Header img

Kauneusbloggaajien joulukalenteri | Luukku 24

24/12/2019

Tänään jokaisessa joulukalenteriin osallistuneessa kauneusblogissa kerrotaan, mikä on parasta kotikaupungissamme jouluna. Pienen pohdinnan jälkeen päädyin siihen, että parasta kotikaupungissani jouluna on lumi. Asun Pohjois-Karjalassa Kontiolahdella, mutta joulua vietän syntymäkaupungissani Outokummussa. Kuulostaa ehkä vähän hassulta, mutta joka vuosi arvostan sitä, että meillä on valkea joulu, sillä ei tarvitse mennä kovin paljoa etelämmäksi, kun lunta ei sitten enää olekaan.

Tänä vuonna lunta on vähemmän kuin viime vuonna (kuvat on meidän pihalta, viime vuodelta), mutta vaikka keli on ollut plussalla jo useamman päivän, on maa silti valkoinen. Voi olla, että tulevaisuudessa valkea joulu alkaa olla meidänkin leveyspiireillä harvinaista herkkua, mutta tällä hetkellä se on kyllä yksi parhaista asioista kotikaupungissani jouluna. Lumi tuo pimeyteen niin paljon valoa ja jouluvalotkin heijastuvat ihanasti lumesta. Lumi myös kimaltaa ihanasti pimeässä, että näyttää melkein kuin koko maa olisi glitterin peitossa!

Tämän lyhyen pohdinnan myötä toivotan ihanaa joulun aikaa kaikille! Listaan loppuun vielä kaikki kalenterin luukut, joten voitte käydä lukemassa myös muiden blogeista, mikä on heidän kotikaupungissaan parasta. Lisäksi vielä ehtii osallistua arvontaan kalenteripostauksessani.

Olisi tosi mielenkiintoista kuulla, onko sinulla siellä lunta ja missä asut?

Kaikki kalenteriin osallistuneet kauneusblogit:

 1.  Gingerbiscuit
 2.  Glitteri addikti
 3.  Charming Nails
 4.  Laura Loukola
 5.  Beauty by Ida M
 6.  Meikkiholisti
 7.  Blinger shimmer
 8.  Keyword: Love
 9.  Virve Fredman
 10.  Miten niin liikaa?
 11.  Strokes of Color
 12.  Paletilla
 13.  Dioriina
 14.  Viilankantolupa
 15.  Glitz & Glam
 16.  Rouva Kameleontti
 17.  Nena Sofia’s
 18.  Maria Glow  (Eli minä)
 19.  Miss Aria
 20.  hannamaria
 21.  Purkkisirkus
 22.  Huulipunamania
 23.  Kerroksia

 • Nena Sofia

  No siis, asun Lappeenrannassa ja viime vuonna täällä oli kyllä valkea joulu. Tänä vuonna joulukuu oli valkoinen, mutta nyt parin päivän plussakelit on kyllä sulattaneet kaikki lumet tiehensä. Ihanan näköistä teillä siellä! <3

  Rauhallista joulua 🙂

  • Maria Glow

   Ihanaa joulua sinnekin! Me vietettiin Lappeenrannassa joku koulua muutamia vuosia sitten ja silloin ei ollut lunta siellä. Lappeenranta on varmaan just vähän siinä rajalla, että onko lunta vai ei 😁

 • JonnaH.

  Mä antaisin mitä vaan valkeasta joulusta. Täällä Riksussa on viime aikoina ollut kyllä valkea joulu. Kymmenen vuotta mitä ollaan täällä asuttu niin tämä ja yksi toinen joulu ovat olleet ainoita, jolloin on ollut musta joulu.

  • Maria Glow

   Harmi, ettei ole lunta siellä. Lumi kyllä luo joulun tunnelmaa tosi tehokkaasti. Ihanaa joulua lumettomuudesta huolimatta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*