Header img

Glossybox marraskuu 2020

17/11/2020
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Nyt olisi luvassa Glossybox marraskuu 2020 edition kauneusboxin sisältö! Glossyboxissa on ollut kyllä viime aikoina tosi hyvät sisällöt, eikä marraskuu tee ollenkaan poikkeusta. Tällä kertaa mukana oli tavallista enemmän meikkituotteita ja vieläpä luomiväripaletti! Aiheena oli siis Makeup & Magic ja ehdottomasti yksi parhaita boxeja, mitä olen saanut. Perinteisesti unboxing video löytyy postauksen lopusta, mikä on tällä kertaa kyllä melkoinen pikajuoksu, kun oli vähän kiire töihin.

Glossybox Marraskuu 2020 ”Makeup & Magic”

Glossybox Marraskuu 2020 sisältö

Sisältö:
LASplash Cosmetics – Magic luomiväripaletti, 27€
Grace & Stella . Rose Water Kasvosuihke, 7,95€
Monu Skin – Silmänympärysgeeli, 29,95€
Contour Cosmetics – Matte Liquid Lipstick – JuJu, 12€
Luna By Luna – Kulmakarvageeli, 12,50€

Jälleen kerran huikea sisältö ja todellakin saa rahoilleen vastinetta. *Jatkuva tilaus on 17,99€/kk (ja koodilla: MARIA30 saa 30% ekasta boxista, jolloin hinnaksi jää 12,59€) tai sitten jos sitoutuu kerralla vuodeksi, niin 15,80€/kk. Myös lyhyempiä tilausjaksoja löytyy, jolloin tilaus maksetaan kertamaksuna.

Glossybox marraskuu 2020 sisälti meikkejä ja ihonhoitoa

Omia suosikkeja oli ehdottomasti LASplashin luomiväripaletti sekä Contour Cosmeticsin huulipuna! Luomiväripaletin sävyillä saa tehtyä monta erilaista lookia. Ja olipa kiva kun huulipunan sävykin oli sopivan neutraali, eikä kökköruskea, kuten aikaisemmista Boxycharmeista tahtoi välillä tulla. Myös Luna By Lunan kulmakavrageeli oli tosi mieluinen, neutraalisti sävytön, joten sopii jokaiselle. Monuskinin Silmänympärysgeeliä haluan ehdottomasti testata, varsinkin näin talviaikaan voi olla tosi hyvä. Geelimäisen kevyenä se sopii varmasti hyvin meikin alle. Kasvosuihkeita mulla on jo jonossa aikalailla, joten voi olla että tämä lähtee eteenpäin.

LASplashin Magic luomiväripaletti glossyboxissa

Jos muuten mietitte, mihin mun ylimääräiset kosmetiikat yleensä menee, niin annan aika paljon tuttaville ja loput annan sosiaalitoimistoon, jossa ne jaetaan esimerkiksi omaa elämäänsä aloittaville nuorille. Juuri on kaksi pahvilaatikollista odottamassa toimitusta. (Niin ja on mulla yksi arvontakin vielä tälle vuodelle tulossa Instagramin puolelle, vink vink.)

Mitä tykkäsit marraskuun glossyboxista? Minusta ainakin oli tosi mieleinen sisältö! Juuri tätä kyseistä boxia *ehtinee vielä tilata, mutta sitten kun loppuu, niin tulee seuraavan kuun boxi. Toimi siis pian, jos mielit nimenomaan marraskuun boxin saada!

Marraskun Glossybox Unboxing:

Lue myös:
Lokakuun Glossybox
Syyskuun Glossybox

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*