Header img

Syyskuun Glossybox 2020

02/09/2020
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Syyskuun Glossybox 2020 on täällä! Tällä kertaa boxin aiheena oli SPA ja sisältö oli todellakin hemmotteleva. Monta nappituotetta, jotka tulee käyttöön ja tokihan yllätysboxeissa aina on välillä myös niitä tuotteita, jotka ei jää itselle käyttöön. Tämä oli kuitenkin mun lemppari nyt kolmesta viimeisimmästä boxista, ehdottomasti. Kuvasin myös videon, tällä kertaa Rukalla ja vanhalla kameralla ja se löytyy postauksen lopusta.

Syyskuun 2020 Glossybox

*Syyskuun Glossybox 2020 ”Spa”

Boxi sisälsi:
Mélusine Paris – Magic Jade Roller, 18€
Spa to you – Deep Pore Cleansing Kasvoharja, 7€
La Roche Posay – Hyalu B5 Serum, n.14,30€
Avant Skincare – Supreme Hyaluronic Acid Anti-oxidising Kosteusvoide, 98€
Minetan -Coffee Scrub, 12,95€
Arvo yhteensä n. 150,25€

Syyskuun glossybox sisälsi ihonhitotuotteita.

Ensimmäinen suosikki sisällöstä oli ehdottomasti Jade roller, jota hihkuin heti kun huomasin sen sisältyvän boxiin. Mulla on ollut tosi kauan tarkoitus hankkia Jade roller ja nyt sen sain! En malta odottaa, että pääsen rullailemaan tällä seerumeita kasvoille. Toinen suosikki oli La Roche Posayn seerumi, joka myöskin tuli tarpeeseen. Mulla on hyaluronihapposeerumi päässyt loppumaan ja iho on ollut siitä aika suuttunut. Nyt mulla on tuo seerumi ollut jo muutaman illan käytössä ja iho vaikuttaa heti tyytyväisemmältä.

Avantin kosteusvoide tulee myös tarpeeseen, sillä kosteusvoiteet olen myös iloisesti kuluttanut loppuun. Miten voikin olla hirmuinen määrä kosmetiikkaa, mutta ei sitten just sitä mitä tarvitsee. Avant on tosi kallis merkki, joten mielenkiinnolla testaan, onko se myös sen arvoinen.

Glossybox syyskuu sisälsi kahvikuorinnan, jaderollerin ja kasvoharjan

Spa to you kasvoharja ja kahvikuorinta lähtevät eteenpäin. Mulla on sen verran herkkä iho, että en uskalla käyttää siihen kasvoharjaa. Kahvikuorinnat taas ei oikein ole mun juttu, kun en kahviakaan juo. Keitetyn kahvin tuoksusta tykkään kyllä, kuten myös tuoreiden kahviporojen tuoksusta. Aikaisemmassa kahvikuorintoja testaavassa postauksessa totesin, ettei kahvituoksut ihonhoidossa ei ihan ole mun juttu. Sen sijaan kahvin ystäville varmasti hyvä tuote!

Mitä tykkäsit syyskuun glossyboxin sisällöstä?

Jos innostuit *tilaamaan boxin itsellesi, niin koodilla: MARIA30 saa 30% alennusta jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista. Jatkuvassa tilauksessa boxin hinta on 17,99€/kk ja tilauksen voi keskeyttää ihan milloin vain, vaikka ensimmäisen boxin jälkeen.

Toinen tilausmuoto on sitoutua vuodeksi, jolloin boxin hinnaksi jää 15,80€/kk. Silloin tilausta ei voi perua kesken kauden.

Tässä vielä unboxing videota nähtäväksi. Tällä kertaa jätin editoinnit minimiin, joten muutama plääplääsekoilukin videolta löytyy. 😀

  • VeeraS

    Ihme juttu, että sama tai lähes sama tuote aika usein eri boxeissa. Ny tuli Goodieboxilta jade-rolleri ja vissiin se tulee myös LF boxista. Glossyä en tilaa.. mut mut.. Sattumaa?:)

    • Maria Glow

      Taitaa olla eri brändien jaderollerit kuitenkin? Se on toki nyt tosi pinnalla oleva tuote, että voi hyvinkin olla sattumaakin. Ja LF ja Glossybox kuuluu molemmat the hut groupiin, eli saman yhtiön alla on molemmat 🙂 Mistäs näitä aina tietää 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*