Header img

Helmikuun Boxycharm

07/03/2018

Boxycharm on taas täällä! Boxi tuli varmasti ennätysnopeasti, sillä sain sen itselleni helmikuun viimeisenä päivänä. Sisältö, jälleen kerran, oli upea ja mukana oli todella hyödyllisiä juttuja. Boxihan siis maksaa minulle kotiin postitettuna (Shipiton kautta) keskimäärin n. 27 euroa.

Videolla taas unboxing ja tuotteiden testaamista. Videon kanssa oli hieman ongelmia, joten pahoittelen kuvanlaatua. Mun videokamera ei oikein tule toimeen glittertaustan kanssa, joten täytyy miettiä ratkaisua tähän ongelmaan.

Helmikuun Galaxy Glow boxi sisälsi:
CoverFX – Shimmer Veil – Amethyst $28
Pür – X-Faux Lips – Plumping Lip Exfoliator $17
Vintage Cosmetics – Smokey Eye Pencil $21
Crown Pro – Trio Brush Set $29,99
Ofra Cosmetics – Pop-up Palette Mini $19
Ofra Cosmetics – Blush Godet Refill – Winter Rose Gold $12

Omia suosikkeja oli tässä paljonkin. Eniten pidin siveltimistä, koska RAKASTAN siveltimiä ja nuo Crownin siveltimet on osoittautuneet todella hyväksi. Lisäksi tuo Ofran paletti tuli sopivaan saumaan, sillä tarkoitus olisi pikkuhiljaa siirtyä pois yksittäisien luomivärinappien säilyttämisestä. Huulikuorintakin tuli tarpeeseen ja oli mukava käyttää. Tuo Vintage Cosmeticsin järkyttävän hintainen silmämeikkikynä ei oikein säväyttänyt. Kyniä löytyy hirvittävä määrä, varsinkin mustana, joten en usko että jää minun käyttöön. Boxi olisi ollut vallan riittävä vaikka ilman kynääkin!

Loistava boxi kaiken kaikkiaan ja en taas millään malttaisi odottaa maaliskuun boxia saapuvaksi. Sillä välin onneksi on pari muuta unboxingia tulossa blogiin ja youtubeen! 🙂

Videolla jo tästä puhuinkin, eli pieni kaino pyyntö olisi, että kävisit äänestämässä blogiani Inspiration Blog Awardseihin ehdokkaaksi vuoden tyylikkämmäksi blogiksi! Tarvitsen 100 ääntä, jotta pääsisin ehdolle ja olisin todella kiitollinen jos voisit äänesi antaa blogilleni. Jokainen ääni on tärkeä. ♥

Äänestää voit täällä: http://www.inspirationblogawards.com/ehdota-suosikkiasi/
Vuoden tyylikkäin:
Kanavan nimi: Maria Glow
Kanavan url-osoite: https://mariaglow.com

Kiitos ihan mielettömästi! ♥

Mitä mieltä olet helmikuun Boxycharmista?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*