Header img

Tukholman ostokset

12/01/2020

Arvontapostauksessa kysyin, mitä haluaisitte jatkossa nähdä blogissani tai tubekanavallani ja varmaan yksi eniten pyydetyistä aiheista oli ostospostaukset. En olekaan pitkään aikaan esitellyt ostoksiani blogissa, mutta toisaalta en ole niin paljon viime aikoina shoppaillutkaan. Tavaran määrä ja pienimuotoinen konmarittaminen on hillinnyt ostoshaluja, joten siitäkin syystä ostoksia on tullut viime aikoina tehtyä vähemmän. Ostolakosta ei kuitenkaan ole kyse, sillä edelleen teen hankintoja. Teen niitä vain ehkä hieman harkitummin kuin aikaisemmin.

Tukholmassa käydessäni kuitenkin jotain tuli ostettuakin. Pääasiassa kosmetiikkaa tietenkin. Tein ostoksista myös videon, joka löytyy postauksen lopusta. Videolta myös unohtui yksi tuote, joka sitten löytyy tästä kirjoitetusta versiosta. Mukana ostoksilla oli Virve, joka osasikin kertoa minulle paljon tuntemattomammista merkeistä.

SEPHORAN OSTOKSET

Sephorasta tuli tällä kertaa tehtyä hyvin hillityt ostokset. Ainakin jos vertaa Miamin ostoksiin. Nappasin mukaani Sand & Sky kasvonaamio lahjapakkauksen, jossa oli mukana Coco & Eve hiusnaamio. Tuo Sand & Sky on ollut todella pitkään testilistalla, koska sitä mainostetaan ihan älyttömästi instassa. Mainos tulee tasaisin väliajoin vastaan ja naamio lupaa aika häkellyttäviä tuloksia. Pakkohan sitä on testata, ihan vaan tieteen nimissä! Pakkaus oli edullisempi, kuin mitä pelkkä kasvonaamio, joten siksi tuli napattua juuri se. Hiusnaamio tosin taitaa tuoksua kookokselle, joten laitan sen varmaan eteenpäin.

Naamion lisäksi ostin Tarte Big Ego mascaran, joka oli aikaisemmin tullut minulle elokuun Boxycharmissa. Käytin jo loppuun tuon elokuussa tulleen hylsyn, joten nappasin tilalle toisen. Todella hyvä ripsari, joka haastaa oikein hyvin suosikkiani Too Faced Better Than sex -ripsaria.

ÅHLENSIN OSTOKSET

Kosmetiikkaa ostin myös Åhlensilla, jossa oli valtava kosmetiikkaosasto. Osastolla oli tosi paljon mielenkiintoisia ja minulle tuntemattomampia merkkejä, joten olin tietysti innoissani. Halusin testata jotain sellaista, mitä ei Suomesta saa. Niinpä nappasin mukaan Indy Beauty merkin vartalovoiteen. Virve kertoi, että Indy Beauty on ruotsalaisen sometähden Therése Lindgrenin oma merkki. Tykkäsin merkin tuoksumaailmasta, joten se lienee suurin syy, miksi tuote lähti mukaani.

Mon|Sun löytyy meiltä kyllä Suomestakin Kickseistä, mutta merkki on mulle ihan uusi. Ostin Friday Foaming Bliss Calming Oats suihkuvaahdon, joka oli mielestäni merkin kolmesta suihkuvaahdosta parhaimman tuoksuinen. Tässä on tosiaan se hyvä puoli, että jos kovasti tykästyn tähän, niin lisää on helposti saatavissa.

Ja olihan minun myös ostettava Virven valtavasti hehkuttama Löwengripin deodorantti. Dödö on ollut mulla jo todella pitkään ostoslistalla, joten nyt se sitten myös päätyi koriin asti. Virve antoi sellaisen vinkin, että deodorantti kannattaa laittaa jo illalla kainaloihin ennen nukkumaanmenoa, niin se saa yön yli vaikuttaa ja on siten sitten kestävämpi seuraavana päivänä. Testasin jo ensimmäisen kerran ja hyvin toimi! Valitsin deodoranteista ”Count on me” -version, sillä se tuoksui mielestäni parhaimmalta. (Huomaatteko, miten tämä tuoksu on melkein kaikissa ostopäätöksissä se tärkein juttu.)

Otin myös edellisen NYXin butter glossin tilalle uuden, sillä se alkaa olla jo vanhentunut. Sävy Eclair on ehdoton suosikkini ja kiilto on aina mulla mukana käsilaukussa. Ihan paras huulikiilto ikinä! Koriin päätyi myös Veetin kasvovahaliuskat. Jonkin aikaa sitten näitä ei saanut Suomesta, mutta nykyään näköjään saakin. Ei vain ole tullut käytyä kivijalkaliikkeissä pitkään aikaan, joten en ollut varma onko näitä Suomessakin myynnissä. Nää on kulmakarvojen siistimiseen ihan tosi hyvät, varsinkin jos kasvaa sellaista vaalea haituvaa tai muuten vain on vähän villimmät kulmakarvat. Otin heti käyttöön ja toimii tosi hyvin!

Sellaiset ostokset lähti mukaan Tukholmasta! Laivalta ostin vielä Gantin hupparit itselle ja miehelleni, jotka esittelen vain videolla. Video löytyy alta.

Oliko sulle tuttuja tuotteita ostoksissa? Haluaisitko kuulla jostain käyttökokemuksia?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*