Header img

3 x BOXYCHARM + Arvonta | Loka-, Marras- ja Joulukuun boxit

03/01/2020

Mulla taitaa olla jokunen Boxycharm hieman rästissä. Syksyn pimeys on kyllä tehnyt videoiden ja blogipostausten tekemisestä tosi haastavaa, mutta tässä on silti kolme Boxycharmia unboxattuna ja lisäksi vielä yksi niistä tulee arvottavaksi! Aloitetaan siis uusi vuosi heti ihanalla arvonnalla ja lisää on tulossa myöhemmin! Postauksen lopusta löytyy video, jossa unboxaan kaikki kolme boxia, mutta sitä ennen sisällöt kirjoitettuna versiona.

LOKAKUUN BOXYCHARM

Lokakuun Boxycharmin aiheena oli ”After Dark” ja sisältö on mukavan monipuolinen. Lokakuussa boxiin sai myös valita kahdesta eri vaihtoehdosta tuotteet ja itse päädyin valitsemaan Iconic Londonin Prep Set Glow suihkeen. Suihke on tosikaunis ja sitä voi käyttää niin pohjusteena kuin kiinnityssuihkeena. Boxissa oli myös Hank & Henryn ripsiväri, Mellow sävytetty kulmakarvageeli sävyssä Dark Brown, Hollywood n Vinen musta kajal ja Dose Of Colorsin upea luomiväripaletti. En testannut mitään tuotteista, sillä tämä boxi on nyt se, mikä tulee sitten arvottavaksi yhdelle onnekkaalle!

MARRASKUUN BOXYCHARM

Marraskuun boxin nimenä oli ”Stellar”. Kerroin elokuun Boxycharm postauksessa Boxycharmin uudistuksista ja marraskuun boxi oli ensimmäinen uudistettu boxi. Postikulutkin pysyivät siedettävänä, sillä siirryin Shipitolta Planet Expressille. *Planet Express on samanlainen palvelu kuin Shipito, mutta edullisempi. Toistaiseksi se on toiminut oikein hyvin.

Boxi sisälsi hittejä ja huteja, mutta kokonaisuutena oli kyllä todella kovasti mieleeni. Hittejä oli ehdottomasti Dominique Cosmeticin ihana värikäs luomiväripaletti, Lilly Lashesin kauniit ripset ja Kypriksen seerumi, johon rakastuin täysin. Huteja sen sijaan oli Boxycharmin hassun malliset siveltimet, joita tosin täytyy kokeilla ennen tuomion tekemistä sekä Dose Of Colorsin ruskea mattahuulipuna. (En voi ymmärtää miten mulle tulee AINA näitä ruskeita huulituotteita.)

JOULUKUUN BOXYCHARM

Joulukuussa aiheena oli ”Whimsy” ja boxi sisältö oli jälleen mieluinen. Pari hutia toki tähänkin boxiin mahtui, mutta se on vain pelin henki, kun tilailee yllätysboxeja pitkin maailmaa. Boxin valinnaisena tuotteena oli Saturday Skinin Waterfall Glacier Water Cream kasvovoide. Yleensä tutkin hieman valinnaisten tuotteiden incejä ennen valintaa, mutta tällä kertaa tuli valittua kiireessä enkä ehtinyt inciä tarkistaa. Voide sisälsikin akrylaatteja, joten jäänee minulta käyttämättä. Tosin olen saanut hieman ristiriitaista tietoa siitä, että kosmetiikassa käytössä olevien akrylaattien ei pitäisi allergisoida, sillä ne ovat polymerisoituneessa muodossa. Täytyy siis tutkia asiaa vielä tarkemmin.

Boxin kaksi parasta tuotetta oli kuitenkin Ciatén ihana poskipuna, jonka sävykin sattui juuri nappiin sekä Aesthetican meikkisiveltimien puhdistusaine. Puhdistusaineelle on todella kova tarve tällä hetkellä, sillä edellinen sigman puhdistusaine on ehtinyt jo loppua. Boxissa oli myös Brow Barin kulmakarvasetti, jossa on kaksi puuterista kulmakarvasävyä, peiteaine, kulmakarvageeli ja sivellin. Varmasti tosi näppärä ainakin meikkikeikoilla, jos päätän tämän ottaa käyttöön. Boxin helmi oli Storybook Cosmeticsin satukirjalta näyttävä luomiväripaletti. Sain itse Robin Hood version, joten harmillisesti sävyt ei ole ihan mieleen. Muutoin kyllä tosi hauska paletti, joten se varmaan siirtyy blogikirppiksen puolelle lähiaikoina.

Sellaiset oli näiden kolmen boxin sisällöt. Mikä oli sun suosikkiboxi? Videolla unboxaan kaikki boxit.

Tuon lokakuun boxin arvon nyt sisältöineen yhdelle onnekkaalle.

LUE OSALLISTUMISOHJEET HUOLELLA:

1. Kommentoi tähän postaukseen terveisesi tai toiveesi tämän vuoden blogipostauksista tai aiheista, joista haluaisit blogistani lukea.

2. Kirjoita sähköpostikenttään toimiva sähköpostiosoite, sillä otan sitä kautta yhteyttä, mikäli voitto osuu kohdallesi.

-Ilmoitan voittajalle sähköpostilla.
-Arvontaan voi osallistua myös Instagramissa ja YouTubessa. Jokaisesta osallistumisesta saa yhden arvan.
-Osallistumisaikaa on 10.1.2020 saakka.
-Postitan palkinnon vain Suomen osoitteeseen ja tarvitsen osoitetiedot postitusta varten.
-Mikäli olet alle 18-vuotias, tulee sinulla olla huoltajan lupa arvontaan osallistumiseen.
-Mikäli en saa voittajaan viikon sisällä yhteyttä, arvon palkinnon uudestaan.
ONNEA KAIKILLE ARVONTAAN!♥

 • Karolina Riihinen

  Minua kiinnostaa meikkien lisäksi jutut ja videot ihonhoidosta ja -tuotteista!

 • Titta Airaksinen

  Onnea 2000 seuraajasta! 🙂 Laitoinkin toiveet jo tuben puolelle, mutta voit jatkaa samaan malliin, kun ennenkin! Sun kanava on piristävä ja uniikki :)!

 • Julia Laura Linnea

  Ihana arvonta! Luonnonkosmetiikasta on aina kiva lukea. Tietoisuutta siitä ei ole mielestäni ikinä liikaa. Uusia tuotteita putkahtelee koko ajan esille ja niiden testailu kiinnostaa varmasti myös minun lisäkseni monia muita. Pyrin tänä vuonna elämään entistä ekologisemmin ja siksi luonnonkosmetiikasta kertovat jutut olisivat juuri tänä vuonna ajankohtaisia.

 • Eve_

  Laitoinkin toiveita jo YouTuben puolelle, mutta unohdin siinä mainita että todellakin kiinnostaa myös tulevaisuudessa nähdä boxycharmien unboxing-videoita ja miksei muidenkin kauneusboksien 🙂

 • Minna Mönkkönen

  Hei. Minua kiinnostaisi meikkivideot lähes 5- kymppiselle naiselle. Mitä ottaa huomioon meikatessa ja miksei ihon hoidossa🤗

 • Mipzu

  Hyvää uutta vuotta! Näistä kauneusboxeista on kiva lukea! Muutenkin uutuustuotteet ja matkahankinnat kiinnostavat.

 • Taru

  Olipa kivoja bocyja! Oon ite tilannut muutaman kerran, mutta se säätäminen shipiton kanssa alkoi tympiä. Tykkään tuote-esittelyistä kirjallisena, videoita en osaa katsoa 😀

 • Heidi

  Hyvää uutta vuotta! 🙂 haluaisin lukea luonnonkosmetiikasta/vegaanisesta kosmetiikasta. Lisäksi kiinnostaisi esimerkiksi postaus jossa olisi sinun top10 kosmetiikka/ihonhoitotuotteet 🙂

 • Heli Heinonen

  Silmämeikki raskaille luomille olisi itselleni hyödyllinen.

 • Tulitikkutyttö

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa. (:

 • Allu

  Luonnonkosmetiikka ja korealainen kosmetiikka kiinnostaa 🙂

 • Suvi

  Luonnonkosmetiikka, uutuudet.

 • Ellen

  Minua kiinnostavat tuotearvostelut ja postaukset joissa kootaan tietyn tuoteryhmän parhaat tuotteet yhteen.

 • Elisa

  Kosmetiikan arvostelut sekä ihonhoitorutiiniin esitteltyt kiinnostais 😊

 • Marsa

  Testaus postaukset ja videot ovat parhaita 🙂

  • Maria Glow

   Onneksi olkoon! Voitto osui kohdallesi 🙂 Sinulle on laitettu sähköpostia. ^_^

 • SannaV

  Uutuudet kiinnostaa aina ja tutoriaalit:)

 • Emma

  Unboxing on aina kivaa luettavaa ja katottavaa <3

 • Anni

  Minusta kuukausittaiset meikkipussijutut on kivoja lukea. Millaisia tuotteita muut käyttävät arjessa.

 • Charming Nails

  Uutuusmeikit, essence suosikit, loppuneet, mitä meikkejä käytän päivittäin, ostoksia, mitä meikkejä en osaa käyttää, mikä ei ole meikkityylini/mukavuusalueeni…tossa muutamia ideoita!!

  Laitoin kommenttia kirpparin puolelle, olisin kiinnostunut tuosta Robin Hood -paletista + parista muusta 🙂

 • Sissi

  Mua kiinnostaa nää videot ja boksi myös, koska edelleen pähkäilen sen tilaamista. Paljonko yhdelle boksille suunnilleen tulee hintaa planet expressin kautta?

  • Maria Glow

   Riippuu tosi paljon boxin painosta, mutta 17 dollaria on ollut nyt viimeisimmät. Toki sitten tullimaksuja voi tulla vielä kympin verran jos jää Suomessa tulliin. 🙂

   • Sissi

    Ok, kiitos vastauksesta! Just luin (olikohan Kahvarilta), että ensi kuusta alkaen tulee vielä joku käsittelymaksukin 2,90€ kaikkiin paketteihin>:(

    • Maria Glow

     Toi käsittelymaksu on kyllä aika pebasta. Ja millähän henkilökunnalla ne oikein aikoo kaikki EU:n ulkopuolelta tulevat paketit käydä läpi…

 • Theressa

  Sanoisin, että jatka samaan malliin! Postaukset ovat mielenkiintoisia ja kaikki tulee luettua. Nämä boksipostaukset kiinnostaa ja yleensä suosikkejani on loppuneet-postaukset, kun niissä on yleensä miniarvostelut useista tuotteista kerralla. 🙂

 • Minna

  Mukana 🙂 Tuotetestaukset ja luonnonkosmetiikka kiinnoistaisi.

 • Kukka

  Kiitos avaamisista!

  Mun suosikki on juurikin tuo lokakuun boxi!

  Eniten kiinnostaa herkän ihon luonnonkosmetiikka.

  Hyvää tätä vuotta ja uusintakiitos vielä tätäkin kautta edellisestä voitostani!

 • Hannnnnna

  Hyvää uutta vuotta sinne! Minua kiinnostaa luonnonkosmetiikka 🙂

 • Katri

  Pakko osallistua, unboxaukset ja arvostelut ovat musta kaikista miellyttävimpiä juttuja mitä lukea ja eniten kiinnostaa mua – eli uusien tuotteiden esittely. Olisi myös loistavaa lukea aina käytetyistä tuotteista arviota, jotka perustuvat rehellisiin kokemuksiin!

 • Moona T

  Osallistun täälläkin, eli tosiaan olisi kiva nähdä myös jotain arkista juttua esim just my day tms. 🙂 Mutta tykkään just noista unboxing-videoista ja just jotkut ostos-videot ois kans mielenkiintoisia!

 • Jenni Makkonen

  Kivoja videoita ja postauksia! Meikkivideot ja unboxingit kiinnostaa 😊

 • Salli

  Hyvää uutta vuotta . Ihonhoitoon liittyvät postaukset kiinnostaisi.

 • saya

  Hyvää uutta vuotta! Meikkitutoriaalit olisivat kivoja ainakin.

 • Luna

  Kiva blogi! Tuotearvostelut aina kiinnostaa

 • Pihla

  Tutoriaalit on aina kivoja!:)

 • Sandi Österlund

  Hei ja Hyvää Uutta Vuotta, olkoon onnetar suosiollinen Sinullekin!!:) toivoisin smokey eyes tutoriaalin, sillä jostain syystä saan vaan suttua aikaan, nyt on käytössä valmiina silmien pohjustusaine sekä kiinnityssuihke ja luomivärejä tummia erilaisia. Ihana palkinto, olen täysin hurahtanut kosmetiikan boxeihin, tuo boxycharm näyttää ja kuulostaa hyvältä, mielellään haluaisin testaamaan:)

 • piitu

  Mukana ja hyvää alkanutta vuotta!

 • tiiu

  Luonnonkosmetiikka ja kaikenlaiset edullisemmat tuotteet kiinnostavat.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*