Header img

Oletkaunis.fi x Jeffree Star Mysterybox

20/12/2019

Black Fridayna oletkaunis.fi järkkäsi Jeffree Star mysteeriboxin, joka ei siis ole ihan se virallinen Jeffreen mysteeriboxi, sillä niitä virallisia saa vain Jeffree Star Cosmeticsin omilta sivuilta. Koska rakastan yllätyksiä, niin halusin silti tilata itselleni tuon mysteeriboxin. Jeffree Starin meikit on muutenkin jääneet mulla vähälle huomiolle, joten olisi kivaa päästä tutustumaan merkin tuotteisiin vähän enemmänkin. Hintaa boxilla oli 49,90€ ja arvoksi oli luvattu jopa 140€.

Pieni aavistus boxista mulla oli ennestään, sillä olin varma että se sisältää edes jonkun sellaisen tuotteen, joka ei myy ja on siksi laitettu varaston kiertoa tai tyhjennystä varten boxiin. Enpä tosin arvannut, että kaikki boxin sisältämät tuotteet olisivat näitä ”huonosti liikkuvia” tuotteita ja boxin sisältö suoranainen pettymys. Voi tosin olla, että boxin sisältö ei vaan nyt sopinut minulle, joten oli siksi vähän kurja, mutta mitä sinä olet mieltä?

Boxi sisälsi seuraavat tuotteet:

The Gloss – Midnight Lick, 19,50€
Liquid Frost Highlighter – Blue Balls, 26,50€
Supreme Frost Highlighter – Money Honey, 34,90€
Velour Liquid Lipstick – Coral Fixation, 19,50€
Velour Liquid Lipstick – Scorpio, 19,50€
Velour Liquid Lipstick – No Tea No shade, 19,50€
Jeffree Star Pipo
Boxin kokonaisarvo: n. 139,40€

Avasin boxin videolla, josta näkee kyllä hyvin, miten innoissani olen aluksi ja miten sitten pettymys alkaa näkyä. Harmittaa, että tuli käytettyä tähän viisikymppiä, mutta toisaalta yllätysboxeista ei aina saa itselleen mieluisia tuotteita ja se vain on pelin henki. Highlighter ja se oranssi huulipuna olivat ainoat, jotka vähän tuntui enemmän omalta, mutta luulen ettei tule silti käytettyä. Niinpä melkein kaikki boxin tuotteet siirtyvät blogikirppiksen puolelle ja ovat sieltä ostettavissa. Yksi tuotteista tulee Instagram arvontaan vielä tämän vuoden puolella!

Tässä vielä tämä unboxing video:

Mitä olet mieltä? Olisiko boxi ollut sulle tosi mieleinen?

 • Nena Sofia

  Siis tää sisältöhän oli ihan naurettava! Seurasin tästä yhtä keskustelua, ja todella monet boksin tilanneet oli tosi pettyneitä. Ihan hyvä, etten haksahtanut tähän. Toivottavasti löydät tuotteille uudet, innokkaammat omistajat 🙂

  • Maria Glow

   Sanoppa muuta! Arvasin kyllä, että tulee varmasti olemaan outoja sävyjä, mut en jotekin osannut odottaa, että ihan kaikki olisi sellaisia. Mutta sellaista se on näiden yllätysboxien kanssa. 🙂

 • Charming Nails

  Pitää olla erikoisten värien ystävä että nämä tulisi käytettyä. Mulle kaikki sävyt olisi ollut aika järkkyjä, ehkä tuo Scorpio voisi mennä mutta jotenkin blondille nuo sävyt on…hmm…erikoisia? Olin jo tilaamassa tätä mysteeriboksia mutta jätin ostamatta. 50 e on kuitenkin aika paljon rahaa tuotteista jotka jää käyttämättä. Muuten kyllä rakastan Jeffree Starin meikkejä mutta en erikoisemmissa sävyissä ;D oon tylsä ja perusmeikkaaja kuitenkin!!

  • Maria Glow

   Mua harmitti just se, kun ajattelin et pääsis testaamaan itelleen tuntematonta merkkiä, mut sävyt oli sitten niin plääh, ettei vaan tuu käytettyä.

 • makeupaddict

  Siis apua. 😂

  Olisivat edes yhden ”klassisen”, monelle ihmiselle käyvän, helposti lähestyttävän tuotteen laittaneet. Ja sekin et jos olisit laittaneet ns samaa sarjaa (tai sellasia mitä voi käyttää samaan aikaan) tuotteita mysteeriboxiin, mut tuo boxi tuntu todellakin vaan siltä et heittivät sinne mitä sattuu yhtää miettimättä. Ja miksei siellä ollu mitään luomiväriä? Luomivärillä on helppo alottaa väreillä leikittely ja sit siitä siirtyä siniseen highlighteriin tai violettiin huulipunaan.

  Rakastan mysteeriboxeja niin surettaa että jotkut yritykset käyttää niitä väärin.

  Huonoja kokemuksia tuosta oletkaunis.fi muutenkin, eivät asiallisia palautteitakaan ota vastaan hyvin, vaan kääntävät kaiken asiakkaan viaksi. En kyllä aio ostaa ainakaan ”mysteeriboxeja” niiltä.

  • Maria Glow

   Joo, toi boxi oli vähän floppi, mutta tietääpähän ens kerralla. Tosi ikävä kuulla, etteivät ole vastanneet sieltä asiakaspalvelun puolelta hyvin sulle. Mulla ei kyllä ole mitään pahaa sanottavaa muuten kyseisestä firmasta. Hyvin on kaikki tilaukset tullut ja homma toiminut 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*