Header img

150€ lookfantasticille ja Ziaja uutuuksia

11/09/2020
Tuotteet saatu ilmaiseksi.

Jotenkin tuntuu vähän hassulta kirjoittaa tätä postausta, kun on koko alkuvuoden ollut ”ostolakossa”. Kieltämättä tämä on vähän lakon kiertämistä, mutta omia rahoja ei nyt tällä kertaa ole mennyt mihinkään näihin, joten periaatteessa ostolakko on pitänyt. Päätin kuitenkin räväyttää yhteen videoon kaikki viime aikojen kosmetiikat, jotka tähän talouteen on tullut ja siihenhän kuuluu 150€ lahjakortti lookfantasticille sekä Ziajan ihania uutuustuotteita.

Tein alkuvuodesta lookfantasticille freelancerina töitä ja sain heiltä lahjakortin verkkokauppaan kiitoksena hyvin tehdystä työstä. Videolla esittelenkin nyt tuotteet, jotka tuolla lahjakortilla tulin hankkineeksi. Aika paljon saa kosmetiikkaa 150 eurolla!

Lisäksi esittelen videolla uudet Ziaja Jeju tuotteet, jotka on suunniteltu nuorelle ja epäpuhtaalle iholle. Mulla ei ehkä enää niin nuori iho ole, mutta epäpuhdas kyllä.

Oon tykännyt Ziaja Jeju tuotteista yllättävän paljon ja ne on sopinut mun iholle ihan tosi hyvin! Lisäksi niissä on todella ihana raikas tuoksu, joka tekee käytöstä erityisen kivan. Mun suosikkeja on ehdottomasti kasvovesi sekä mikrokuorinta. Videolla on vähän tarkemmin esitelty nuo tuotteet ja Ziajan jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Tällä kertaa vain videopostaus, mutta pian kurkataan joulukalentereihin ja sitten tietysti vielä sitä meidän Rukan reissuakin on luvassa blogiin piakkoin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*