Header img

Isadora Sparkling Nights juhlakauden meikit

29/12/2019

Postauksen tuotteet saatu PR-näytteenä. Mainoslinkit merkitty *-merkillä.
Olipa kyseessä joulu tai uusivuosi, niin meikkimerkkien parhaat kausikokoelmat julkaistaan yleensä juuri tähän juhlakauteen. Se miksi juhlakauden meikkikokoelmat on mun mielestä parhaita, johtuu siitä että usein niihin kuuluu kimallusta ja ihania sävyjä. Glitteraddiktina kimaltelevat jutut vaan iskee ja ehkäpä yksi parhaista juhlakauden kokoelmia tulee vuodesta toiseen Isadoralta.

Isadora juhalkauden 2019 meikkikokoelma kauniisti aseteltuna.

Sain Isadoran Sparkling Nights kokoelman tuotteita testattavaksi ja jälleen kerran ne on aivan ihania. Itse asiassa tänä vuonna olen tehnyt kaikki talven pikkujoulumeikit näillä Isadoran meikeillä. Tyypilliseen tapaani juhliin on aina tullut hieman kiire, joten meikistä ei ole kuin tämä kännykkäkuva. Siinäkin kyllä kimallus näkyy juuri ihanasti!

Nyt kuitenkin tein meikin myös päivänvalon aikaan, jossa näkyy sävyt paljon paremmin. Käytin luomilla *Sparkling Nights luomiväripaletin sävyjä ja *Golden Moments paletin ruskeaa. Nuo sävyt on vaan niin ihanat ja jotenkin tosi helppokäyttöiset! Huulilla on Glossy Lip Treat sävyssä Pearly Nougat.

Isadora Sparkling Nights meikeillä tehty meikki.

Kauniit Sparkling night meikkikokoelman luomiväripaletit.

*Isadora Sparkling Nights kokoelmaan kuuluu kaksi aivan mielettömän upeaa luomivärinelikkoa, joiden sävyt toimii tosi hyvin yhteen! Itse olen käyttänyt molempia paletteja, mutta omaksi suosikiksi on noussut ehdottomasti viileän vaalea Sparkling Nights niminen luomiväripaletti,jolla tämä päiväaikaan kuvattu meikkikin on tehty. Toinen lämpimämmän sävyinen paletti on nimeltään Golden Moments (kuvassa etualalla) ja sitäkin on tullut käytettyä kerran jos toisenkin. Jotenkin todella toimivat paletit ja juuri sopivasti pigmenttiä.

Isadora sparkling nights meikeillä tehty kimaltava pikkujoulumeikki.

Isadora glossy lips huulikiiltojen sävyt glossy diamonds, pearly nougat, sparkling ruby ja red divine.

Lisäksi kokoelmaan kuuluu ihanasti kimaltavat Glossy Lip Treat -huulikiillot useassa sävyssä. Olen aina ollut huulikiiltojen ystävä ja vakiokäyttöön päätyi heti sävy *Pearly Nougat, jota olen myös käyttänyt jo useampaan otteeseen. Sävy kuuluu myös normaalivalikoimaan, joten sitä on saatavissa myös sitten kun kokoelma myydään loppuun. Vaalea *Glossy Diamonds sopii hyvin myös esimerkiksi huulipunan päälle ja marjaisan tumma *Red Divine antaa ihanan säväyksen juhlameikkiin.

 Sparkling night juhlakauden huulipunat glitzy rose, glowing ruby ja wine divine.

Huulipunatkin kimmeltävät kauniisti ja niitäkin löytyy kolmessa kausisävyssä. Huulipunissa on myös näppärä magneetilla toimiva korkki, joten jos huulipunaa tykkää kuljettaa laukussa, niin ei tarvitse pelätä sen aukeamista itsestään. Sävyt on tosi ihanat ja glitteriset. Näidenkin päälle voi halutessaan lisätä Glossy Lip Treat-huulikiiltoa, jolloin meikistä ei säihkettä puutu. Aion varmasti tehdä myös uudenvuoden meikin näillä meikeillä!

Mitä tykkäät tästä meikistä? Mikä Sparkling Nights kokoelman tuotteista on sinun mielestä ihanin?

Isadoran meikkejä myy mm. Sokos, Prisma, Kicks ja *Lyko.fi.

Meikki tehty Isadoran sparkling nights juhlakauden meikeillä.

Lue myös: Isadoran vuoden 2018 juhlakauden meikit.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*