Header img

Heinäkuun Bette Box

16/07/2019

Boxi saatu ilmaisena tuotenäytteenä. Postauksen mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Pitkästä aikaa päästää tutustumaan Bette Boxiin blogissa. Itse asiassa siitä taitaa olla tasan vuosi, kun mulle on viimeksi tullut Bette Box. Mulle tulee nyt vielä pari seuraavaakin Bette Boxia, joten päästään nauttimaan niistä blogin ja tuben puolella. Aikaisemmin olen myös tilannut itse boxia, mutta myös jokusen boxin olen saanut näin blogia varten. Entisiä Bette Box -postauksia voi käydä lukemassa täältä.

Bette Box onkin nyt kesän ajaksi uudistunut ja uudistunut ilme näyttää oikein kivalta. Boxia saa tilattua täältä* hintaan 18,90e/kk ja jos tekee 6kk tilauksen saa vielä yhden kuukauden kaupan päälle, jolloin boxin hinnaksi jää n. 16,20e. Hintaan sisältyy postitus.

Heinäkuun boxi sisälsi:
Compeed – Rakkolaastari (medium), 1,60€
Lotus – Kostea WC-paperi, 0,85€
Korres – Ginger Lime vartalovoide, matkakoko, 3,30€
Dermosil – Summer Rain kasvonaamio, 6,40€
Cougar – 5in1 Foundation (Natural Light), 6,67€
Ziaja – Vuohenmaito kasvoseerumi, 11,90€
+ Lumene tuotenäytteitä ja Police tuoksunäyte

Boxin arvo oli siis yhteensä reilu 30 euroa, joten ainakin rahoilleen sai vastinetta. Mukana oli myös alekoodit Dermosilille ja Korresille. Tosi mielenkiintoisia tuotteita oli tässä boxissa. Omia suosikkeja oli ehdottomasti kasvonaamio ja vartalovoide.
Rakkolaastarista myös pisteet, kuten myös uudesta Cougar merkistä. Myös uutuustuote Ziajalta vaikuttaa mielenkiintoiselta, vaikka aika monille tuo vuohenmaitosarja lienee tullut erittäin tutuksi Bette Boxin kautta. Kyseessä on kuitenkin uutuustuote ja onhan vuohenmaito sarjan voiteet todella suosittuja! Kostea WC-paperi mulla tulee varmasti käytettyä, koska nuo on ihan todella käteviä kuukautisten aikaan. Suosittelen kokeilemaan!

Sellainen Heinäkuun Boxi tällä kertaa. Tuleeko sulle Bette Box? Olitko omaan boxiisi tyytyväinen? Oliko sulla jotain eri tuotteita?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*