Header img

Glossybox lokakuu 2020

09/10/2020
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Syyskuu hurahti ohi ihan hujauksessa ja nyt olisikin aika vilkaista lokakuun Glossyboxiin! Boxeja oli tässä kuussa kaksi erilaista ja niissä oli aivan mielettömän ihana desing! Ilmeisesti sisällöissäkin on jotain vaihtelua ja onkin jännittävää nähdä, mitä toisesta boxista tulee. Itselleni tuli ”Enchanted spirit” -boxi, joka oli sävyltään vaalean violetti. Mielestäni tuo boxin ulkonäkö on todella ihana! Kiva kun tulee välillä näitä erikoisjulkaisuja, eikä kaikki boxit ole aina ihan samanalisia. Perinteiseen tapaan boxin unboxaus video löytyy postauksen lopusta.

Glossybox lokakuu 2020 ”Enchanted Spirit”

Glossybox lokakuu enchanted spirit yllätysboxi

Boxi sisälsi:

Beautiniq Beauty – Fantasy Bloom Blush, $12
Luxie – 524 Small Duo Fibre Brush Dreamcather, 16,90€
Steve Laurant – Orchid Lip Oil, 16,90€
Kueshi – Facial Make Up Remover, 11,95€
BellaPiérre Cosmetics – Conceal and Correct Palette, 25€

Lokakuun glossybox sisälsi meikkejä ja ihonhoitotuotteita

Omia suosikkeja lokakuun Glossyboxissa oli tietysti poskipuna, vaikka tällä kertaa paketissa olikin eri poskipuna, kuin mitä boxi mainosti. Ja itse asiassa boxin kortissakin oli eri poskipunan tiedot. Meikit on yleensä mun lempparituotteita yllätysboxeissa, joten siitä aina iso plussa. Tykkäsin myös Luxien siveltimestä, sillä Luxien siveltimet on yksiä mun suosikkisiveltimiä. En tosin hirveästi ole itse käyttänyt näit Duo Fribe siveltimiä, mutta täytyy vain opetella. Steve Laurantin huuliöljy vaikutti myös tosi ihanalta ja se tulee varmasti vakituisempaankin käyttöön. Tuntui tosi hyvältä huulilla.

Glossybox lokakuu 2020 oli aiheeltaan the beuaty tales enchanted spirit

Pari minulle hieman turhaa tuotetta olivat Kueshin meikinpoistoaine, koska en oikeastaan käytä erillistä meikinpoistoainetta. Poistan meikin öljypuhdistusaineella ykkösvaiheen puhdistuksessa. BellaPiérren Conceal & Correct paletti taas vähän jopa alkoi huvittamaan, sillä tämä on jo kolmas samanlainen paletti, mikä minulle tulee yllästysboxista. Muistaakseni toinen tuli Boxycharmista ja olisiko toinen tullut sitten lookfantasticin boxissa. Sinänsähän tuote on tosi jees, mutta minulle täysin turha.

Glossybox lokakuu unboxing videolla:

Kuitenkin jälleen kerran arvoisensa boxi, joten ei valittamista! Sisällöt on mielestäni olleet tasaista laatua jokaisessa boxissa ja viime kuun boxi on kyllä ollut suosikkini tähän mennessä.

Jos innostuit *tilaamaan boxin itsellesi, niin koodilla: MARIA30 saa 30% alennusta jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista. Jatkuvassa tilauksessa boxin hinta on 17,99€/kk ja tilauksen voi keskeyttää ihan milloin vain, vaikka ensimmäisen boxin jälkeen.

Toinen tilausmuoto on sitoutua vuodeksi, jolloin boxin hinnaksi jää 15,80€/kk. Silloin tilausta ei voi perua kesken kauden.

Lue myös:
Syyskuun Glossybox 2020
Kaikki yllätysboxi postaukset

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*