Header img

Maria Glow testaa: Kahvikuorinnat

09/03/2018

Viime vuoden yksiä eniten rummutettuja tuotteita olivat ehdottomasti kahvikuorinnat. Kesän loppupuolella tuntui, ettei kukaan mistään muusta puhunutkaan kuin kahvikuorinnoista. Sain itsekin pari kahvikuorintaa testiin ja hiljalleen niitä testailin. Tässä onkin sitten taas pitkästä aikaa "Maria Glow -testaa" -postaus!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Aloitetaan kuitenkin siitä, mitä kahvi mulle merkitsee. Itsehän en juo kahvia, enkä ole koskaan juonutkaan. En pidä kahvin mausta, joten juon ennemmin teetä. Kieltämättä toisinaan kellon soidessa aamuvuoroon 5:20, joskus mietin että olisiko ne aamut helpompia jos joisi kahvia, mutta oikeasti en ole koskaan harkinnut toteuttavani kokeilua aamukahvista. Tykkään kyllä kahvin tuoksusta. En tiedä johtuuko se siitä, että kahvin tuoksu tekee minulle vahvan mielleyhtymän mummolan kahvipöytään ja kahvipöydän herkkuihin. Joka tapauksessa juuri keitetty kahvi tuoksuu minusta oikein hyvälle, vaikka en sitä haluakaan juoda.

Tällaisella "kahvittomalle" ihmiselle kahvikuorinta olikin ihan mielenkiintoinen kokemus. Kokeilin Optiat kahvikuorintoja sekä Bodyboomin kahvikuorintoja. Molemmat näyttää iholla kyllä aivan siltä kuin hieroisit ihoosi sitä itseään, mutta toisaalta se on myös ihan hurjan hauskan näköistä! Kunnon mutanaamio vartalolle kun ihoon hieroo tummaa rakeista mömmöä.

Optiat Mouthwatering Mandarin

Optiat kahvikuorinnat on pakattu näppärään tuubiin, josta kuorintaa voi puristaa helposti käsiin ja siitä hieroa iholle. Tykkäsin kovasti Optiat kuorintojen tuntumasta, se oli sopivan kuorivaa, ilman raapivaa tunnetta ja iho tuntui todella hyvältä kuorinnan jälkeen. Testasin ensin Mouthwatering Mandarin kuorintaa. Optiat kuorinnoista löytyy useita eri tuoksuja, mutta kahvin tuoksu tulee kyllä hyvin vahvasti läpi. Mr. Glow totesikin heti levityksen jälkeen, että "haiset ihan märältä suodatinpussilta". Jep, kiva kiitos. Ehkä märkä suodatinpussi ei kuitenkaan ole se, jolta haluaa tuoksua, mutta tähän väliin voidaan kertoa, ettei myöskään Mr. Glow juo kahvia. Lisäksi tuoksu kyllä haihtuu hyvin kun kuorinnan huuhtoo pois, vaikka pieni häilyvä tuoksu jääkin. Ihotuntuma oli kuitenkin hyvä ja iho jäi kuorinnan jälkeen ihanan sileäksi. Kuorinnasta ei myöskään tullut kuivattavaa efektiä, vaan iho jäi jopa vähän kosteutetumman tuntuiseksi. Lopputulos siis hyvä! Muita tuoksuja mandariinin lisäksi ovat: Piparminttu, Sitruunaruoho ja Vanilja. Oma suosikkini tuoksuista on vahva piparminttu, eli Potent Peppermint, koska piparminttu peittää parhaiten suodatinpussiefektin.

Bodyboom Mansikka

Bodyboomin kahvikuorinta on kuivempaa, kuin Optiat ja se on pakattu pussiin. Ja tässä kohtaa on vaan pakko todeta, että minkä ihmeen takia. Pussi on hankala käyttää suihkussa ja jos sulkumekanismin väliin jää puruja, niin kun aika helposti käy, niin pussia ei saa kunnolla kiinni. Koostumuksena kuitenkin itse tykkäsin enemmän Bodyboomin kuorinnasta, lisäksi tuoksu on tässä miedompi eikä esille tule samanlaista suodatinpussiefektiä, kuin Optiatilla. Bodyboomilla kuorinta oli myöskin mukavan tuntuinen käyttää, ei tosiaan raapinut ihoa, mutta silti kuori tehokkaasti kuivan ihosolukon pois. Ihon pinta jäi sileäksi ja pehmeäksi kuorinnan jälkeen. Muita tuoksuja mansikan lisäksi: Original, Banaani, Greippi, Kookos, Mango ja Minttu. Omia suosikkeja tuoksuista ovat Mansikka ja Minttu.

Molemmat kuorinnat siis tekivät sen, mitä niiden kuuluikin. Kuorivat ihon ja jättivät sen pehmeäksi ja sileäksi. Optiatin kosteuttavasta fiiliksestä tykkäsin enemmän, mutta Bodyboomin koostumus ja tuoksu oli parempi. Siinäpä sitten arpomaan, kumpi voisi olla itselle sopivampi. Aavistuksen ehkä kääntyisin enemmän Bodyboomin puolelle koostumuksen ja tuoksun vuoksi, pussin voi kuitenkin itse vaihtaa kätevämpään tiiviiseen rasiaan, jolloin myös käytettävyys helpottuu.

Optiat -kahvikuorintoja voi ostaa Ruohonjuuresta hintaan 24,90€
Bodyboomin kahvikuorinnat löytyvät Oletkaunis.fi verkkokaupasta hintaan 18,90€

Oletko kokeillut jo kahvikuorintoja? Tykkäsitkö?

Tuotteet saatu testiin pr-näytteenä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*