Header img

Vuoden 2019 parhaat ihonhoitolöydöt

07/01/2020
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Nyt voisikin olla hyvä koota yhteen kaikki vuoden 2019 aikana löytämäni ihonhoidon huipputuotteet! Osasta tosin jouduin tarkistamaan, että onko tuote oikeasti päätynyt minulle jo edeltävänä vuonna, koska monia suosikkeja tulee käytettyä vuodesta toiseen. Tässä siis lista viime vuoden parhaista ihonhoitotuotteista! Osa tuotteista saatu ja niistä maininta tekstissä.

*COXIR ULTRA HYALURONIC CLEANSING OIL

Sain tämän öljyn Bearelilta syksyllä ja se on lähes syrjäyttänyt aikaisemman suosikkiputsarini The Skin Housen Lemon Sorbet Cleanserin. Ainut syy, miksi se ei ole sitä syrjäyttänyt on se, että matkoilla voidemainen putsari on nestemäistä paljon kätevämpi kuljettaa. Coxirin Ultra Hyaluronic puhdistusöljy pesee meikit todella tehokkaasti ja nopeasti, eikä ainakaan koskaan ole ärsyttänyt mun silmiä tai tehnyt niihin sitä ällöttävää kalvoa, mikä tulee esimerkiksi öljyisistä silmämeikinpoistoaineista. Kosteuttava puhdistusöljy huolehtii ihon hyvinvoinnista samalla kun poistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti kaiken meikin. Pullo on jo yli puolen välin ja varmasti ostan lisää kunhan se loppuu. Tätä Coxirin ihanaa puhdistusöljyä voi ostaa esimerkiksi *Bearelilta.

*HUXLEY SECRET OF SAHARA TONER

Periaatteessa ostin tämän vuoden 2018 loppupuolella, mutta pääasiassa olen sitä käyttänyt tänä vuonna, niin lasken sen tämän vuoden löydöksi. Kyseessä on aivan ihana superkosteuttava kasvovesi, jota mulla tulee käytettyä oikeastaan hoitonesteenä. Ihana tuoksu ja iho on selvästi tykännyt. Melko hintavaahan tämä on, mutta on niin juurtunut osa ihonhoitorutiiniani, etten osaisi enää luopua. Oikeastaan olen hieman järkyttynyt, että olen käyttänyt tätä ”vasta” vuoden, sillä pulloja on kulunut oikeasti monta! Ehkä käyttöä voisi hieman rajoittaa, mutta tätä on vaan ihana kerrostaa iholle, joten nestettä sitten myös kuluu. Varastossa on myös yleensä aina pullollinen valmiina ja tämä onkin yksi harvoja tuotteita, joita olen ostanut näin monta kertaa peräkkäin. Huxley postaukseen pääset tästä. Secret of Sahara kasvovettä myy mm. *Nobe, *eleven.fi ja *Bearel.fi

*MEINEBASE

Jos tuo edellinen tuote oli hintava, niin varmasti edullisin ja yksi parhaimmista ihonhoidon löydöistä tänä vuonna oli MeineBase suola. Sain sillä selätettyä kasvoille pikkuhiljaa takaisin hiipivän aknen. Voit lukea siitä lisää tässä Meinebasea käsittävässä postauksessa. Tuon reilun kuukauden ”kuurin” jälkeen käytin MeineBasea enää n. kerran viikossa ja pikkuhiljaa käyttö harventui n. kerran kuussa. En vain kokenut tarvetta sille ja kesällä en tainnut käyttää suolaa juuri ollenkaan. Nyt taas kun iho kuivuu pakkasten myötä, niin olen taas ottanut MeineBasen käyttöön. Finnejä meinasi taas alkaa muodostua, joten aion pysäyttää homman heti alkuunsa vaikka vähän lyhyemmällä MeineBase kuurilla. Edullista ja niin tehokasta! MeineBasea myydään mm. apteekeissa, *Hyvinvoinnin tavaratalossaRuohonjuuressa ja *House Of Organicissa.

LACTO LINE MICELLAR PUHDISTUSVESI

Toukokuussa sain PR-näytteenä testiin Lacto Linen misellivettä. Misellivesi oli aikaisemmin osa mun ihonhoitorutiinia, mutta nykyään se on jäänyt vähemmälle. Käytänkin sitä nykyään enemmänkin pikafreesauksena sekä meikatessa suttujen poistoon. Monia misellivesiä on tullut vuosien varrella testattua, mutta mun herkälle iholle kaikista paras on ollut nimenomaan tämä Lacto Linen hellästi hoitava misellivesi. Varsinkin hajusteettomuus on mulle iso plussa, eikä tässä misellivedessä ei ole mitään ylimääräistä. Toimiva ja edullinen, joten varmasti hankin lisää kun PR-pullot loppuvat. Lacto Linen Miselliveden postaukseen pääset tästä.

PHYTOMER PREBIOFORCE SEERUMI

Parhaimpaan aikaan syksyllä, kun iho alkoi taas vuodenajan muutoksen myötä temppuilemaan, saapui PR-näytteenä testattavaksi Phytomerin aivan ihana uusi seerumi. Seerumi rauhoitti ja tasapainotti ihoa todella hyvin ja auttoi selviämään viilenevästä syksystä. Käytän tätä yleensä iltaisin osana ihonhoitorutiinia ja toisinaan myös aamulla. Ihana tuoksu, ihana koostumus ja kaiken kaikkiaan vaan huippu tuote! Pullo on pian loppu ja en tiedä selviänkö mitenkään ilman. Prebioforcen postaukseen pääset tästä. Phytomerin Prebioforce seerumia myy mm. Spashop.fi

DUCRAY KERACNYL REPAIR VOIDE

Tämä voide pelasti ihon heti alkuvuodesta, kun iho kuivui, mutta puski siitä huolimatta finnejä. Alun perin Ducrayn Repair voide on suunniteltu aknelääkitystä käyttäville, joilla iho kuivuu lääkityksen vuoksi, mutta mulla tää toimii hyvin vaikka lääkityksestäkin on jo aika pitkä aika. Voide on melko paksua ja käytän sitä iltaisin ennen nukkumaan menoa. Aamulla sitten jos ihossa tuntuu vielä hieman voiteen tuntu, niin se lähtee ihan kasvovedellä tai puhdistuksessa. Iho on tykännyt tästä tosi paljon ja vaikea olisi kuvitella talvea ilman tätä. Kesällä vaihdoin kevyempään voiteeseen, mutta heti ilmojen viilentyessä palasin Keracnyl Repairin pariin. Näköjään täytyy taas pian käydä ostamassa uusi, kun aika finaalissa alkaa tämäkin tuubi olla. Ducrayn tuotteita myydään apteekeissa.

POLAAR NORTHERN LIGHT VOIDE

Lokakuussa sain testattavaksi Polaarin uutuuksia, joiden mukana oli tämä Northern Light voide. Polaar oli mulle aika tuntematon merkki, mutta tykästyin voiteeseen kovasti. Aluksi voide vaikutti melko täyteläiseltä, mutta se imeytyi ihoon yllättävän hyvin. Voide sopii täydellisesti meikin alle ja käytänkin sitä aina aamuisin päivävoiteena. Pieni määrä riittää koko kasvoille, joten voide on myös tosi riittoisa. Kesällä voide on varmasti liian tuhtia, mutta näin talviaikaan ja pintakuivan ihon kanssa kamppaillessa tämä voide on ollut iso apu. Myös voiteen raikas tuoksu on minulle mieluinen. Polaarin Northern Light voidetta myy mm. apteekit ja *lookfantastic.fi.

Siinäpä viime vuonna tekemäni parhaimmat ihonhoitolöydöt! Jokainen näistä on tälläkin hetkellä osa mun ihonhoitorutiinia. Sen lisäksi toki myös muita kestosuosikkeja on käytössä, jotka olen löytänyt jo ennen vuotta 2019. Suosikit täytyy kyllä joku päivä listata tänne blogiinkin.

Mikä on sun paras ihonhoitolöytö viime vuodelta?

 • SanniiJuliaa

  Huxleyn kasvovesi on ihan SUPER, mutta Whamisan toneri vei itselläni hoitonesteen paikan tänä vuonna 🙂 Oma ehdoton suosikkini on IS Clinicalin Hydra-Cool seerumi!

  • Maria Glow

   Toi Whamisa on mulla tarkoitus vielä testata! Sitä on niin paljon kehuttu 🙂 IS Clinicalin seerumi kuulostaa myös todella huipulta, täytyy laittaa se korvan taakse! 🙂

 • JonnaH.

  Lacto Linen misellivesi on kyllä tosi hyvä. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*