Header img

4 Ihonhoidon huippua Mádaralta

16/04/2020
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Mádara on aina ollut mulle tuttu luonnonkosmetiikkamerkki, mutta sitten kuitenkin aika tuntematon. Brändinä kyllä olen tiennyt Mádaran jo kauan, mutta tuotteita en ole testannut juurikaan aikaisemmin. Asiaan saatiin nyt muutos tänä vuonna, kun sain testiin ihania Mádaran uutuuksia. Listasin tähän postaukseen nyt omat suosikin noista testaamistani tuotteista. Nämä kaikki on todellakin niitä ihonhoidon timantteja Mádaran muutenkin hyvien tuotteiden joukossa. Ja postauksessa on mukana myös yksi meikkituote, joka meni suoraan omalle suosikkilistalle.

Madara luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteiden parhaimpia ovat omega6 seerumi, provitamiini a seerumi ja hyaluroni boosterit.

Keväällä ennen koronaepidemiaa järjestetyssä luonnonkosmetiikkapäivässä, Mádaran perustaja itse kertoi hieman brändin filosofiasta ja se sai minut kiinnostumaan tästä luonnonkosmetiikkamerkistä vielä enemmän. Oli hienoa kuulla, että Mádarassa on yhdistetty huipputeknologiaa ja luonnollisuutta. Esimerkiksi raaka-aineita tuotteisiin kasvatetaan kantasoluista, jotta kasveja ei tarvitse tuhota valmistusta varten. Muutenkin tuotteiden valmistukseen on käytetty valtavasti aikaa ja tutkimusta, jotta on saatu kehitettyä parhaat yhdistelmät.

Madara luonnonkosmetiikkatuotteeita, kuten seerumeita, booster ampullit ja huulikiilto.

*Mádara Custom Actives Provitamiini A -seerumi

Seerumit on mun yksi heikkous ja olipa mielenkiintoista päästä testaamaan luonnonkosmetiikan seerumeita. Seerumissa on kasviperäistä provitamiini A:ta, joka siis on kasvikunnan retinolia. Retinolihan taas auttaa esimerkiksi juonteisiin ja epäpuhtauksiin. Minun akneen taipuvainen ja herkkä iho oli tähän oikein tyytyväinen. Teholtaan ei mielestäni ollut ihan niin tehokasta, kuin testaamani synteettiset valmisteet, mutta pidemmässä käytössä huomasin vaikutuksen paremmin. Seerumin voi sekoittaa voiteeseen tai sitten taputella suoraan ongelmakohtiin. Seerumissa on niin mieto tuoksu, etten edes huomaa sitä käyttäessä. Tämä seerumi on hyvä luonnonkosmetiikan vaihtoehto ikääntyvälle tai epäpuhtaalle iholle.

Madara provitamiini A konsentraatti on pakattu tummaan pipettipulloon.

*Mádara Custom Acives Omega 6 -seerumi

Vaikka mulla on epäpuhdas iho, se on myös äärimmäisen kuiva. Varsinkin aina näin keväisin iho kuivuu entisestään erityisesti pinnasta. Pintakuivuutta vastaan taistelemaan otin Omega 6 -seerumin, joka lupaa myös rauhoittaa ihoa. Ja kun iho saa kosteutusta, myös epäpuhtauksia muodostuu vähemmän, kun ne eivät jää kuivan ihon takia huokosiin. Tykkäsin tästä seerumista kovasti ja se todellakin tuntui hyvältä kuivalla iholla. Mádaralta löytyy myös Omega 3 -seerumi, jota voi käyttää yhdessä tämän kanssa, jos kärsii kuivasta tai epäpuhtaasta ihosta. Sekoitin seerumin voiteen sekaan ja levitin kasvoille ja tällä sai ohuempaankin voiteeseen vähän lisää puhtia. Hyvin mieto tuoksu, mitä ei huomaa käytössä.

omega 6 rasvahapposeerumi pipettipullossa, sopii kuivalle iholle.

*Mádara Time Miracle Hydra Firm Hyaluron -geeli

Seerumeista puheen ollen lisäkosteutusta kosteusköyhälle iholla tarjoaa myös tämä loistava hyaluronihappoa sisältävä geeliseerumi. Kuplainen geeli miellyttää silmää, mutta on myös tehokas kosteuttaja iholle. Jos siis pitäisi valita yksi luonnonkosmetiikan tehokosteuttaja, se olisi tämä. Kätevä pumppupullo ja helposti imeytyvä geeli tekee käytöstä miellyttävää. Geeli sulaa nestemäiseksi iholle, imeytyy nopeasti ja se levitetäänkin kasvoille ennen kosteusvoidetta. Todella mieto tuoksu, mitä ei meinaa edes huomata, joten sopii myös herkkänenäisille (kuten itse olen). Geelissä on vegaaneille sopiva koostumus.

Hydrafirm konsentraattigeeli sisältää hyaluronihappoa ja imeytyy nopeasti ihoon.

*Mádara Hyaluronic Collagen Booster Ampullit

Kuten jo monta kertaa on mainittu, niin varsinkin näin keväällä iho kaipaa lisäkosteutusta. Superkosteutusta tarjoaakin Mádaran kosteuttavat hyaluroniampullit, joilla kuivuus kyllä häviää ihosta erittäin tehokkaasti. Ampullit on pakattu täyteen kosteuttavia ainesosia ja ne lupaavat lisätä myös ihon kollageenituotantoa. Ampullin sisältö oli yllättävän voidemaista ja melko paksuakin, joten nämä kannattaa käyttää iltaisin yötä vasten. Aamuun mennessä iho on hörpännyt boosterin sisäänsä ja tuntuu selkeästi pehmeämmältä. Tykkäsin näistä todella paljon ja käytän varmasti jatkossakin. Sopii myös vegaaneille. Halutessaan näitä voi käyttää kymmenen päivän kuurina tai sitten hieman harvemmin. Ampulleissa oli hiukan tuoksua, mutta se ei ainakaan minua häirinnyt.

Madara Boost hyaluroni ja kollageeniseerumi ampullit tehokosteuttavat ihoa

*Mádara Glossy Venom – Nude Coral 74

Täydellinen huulikiilto! Minähän rakastan huulikiiltoja ja juuri tämän paremmaksi ei huulikiilto voi mennä. Sävy on aivan ihana ja todella luonnollinen, kiillossa on myös kevyehkö makea tuoksu. Koostumus on miellyttävän liukuva, ohuen tuntuinen, eikä tunnu ollenkaan tahmaiselta. Myös pakkaus on todella onnistunut ja aplikaattori on helppo käyttää, joten kiiltoa voi sipaista huuliin vaikka ilman peiliä. Lisäksi kiilto tuntuu hoitavan huulia, joten käy hyvin päivittäiseen käyttöön. Kiilto sopii myös vegaaneille.

Glossy Venom huulikiilto sävyssä nude coral on kaunis ja luonnollinen sävy huulille.

Onko sulla jotain kokemusta Mádaran tuotteista? Itse ainakin ihastuin tähän luonnonkosmetiikkasarjaan kerta heitolla.

Lue lisää: luonnonkosmetiikka aiheiset postaukset.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*