Header img

Parhaat Black Friday tarjoukset 2021 | Kosmetiikka

25/11/2021
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Olen postannut parhaita Black Friday tarjouksia blogiin jo useana vuonna ja tärppipostaukset on olleet melko suosittuja. Siksipä jälleen kerran listaan parhaimmat Black Friday tarjoukset. Black Friday on siitä kiva, että saatavilla on mitä siisteimpiä tarjouksia ja tämä viikko onkin tarjoushaukan kulta-aikaa. Perinteisesti Black Friday on ollut myös mun joululahjojen ostosviikonloppu, sillä silloin saa yleensä edullisemmin sen, mitä oli jo muutenkin hankkimassa. Poimi siis tästä parhaimmat kosmetiikkaverkkokauppojen Black Friday tarjoukset!

Beautiikki Black Friday

Beautiikki

Beautiiki on kotimainen vastuullisen kosmetiikan verkkokauppa. Ensimmäistä kertaa Beautiikilla on Black Friday ja koko valikoima on vähintään 15% alennuksessa. Siis aivan koko valikoima, myös NUORI tuotteet (joita harvoin löytää alennuksella.) Lisäksi meikkituotteista saa 5% lisäalennusta koodilla: BFEXTRA. Nyt onkin siis hyvä testata uusia merkkejä, uudistaa meikkipussin sisältö tai hankkia laatukosmetiikkaa edullisemmin. Suosittelen erityisesti NUORIn ihania luonnonkosmetiikkatuotteita ja HelemaalShean mahtavia palahoitoaineita. Black Friday tarjoukset on voimassa 26.11.-29.11. niin kauan kuin tavaraa riittää. Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja.

*LOOKFANTASTIC

LOOKFANTASTIC on englantilainen kosmetiikkaverkkokauppajätti, joka on yksi ensimmäisiä kosmetiikan verkkokauppoja. Black Friday tarjoukset ei jätä koskaan ketään kylmäksi. Älyttömän laajan valikoiman verkkokauppa, josta saa niin edulliset kuin kalliimmatkin brändit. Kannattaa kurkata erityisesti *lahjapakkaukset, koska niissä saattaa olla hyviäkin alennuksia ja ovat myös loistavia lahjaideoita. Black Fridayn alennustuotteet löydät *täältä ja koodilla CYBERWEEK saa 5% lisää alennusta jo alennusten päälle!

Ps. LOOKFANTASTICilta kannattaa muutan katsoa erityiseti *Beauty Chest, jonka huikean yli 400€ arvoisen sisällön saa 96€:lla. Beauty Chestin unboxing video löytyy myös mun tubekanavalta.

Lookfantastic illamasqua, natasha denona ja kevyn aucoin

*Lyko

Lyko taas on ruotsalainen suuri verkkokauppa, josta löytää mitä siisteimpiä brändejä. Jopa sellaisia, joita voi olla vaikeampi löytää. Katso esimerkiksi tämä mun lyko -postaus. Yksi mun suosikkiverkkokaupoista nykyään ja tarjoaa myös huikeita Black Friday tarjouksia. Lähes kaikki tuotteet -25% normaalihinnoista ja varsinkin *lahjapakkaukset ja *poistotuotteet suosittelen tsekkaamaan. Lykolta löytyy myös valtava valikoima *kosmetiikkajoulukalentereita, jos sellainen on vielä hankkimatta.

*Cocopanda

Cocopanda on viettänyt Black Fridayta jo kohta viikon. Black Friday viikkona on vaihtuvia tarjouksia joka päivä. Tänään lähes koko valikoima on -25-60% alennuksessa. Lisäksi yli 40€ ostoksiin saa ilmaiset toimituskulut. Lisäksi päivittäin vaihtuu 10 tuotetta, joista saa superhyvään aleen. *Black Friday tarjoukset on voimassa 26.11. saakka. Epäilen tosin, että sen jälkeen tarjoukset jatkuu Cyber weekillä, mutta saa nähdä.

lookfantastic black friday

*Skincity

Skincity on kosmetologien pyörittämä verkkokauppa, jossa on laaja valikoima ammattitason kosmetiikkaa. Skincityllä on vietetty Black Fridayta jo koko viikko ja tarjoukset vaihtuvat päivittäin. Tänään Bare Minerals on -25% ja perjantaina sitten joku toinen brändi. Kannattaa siis kurkkia, jos oma suosikkibrändi tulee tarjoukseen. Tarjoukset jatkuvat aina 29.11. saakka.

*Yves Rocher

Yves Rocher on klassikkobrändi, jolla on ihania suihkutuotteita. Yves Rocherilla on paljon tuotteita -40% sekä -50%. Kaikki tarjoustuotteet löydät *täältä. Yli 19€ tilaukset saa ilman toimituskuluja. Täältä kannattaa erityisesti bongailla hyviä lahjoja pukinkonttiin!

Suomalainen luonnonkosmetiikka House Of Organicilta

*House Of Organic

Jos luonnonkosmetiikka on sun juttu, niin silloin kannattaa kurkata* House Of Organicin Black Week tarjoukset. Koko valikoima on -20% tarjouksessa ja lisäksi on päivittäin vaihtuvia spesiaalitarjouksia. Kannattaa kurkkia erityisesti kotimaisen Lunokosin tuotteet, jotka sopii hyvin lahjaksi.

*Oletkaunis.fi

Kirsikkana kakun päälle, erityisesti trendikkäitä brändejä myyvä kotimainen Oletkaunis.fi. Heidän Black Weekend starttaa 26.11. ja jatkuu 28.11. saakka. Koko valikoima on jopa -80% (tämä ei tietenkään tarkoita, että suurin osa olisi noi hyvällä alennuksella.) Valikoimasta löytyy niin erikoisempia meikkibrändejä, luonnonkosmetiikkaa kuin korealaistakin kosmetiikaa. Kannattaa siis tarkkailla tarjouksia!

Kieltämättä Black Friday tarjoukset alkaa jo vähän tursua korvista ulos. Siitä huolimatta olen aina tyytyväinen, kun pystyy säästämään niistä tuotteista, mitä nyt muutenkin aikoo hankkia. Joitain tuotteita on jopa voinut odotella tarjoukseen ennen ostamista. Vaarana toki on, jos odottelee liian kauan, että tuotteet ehtii sitten loppua.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*