos käyttää OmaPostia, mutta sitä vaihtoehtoa ei sitten tullutkaan (tuon kautta maksettaessa se olisi ollut 90 senttiä).

  Mielenkiinnolla odotan vuotta 2021 jolloin tuo verovapaus poistuisi kokonaan, jos ihmiset tilailee, niin sinnehän jää sitten ihan kaikki paketit jumiin 😀

  Miun iHerb paketti tuli muuten ihan normaalisti, ei jäänyt mihinkään (arvo oli 18 $) vaikka kaikki tuotetiedot sisältöineen paketin päällä lukee.

  Ja helmikuun Boxycharmia odottelen yhä, onneksi otin varalta vakuutuksen sille..

  • Maria Glow

   Tuleeko toi 2021 muutos myös kuluttajille? Toistaiseksi oon löytänyt sen tiedon vain yritysasiakkaiden ohjeistuksesta. Resurssithan ei tule kestämään ellei tehdä isoja muutoksia.
   Ja tosiaan rahastuksen makuahan tossa on aika paljon, että 2,90e otetaan joka paketista. Tuuristahan se varmasti myös on paljon kiinni, että jääkö tulliin. Mutta oon aika varma, että kaikki 20 dollarista ylöspäin tulee jäämään. 🤔 Toivottavasti sun helmikuun boxy tulee nopsaan!😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*