Header img

Magneettinen eyeliner magneettiripsille

30/06/2019

Mainoslinkit merkitty *-merkillä.
Essencen magneettiripset ja G beauty lashes ripset ovat saatuja ilmaistuotteita.

Magneettiripset oli kovassa huudossa vielä ihan vähän aikaa sitten, mutta ilmeisesti hype myös laantui yhtä nopeasti. Magneettiripset on nimittäin tuskaisen vaikeat asentaa silmiin. Tai näin ainakin itse koin, kun ensimmäistä kertaa kokeilin magneettiripsiä. Luin sitten jostain, että nyt markkinoille on tuotu magneettinen eyeliner, joka auttaa ripsien asennuksessa ja parhaimmillaan voit jopa jättää vain toisen osan magneettiripsistä lineriin kiinni.

magneettiripset ja magneettirajaus.Ardell Demi Double Wispies magneettiripsien yläosa ja magneettinen eyeliner

WENNBERG MAGNEETTI EYELINER

Eipä siis mennyt aikaakaan, kun nappasin ostoskoriini Wennbergin magneetti eyelinerin ja pääsin sitä testaamaan. Lineria saa Wennbergin omasta Spastoresta. Wennbergiltä löytyy myös omia magneettiripsiä, joita en tosin itse ole testannut. Kokeilinkin lineria muutaman muun merkin ripsien kanssa.

Kuvasin magneettirajauksen testauksen videolle, joten jos haluat, voit katsoa sen tästä. Videon jälkeen on kuitenkin myös kirjoitettu tiivistelmä magneettilinerista, joten voit hyvin skrollata eteenpäin.

Magneetti eyelinerin sivellin on aika paksu, joten jos haluat esimerkiksi tehdä siipirajauksen, suosittelen siipiosan tekemistä tavallisella mustalla linerilla. Riittää, että magneettilineria laittaa vain ripsirajaan, koska siihenhän magneettiripsetkin kiinnitetään.

Wennberg magneettinen eyeliner.

Wennbergin magneettilineria laitetaan kaksi kerrosta ja kummankin kerroksen annetaan kuivua n.30 sekuntia. Tämän jälkeen liner on vedenkestävä ja se on todellakin kestävä. En saanut lineria misellivedelläkään pois, mutta öljypohjaisella tai muulla vedenkestävälle silmämeikille tarkoitetulla puhdistusaineella se lähti helposti ja ilman hankaamista.

Ardell wispies magneettiripset ja magneettiliner.
Ardell Demi Double Wispies Magneettiripsien yläosa

Ripset nappaa ihan hyvin kiinni lineriin ja ainakin omalla kohdalla magneettiripsien asennus helpottui huomattavasti. Magneettiripsien osat paljon helpommin ja nopeammin kiinni toisiinsa, kun liner oli avustamassa. Osaa ripsistä voi jopa käyttää ilman alaosaa, mutta itse koin kuitenkin pysyvämmäksi käyttää magneettiripsien molempia puolia.

essence magneettiripset ja wennberg magneetti eyeliner.
Essence Lash On Lash off magneettiripset ja Wennberg magneettiliner

Testaamistani ripsistä parhaiten toimi essencen Lash On Lash Off -ripset, jotka tarttui hyvin lineriin ja asettuivat kivasti silmiin. *Ardellin Magnetic Double Demi Wispies -ripset asettuivat helpommin magneettirajauksen kanssa ja jopa yksi Ardellin magneeteista irtosi ripsistä ja tarttui lineriin kiinni. G Beauty Lashes magneettiripset tarttuivat myöskin hyvin lineriin. Ne ovat kuitenkin hieman vaatimattomammat ja sopivat loistavasti, jos haluaa meikkiinsä vain pienen säväyksen.

essence magneettiripset ja wennberg magneettiliner.
Essence Lash On Lash Off magneettiripset

Kaiken kaikkiaan siis liner on mielestäni aika huippu juttu. Se helpottaa magneettiripsien asennusta ja parhaimmillaan pärjää jopa ilman magneettiripsen toista osaa. Magneettiripset on myös loistava juttu, jos on esimerkiksi lateksiallerginen tai tavallisten ripsien asennus on hankalaa liiman kanssa.

Oletko sinä testannut magneettiripsiä tai magneettilineria?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*