Header img

Tulevaisuuden suunnitelmat

12/11/2020

Nyt se päivä on tullut! Oon jo pitkään Instagramissa ja sosiaalisessa mediassa vihjaillut, että oon tekemässä jotain aika isoa ja toteuttamassa mun unelmaa. Ja nyt pääsen viimein kertomaan teille, mistä tässä kaikessa on kyse!

Kaikki alkoi siitä, kun vuonna 2018 koin uupumuksen. Olen siitä avoimesti myös täällä blogissa kirjoittanut ja nyt voin ilolla todeta, että olen tuon uupumuksen selättänyt. Se kuitenkin sai ajattelemaan enemmän omaa elämää ja sitä, mitä elämältään haluaa. Uupumus oli myös todella hyvä opetus siitä, miten työtä kannattaa tehdä, miten itsestään tulee huolehtia ja ennen kaikkia siitä millä pitää itsensä vireessä. Olen seurannut tiiviisti kun Virve Fredman uudisti elämänsä ja hän inspiroi minuakin tähän muutokseen. Toki, toteutan tän vähän eri tavoin kun hän.

Mulla on siis ollut jo kauan unelmana oma verkkokauppa. Olin asiaa valmistelemassa jo joskus vuonna 2017, mutta uupumuksen myötä koko asia unohtui. Kunnes taas kesällä 2020 päätin, että nyt jos koskaan on aika. Ja minua jännittää ihan hirmuisesti! Kaiken lisäksi vähän sattuman kautta, en perustakaan ihan uutta verkkokauppaa vaan ostan jo olemassa olevan. Bloggaajakollegani perusti vuonna 2018 verkkokaupan ja hänen kiinnostuksen loputtua, olen päättänyt ostaa tuon verkkokaupan häneltä. Minusta tulee Beautiikki.fi verkkokaupan uusi omistaja.

Beautiikki.fi

Siinä se nyt siis on. Vielä on paljon järjesteltävää. Tällä hetkellä verkkokaupasta ei vielä saa ostettua mitään, mutta pääset jo kurkkaamaan valikoimaan. Suunnitelmissa on saada joulukuussa lahjakortit sekä edellistä varastoa myyntiin. Ja totta kai tilaan myös täydennystä! Tammikuussa sitten on uudelleenlanseerauksen aika ja pari uutta merkkiäkin on valikoimiin tulossa. Osa entisistä merkeistä jää edelleen ja osa sitten taas jäänee pois. Niistä kerron sitten lisää viimeistään tammikuussa.

Ajatuksena on, että Beautiikki on edelleen kosmetiikan putiikki verkossa. Myytävät tuotteet valitaan huolella ja ne on sellaisia, joihin itse uskon ja luotan. Myytävät brändit tulevat olemaan vastuullista indiekosmetiikkaa, kuten tähänkin asti on ollut. Olen siis todella innoissani tästä ja on mahtavaa nähdä, mihin kaikkeen Beautiikki vielä pystyykään. Toivon, että saan sinne kivan valikoiman hyviä ja vastuullisia tuotteita, joita on ilo käyttää.

Miten blogin käy?

Tämä kysymys herää varmasti monille ja haluan uskoa, että blogiani tämä ei tule muuttamaan. Aion pitää blogini erillisenä, vaikka varmasti tuotetestauksia tulee myös Beautiikin valikoimasta. Rakastan kuitenkin kaikkea kosmetiikkaa ja haluan testailla uusia juttuja, joten edelleenkin blogiin kirjoittelen myös muista kuin Beautiikin tuotteista, ihan samalla tavalla kuin nytkin. Saattaahan sieltä löytyä hyviä helmiä myös myyntiin. Youtubessa testailen edelleen naamioita ja unboxaan yllätyspaketteja, joten sielläkään ei muutosta tule.

Haluan ottaa seuraajatkin mukaan tähän verkkokaupan kehitysprosessiin, joten kertoilen varmasti ainakin Instagramissa ja välillä täällä bloginkin puolella, miten kosmetiikkayrittäjällä menee. Olen myös avoin brändiehdotuksille ja muillekin kehitysehdotuksille, joten jos sulla on vinkata jotain, mikä sun mielestä olisi Beautiikkiin sopiva brändi, niin viestiä ja kommenttia saa aina laittaa. Kaikki mahdollisuudet on olemassa. Tätä tehdään asiakkaita kuunnellen.

Sellainen iso paljastus mulla on kuplinut jo pari kuukautta mielen päällä ja olipa ihanaa nyt saada se ulos! Niin jännittävää ja kerron kyllä heti lisää sitä mukaa, kun verkkokauppaprojekti etenee.

Käy siis ihmeessä tilaamassa Beautiikin uutiskirje, niin pysyt uusimmissa käänteissä mukana! (Alekoodinkin saa, mutta sen pääsee käyttämään aikaisintaan joulukuussa.)

Hih! Sellaista! Mitä ajatuksia herättää?

 • Linda/Lipstick Love

  Hurjasti onnea! Vitsit miten ihana uutinen<3 🙂

 • Noora/Prettyawesome

  Ihan mahtavaa ja niin upeeta, että uskaltaa kuunnella omia unelmiaan 🤩 Kerranhan me täällä vaan ollaan, joten ollaan niin kuin parhaaksi näämme 🥰

 • Mizz Annie

  Paljon paljon onnea ja menestystä!!! Ihan huippu juttu! ❤️❤️❤️

 • Charming Nails

  Ohoh mikä uutinen! Kyllähän mä arvasin että se jotenkin kosmetiikkaan liittyy, mutta tälläistä en arvannut! Huippuhieno juttu, ihan mahtavaa! Beautiikki on nimenä tuttu mutta en ole ikinä tilannut mitään. No nythän täytyy kollegaa tukea ja jotain kokeilla valikoimasta. Kerro jos voin jotenkin auttaa 🙂 Toivon menestystä siun bisnekselle <3

  • Maria Glow

   Ihanaa kiitos! ❤ arvostan tosi paljon! 😊 Ja voi olla, että apuakin tarviin jossain kohti!

 • Eve/Pinkkiä piiperrystä

  Vau! Eikun vaan hurjasti onnea yrittäjän uralle!

 • Eira/ Inspiration: Beauty

  Vautsi! Ihan mahtavaa, onnea ja menestystä! 🙂

 • Sanna V

  Paljon onnea,täytyypä tutustua kauppaasi😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*