Header img

Synttäriviikko – Maaliskuun lookfantastic Beauty Box

12/03/2018

Blogissa vietetään synttäriviikkoa tällä viikolla, koska blogi täyttää 18.3. kahdeksan vuotta! Synttäreitä juhlitaan vähintään koko tämä viikko ja sehän tarkoittaa siis arvontoja ja arvontoja! ♥ Kahdeksan vuotta on pitkä aika ja blogi on kasvanut todella paljon siitä, mistä aloitettiin. On tämä vaan ihana harrastus ja samalla linjalla on tarkoitus jatkaa!

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Beauty Box saatu pr-näytteenä.

Tänään kurkataan siis maaliskuun lookfantastic Beauty Boxiin ja videon lopusta löytyy myös arvonta! LISÄKSI lukijani saavat -15% alekoodin lookfantastic.fi verkkokauppaan. Siitä lisää postauksen lopussa. Nyt voidaan mennä maaliskuun boxin sisältöön, joka oli aivan mieletön!

Boxi sisälsi:
Omorovicza – Balancing Moisturiser 30ml, arvo n. 66,25e
Skin Chemists – Rose Quartz Lip Plump 8ml, arvo 106,75e
Skimono – Total Conditioning+ Foot Mask, arvo 11,95e
Doucce – Freematic Eyeshadow Duo – 78 Kate & 81 Tenley, arvo $20 eli n. 16,25e
Renuskin – Advanced Anti-Ageing Flash Relax Mask 30ml, arvo n. 12,30e
Stylondon – Oval Face Brush, arvo n. 9e

Boxin arvo oli siis yhteensä huimat 222,50 euroa! Olin oikeasti pudota penkiltä, kun videota editoidessa etsin huultenpullistajalle hintaa ja se oli tosiaan yli sata euroa! Ihan hullua! Boxi ylitti odotukset todella isosti ja mukana oli paljon mielenkiintoisia ja varmasti käyttöön tulevia tuotteita. Vain kasvonaamio sisälsi akrylaatteja, joten jatkaa matkaa jonkun toisen käyttöön. On siis sanomattakin selvää, että olen äärimmäisen tyytyväinen maaliskuun boxiin.

Omia suosikkeja oli siis tuo kasvovoide, huultenpullistaja sekä jalkanaamio. Kaikki tulevat käyttöön varmasti. Boxissa ei ollut yhtään tuotetta, josta en olisi pitänyt, joten sekin jo kertoo kuinka onnistunut tämä boxi oli! Ihan mahtavaa!

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, niin synttäriviikon ajan (18.3. saakka) koodilla MARIAGLOW15 saa 15% alennusta tämän linkin tuotteista. Saanen suositella muutamia omia suosikkejani:

Bliss Aloe Vera & Grapefruit vartalovoi, josta tulossa blogiinkin vielä juttua!
Glamglow tuotteet, erityisesti Youthmud!
Ritualsin suihkuvaahto
Estée Lauder Double Wear meikkivoide

Ja näiden lisäksi siis tuhansia muita tuotteita kuuluu alennuksen piiriin 🙂

Tammikuun lookfantastic Beauty Boxin arvontaan voi osallistua vain youtubessa! Synttäriviikko on vasta alkanut, joten myös blogin puolelle on arvontaa luvassa myöhemmin. 😉 Jos et jo ole blogini seuraaja, niin tässä vaiheessa kannattaa liittyä. Blogiani voi seurata Bloglovinin, Blogit.fin tai Facebookin kautta! Kannattaa tietysti myös käydä osallistumassa youtuben puolella arvontaan, jotta voi tuon tammikuun boxin itselleen voittaa!

Ja tietysti, jos kiinnostuit tilaamaan lookfantasticin boxia, niin sen pääset tilaamaan täältä.

Mikä maaliskuun boxin tuotteista on sinulle mieluisin?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*