Header img

Black Friday Tarjoustärppejä

27/11/2020
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Tämä viikko onkin mennyt Beautiikin asioita hoitaessa. Jos et tiedä mistä on kyse, niin käy kurkkaamassa tämä postaus. Black Friday tahtoo siis vähän jäädä nyt tärkeämpien asioiden jalkoihin, mutta päätin tulla vinkkaamaan vielä muutamista huipuista tarjouksista. Joskus sähköpostin ja mainosten tarjoustulvasta on hankala löytää parhaita tärppejä, niin kokosin niitä nyt tähän. Mulla ainakin sähköposti hukkuu kaikenmaailman Black Friday -kirjeisiin! Edellisessä postauksessa kerroin lookfantasticin Black Friday tarjouksista (jotka näköjään paranee kokoajan), nyt vuorossa yleisesti muita!

Black Friday tarjoukset

Kirjoitin aikaisemmin blogiini äänikirjapalveluista, joista kolmea testasin. Jokaiselta heistä löytyy nyt Black Friday tarjouksia!
*Nextory -palvelun saa nyt kolmeksi kuukaudeksi puoleen hintaan. Tarjous on voimassa jo aikaisemmin palvelua kokeilleille, sekä uusille asiakkaille. (Tarjous voimassa 29.11. saakka)

*BookBeat taas tarjoaa Premium palvelunsa yhdeksi kuukaudeksi maksutta. Etu on voimassa vain uusille asiakkaille 29.11. saakka.

bubbleroom bianca housut sävyissä white ja light blue.

*Bubbleroom on edelleen yksi mun suosikkivaatekaupoista ja alkuvuodesta kirjoitinkin huipuista farkuista, joita sieltä saa. Noista Bianca Superstretch housuista saa nyt 20% alennusta. Itse asiassa kaikista tuotteista saa 20% alennusta 29.11. asti ja vielä päälle ilmaiset postikulut! Tilasinkin jo aikaisemmin itselleni uudet housut, kun entiset meni kovassa käytössä puhki!

Skincityn Black Friday tarjouksena on kaikki tuotteet -20%. Itse pitäisin silmällä erityisesti *Paula’s Choice tuotteita sekä Skincityn oman meikkimerkin *MAKETHEMAKE:n tuotteita.

Skincity Make the make meikit

Jos oli ajatellut joululahjaksi koruja, niin kannattaa kurkata *Kulta-Centerin valikoimaan. Siellä on todella hyvin tarjouksessa nyt tuotteita alkaen -25% normaalihinnoista ja tuotteita on jopa 60% alennuksella!

Ja ei tietenkään pidä unohtaa *nobe.fi verkkokaupan huikeita tarjouksia, joista löytyy esimerkiksi ihanat Huxley tuotteet -25% normaalihintaa edullisemmin. Erityisesti *Secret of Sahara Toneria suosittelen!

Sellaisia tärppejä tänään! Samalla kun ihastelen ihania tarjouksia, niin jo vähän toivon että tämä Black Friday olisi jo ohi! 😀

  • Mirja

    Kiitti siule alennuskoodista, sillä vaan tuli parhaat alennukset. Toivottavasti siekin niistä hyödyt

    • Maria Glow

      Kiitos paljon! 🙂 Hyödyn jos oot mun blogin linkin kautta mennyt ostoksille, mutta tärkeintä on että sait hyvät alet! ♥

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*