Header img

Adhesive lash liner – ripset kiinnittävä liner

04/09/2020
Tuotteet saatu ilmaiseksi.

Miltä kuulostaisi, jos sanoisin että saat kiinnitettyä irtoripset helposti silmiin, ilman magneettiripsiä, ilman akrylaatteja, ilman lateksia ja ilman varsinaista ripsiliimaa. Aika mahdottomalta ehkä, mutta niin vaan kosmetiikka-ala kehittyy ja taas on tehty yksi meikkauksen mullistava tuote. Kyseessä on adhesive lash liner, eli nestemäinen silmien rajausväri, joka myös kiinnittää tekoripset helposti paikalleen. Ilmeisesti näitä on nyt tullut useammaltakin merkiltä ja omani sain testiin 4beautyfinlandilta jo keväällä. 4Beautyfinlandin liner onkin ilmeisesti ainoa akrylaatiton vaihtoehto markkinoilla tällä hetkellä. Kuvasin linerin käytöstä myös videon, joka löytyy postauksen lopusta. Oon tästä vähän niinkuin innoissani!

Adhesive Lash liner - Ripset kiinnittävä eyeliner

Adhesive lash liner – Ripset kiinnittävä liner

Kyseessä on siis nestemäinen rajausväri, joka näyttää aivan tavalliselta eyelinerilta, jolla saa tehtyä kaunista mustaa jälkeä. Huopamaisella siveltimellä saat helposti levitettyä rajausvärin aivan ripsien tyveen ja hetken kuluttua voit kiinnittää rajaukseen mitkä tahansa nauharipset. Linerilla korjaantuu myös se ongelma, jos ripsien asettelussa tulee sotkettua liimaa pitkin silmäluomia, sillä rajaus tehdään ensin ja vasta sitten kiinnitetään ripset. Niin helppoa!

Ripset kiinnittävä silmien rajausväri, eli adhesive lash liner

Liner ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita, kuten akrylaatteja, lateksia tai formaldehydia. Näin akrylaateille allergisoituneena, olen tästä tietysti innoissani. Yllä olevassa kuvassa on 4beautyfinlandin Paris -ripset kiinnitettynä Adhesive Lash linerilla.

Adhesive lash linerin käyttö

Ripsiliima eyeliner, jolla saa rajattua ja samalla kiinnitettyä ripset

Ravista lineria huolellisesti.
Piirrä rajaus silmäripsien ylärajaan.
Odota hetki.
Tee tarvittaessa toinen kerros.
Paina ripsinauha tai ripsitupsut lineriin kiinni.
Valmis!

Ripset kiinnittävä eyeliner, kiinnittää irtoripset helposti.

Liner pysyy todella hyvin paikallaan, kuten myös ripset. Liner kestää myös vettä, joten voit luottaa siihen myös tunteikkaina juhlapäivinä. Halutessasi voit käyttää vaikka pelkkää lineria, jos tarpeeksi kestävää ja mustaa ei ole vielä löytynyt. Jos kuitenkin kävisi niin, että ripsinauha lähtisi jostain syystä irtoamaan, on linerilla helppo paikata tuo irronnut kohta. Lisäät vain lineria tarvittavaan kohtaan ja painat ripset takaisin paikalleen.

4beautyfinlandin adhesive lash liner eli ripsiliima rajausväri

Ripset saa poistettua, kun varovasti vetää ne pois silmistä aivan kuten tavallisen ripsiliiman kanssa. Linerin taas saa pois silmämeikinpoistoaineella ja parhaiten toimii vedenkestävälle silmämeikille tarkoitetut poistoaineet. Mulla ei ole ollut mitään ongelmaa linerin poistossa, vaan se on lähtenyt hyvin puhdistusbalmilla, jota käytän ykkösvaiheen puhdistusaineena.

Adhesive lash lineria saa ostettua esimerkiksi 4beautyfinlandin verkkokaupasta hintaan 29,90€. Lineria löytyy mustana ja värittömänä. Väritön on näppärä, jos haluaa kiinnittää vaikka ihotimantteja.

Sain myös alekoodin teille! Koodilla: MARIAGLOW saa 5€ alennusta mustasta adhesive lash linerista 4beautyfinlandin verkkokaupasta. Koodi voimassa 30.9.2020 asti.

Ja tässä vielä tutoriaalivideo, miten adhesive lash lineria käytetään.

Lineria käytettyä myös Foxy Eyes -trendimeikissä.

 • Ansku-Glitteri addikti

  Tää on ihan huippu tuote. Mulla myös käytössä ja kaikki ongelmat irtoripsien käytöstä poistui heti. Mä olen aina vihannut niitä ripsiliimoja kun en osaa niiden kanssa säätää ja koko luomi on lopulta liimassa 😀

  • Maria Glow

   Ihan huippua kun tällaisia tuotteita kehitellään 😊😊

 • Emma Forss

  Voi että tätä pitää kyllä testaa <3

 • ROSE-MARIE

  Tämä oli hieno vinkki koska en voi sietää tavallisia ripsiliimoja enkä magneettituotteita ! Tilasin värittömän koska en tykkää eyeliner rajauksesta kuin eivät minulle sovi. Kysyn tässä, että voiko tämän eyelinerin laittaa luomivärin päälle vai pysyykö paremmin jos ei alla ole mitään meikkejä ??

  • Maria Glow

   Itse oon ainakin käyttänyt luomivärin päälle ja hyvin on pysynyt. Nappaa tosi hyvin kiinni. 🙂 Tosin mulla ei koskaan oo mitään paksua kerrosta luomiväriä luomissa, mutta sellainen nyt tuskin on tarpeellistakaan. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*