Header img

Viimeinen Boxycharm – Maaliskuu 2020

20/04/2020

Päätin lopettaa Boxycharm tilaukseni. Olen tilannut Boxycharmia syksystä 2017, mutta tullimaksut ja postin käsittelymaksu olivat nyt liikaa. Tullimaksuja boxeista tulee n. 10 euron verran ja postin käsittelymaksu on siihen päälle 2,90€. Lisäksi tietysti mun ostosten vähennys projekti vaikutti myös päätökseen, mutta suurin syy oli nuo lisämaksut. Toisin sanoen, nyt sai Suomen valtio sen mitä halusikin ja ainakin heillä on nyt yksi ulkomailta tuleva paketti vähemmän käsiteltävänä.

Tämä maaliskuun 2020 Boxycharm jäi nyt siis mun viimeiseksi. Ainakin toistaiseksi. Ehkä joskus tilaan vaikka pidemmän jakson kerralla, jolloin yksittäisen boxin hinnaksi jää vähemmän ja silloin voinee säästää myös tullimaksuissa. Tosin, tuon 2,90€ joutuu maksamaan vaikka paketista ei tullimaksuja tulisikaan.

Sisältö oli kyllä oikein kiva, mutta tällä kertaa Boxycharm ei muutoin ihan yltänyt tasolleen. Boxissa ei ollut minkäänlaista pakkausmateriaalia, vaan tuotteet oli sellaisenaan laatikossa. Lisäksi boxista puuttui kokonaan tuotekortti, eikä sitä oltu myöskään lähetetty sähköisesti kuten viimeksi. Vähän tuli sellainen huolimaton fiilis.

Maaliskuun 2020 ”Pretty Edgy” Boxycharm sisälsi:
Farmacy – Very Cherry Clean Makeup Meltaway Cleansing Balm, $34
Spongellé – Body Wash Infused Buffer – French Lavender, $16
QMS Medicosmetics – Lip Line Corrector, $200
Becca – Ultimate Lip Definer – Energetic, $22
BoxyCharm – Hello, Charmer palette, $39

Oma suosikkini sisällöstä ol ehdottomasti tuo Spongellen sieni. Aikaisemmin Boxyluxesta tullut saman merkin sieni on ollut tosi kiva. Farmacyn puhdistusbalmi on yksi mun suosikkeja, mutta tämä limited edition tuoksu ei oikein napannut. Paletti lähtenee johonkin arvontaan ja Beccan huulituotteen sävy oli yllättäen taas ruskea.

QMS:n huuliseerumi oli mielenkiintoinen tuote, mutta en tiedä onko tuollaiselle oikeasti käyttöä enemmänkin. Hauska ajatus ja jäätävä hinta, mutta täytyy ehkä pidempään käyttää, että saa jonkinlaisen kuvan, onko siitä oikeasti hyötyä.

Sellainen oli mun viimeinen Boxycharm. Mitä tykkäsit?

Katso myös muut Boxycharm postaukset!

  • Mimosa

    Miun huhtikuun paketti tuli suoraan, eli en maksanut veroja tai käsittelymaksua, sattui kyllä hyvä tuuri. Maaliskuun boksista sitten makselinkin.

    Mietin vaan, kuinka moni maksaa verot vapaaehtoisesti, jos paketti tulee suoraan läpi. Sillä tullin sivuilta sekin kohta löytyy, josta verot voi maksaa itse, jos ei paketti ole tulliin jäänyt.

    • Maria Glow

      Sulla on kyllä käynyt hyvä tuuri, kun tainnut ennenkin tulla ilman maksuja perille. Hyvä että nyttenkin tuli suoraan. En jotenkin jaksa uskoa, että kovin moni vapaaehtoisesti maksaisi, enkä kyllä itse edes tiennyt, että sellainen vaihtoehto on 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*