Header img

Kauneusbloggajien joulukalenteri: luukku 18 | Aineettomat joululahjat

18/12/2019

Postauksen mainoslinkit merkittu *-merkillä.
Kauneusbloggaajien joulukalenterissa on päästy jo 18. luukuun asti! Mikä ihana kalenteri on ollutkin. Eilen luukku aukesi Nena Sofia’s blogissa ja siinä on mukana ihana arvontakin (kuten myös tässä luukussa)! Huominen luukku taas aukeaa Miss Aria blogissa!

Joulu lähestyy ja joululahjojen hankintaan alkaa olla viimeiset hetket käsillä. Koska olen koko ajan pyrkinyt vähentämään tavaraa, niin tänä vuonna päätin antaa läheisilleni aineettomia lahjoja. Ollaan jo useampana vuotena miehen kanssa hankittu yhdessä jokin isompi lahja, niin ei tarvitse väkisin keksiä toiselle jotain, mitä ei oikeasti edes tarvitse. Toissa vuonna ostettiin kihlasormukset ja viime vuonna robotti-imuri, joka on muuten yksi parhaista hankinnoista koskaan! Tänä vuonna päätettiin pysyä aineettomalla linjalla ja hankitaan itsellemme kylpyläreissu!

Lahjoja suunnitellessani mietin useita eri aineettomia vaihtoehtoja ja päätin listata niitä myös blogiini. Tässä siis parhaat vinkit aineettomiin joululahjoihin! Kannattaa muuten kurkata *Offerillan tarjoukset, sillä kaikkia näitä aineettomia lahjoja voi löytyä sieltä hyvinkin edullisesti. Lahjakortin saa heti tulostettua itselleen, joten ehtii vielä vaikka aattona käydä lunastamassa viime hetken lahjana!

Ravintolaillallinen

Eikö olisikin hienoa tarjota kiva ravintolailta jollekin kaverille. Lahjakortin ei tietenkään tarvitse kattaa koko ruokailua, mutta jo pienempikin summa auttaa kokonaislaskussa ja saa ihmiset lähtemään yhdessä syömään. Ravintolassa syönti on yksi parhaimpia arjen luksuksia. Ei tarvitse tiskata tai miettiä ”mitä tänään syötäisiin” vaan voi mennä valmiiseen pöytään. Huomasin tosin, että aika harvaan ravintolaan saa lahjakorttia, ainakaan netistä, joten kortin saaminen vaatii yleensä paikan päällä käyntiä. Kurkkaa esim. *Helsingin ravintolatarjoukset Offerillasta.

Yhteistä aikaa

Nykyään kun on aina niin kauhea kiire, niin lahjaksi voi myös tarjota yhteistä aikaa. Esimerkiksi lapselle voi hankkia Hoplopin tai muun vastaavan puuhapaikan lipun ja lähteä sinne sitten yhdessä lapsen kanssa. Huonepakopeli on myös loistava valinta, jos lahjan saajia on useampi kuin yksi. Tai miten olisi elokuvailta yhdessä? Lahjaksi elokuvaliput! Tai sitten voi tehdä kuten me miehen kanssa ja hankkia kylpylälahjakortin! Ihanaa yhteistä aikaa läheisten kanssa, sillä mikään ei nykyään ole arvokkaampaa kuin aika.

Hemmotteluhoito

Perinteinenkin joululahja lienee lahjakortti kauneushoitolaan tai hierontaan. Hektisen arjen vastapainoksi on ihanaa lähettää ystävä tai rakas saamaan hemmottelua ammattilaisen hoiviin. Jaloillaan työskentelevät arvostavat varmasti jalkahoitoa tai miten olisi kuumakivihieronta tai intialainen päähieronta? Stressin poistoa ja rauhoittumista niille, joille haluat sitä tarjota. Halutessaan voi myös ostaa vain tietyn summan sisältävän lahjakortin ja lahjan saaja saa itse päättää mihin sen käyttää. Kannattaa muuten kurkata myös *Offerillan hoitolatarjoukset!

Ihonhoidon verkkokurssi

Mitä antaa ihonhoidosta innostuneelle ystävälle, jolle ei osaa ostaa sopivia tuotteita? Miten olisi ihonhoidon verkkokurssi, jossa käydään läpi ihonhoidon teoriaa ja autetaan löytämään ne itselleen sopivimmat tuotteet. *TwistBellä on Uusi alku ihollesi -verkkokurssi, joka on todella kattava ihonhoitoon perehtynyt verkkokurssi. Verkkokurssilla perehdytään mm. elintapoihin ja ihon biologiaan ihonhoidon näkökulmasta. Aineeton lahja, josta on hyötyä lopun elämää.

Elämyslahjat

Elämyslahjat.fi on aineettomiin lahjoihin erikoistunut sivusto, josta löytyykin sitten jokaiseen lähtöön sopiva lahja. Vaikka postitse lahjakorttia ei enää voi sieltä tilata, niin sähköinen eLahja toimii vielä ihan aattoon asti. Sen voi joko tulostaa tai sitten lähettää sähköpostilla lahja saajalle. Aika näppärä viime hetken lahjahankinta, josta jää varmasti ihania muistoja. Tässä myös linkki *Offerillan elämystarjouksiin.

Kuten jo postauksen alussa mainitsin, niin pyrin vähentämään tavaraa ja avasinkin blogiini ihan oman blogikirppiksen, josta voit käydä tekemässä löytöjä meikkivarastoistani! Lisään uusia tuotteita aina silloin tällöin.

Joulukalenterin kunnaiksi järjestän myös perinteisesti arvonnan teille lukijoille, jossa on monipuolisesti ihania tuotteita! Jouluksi se ei ehdi, mutta ilahduttaa varmasti myös joulun jälkeen! Kaikki tuotteet on uusia ja käyttämättömiä.

Arvontapalkinto sisältää:

Elemis – Superfood Vital Veggie Mask kasvonaamio
The Body Shop – Totally Tangled Ginger vartalovoi
Cien – Lipgloss, punainen huulikiilto
Miss Beauty London kynsilakka
HD Brows – Contour and colour pro paletti
Curaprox Be You Pure Happiness hammastahna

Osallistumisohjeet

1. Kommentoi, miten vietät joulua vai vietätkö ollenkaan?
2. Saat lisäarvan, mikäli seuraat blogiani Instagramissa, Facebookissa, Bloglovinissa tai YouTubessa. Ilmoita kommentissasi mikäli seuraat minua jossain näistä kanavista.

-Arvontaan tulee osallistua 25.12.19 mennessä
-Arvon palkinnon 27.12.19 mennessä
-Otan yhteyttä voittajaan sähköpostilla, joten katsothan että kommenttikenttään kirjoittamasi sähköpostiosoite on oikein.
-Postitan palkinnon vain Suomen osoitteeseen.
Onnea arvontaan kaikille!

 • Heli Heinonen

  Meillä joulu ei juurikaan eroa tavallisesta arjesta, koska meitä on vaan kaksi aikuista joista kumpikaan ei ole jouluihminen.
  Seuraan instassa, youtubessa ja facebookissa.

 • Tohelo

  Meillä vietetään joulua löhöillen, herkutellen ja pelaillen puolison ja lasten kanssa.

 • Theressa

  Joulua vietetään tänä vuonna miehen perheen luona. Toki ennen aattoa käydään myös minun vanhemmillani. Yleensä aatto vietetään vuorovuosin kummankin vanhemmilla.

  Seuraan blogiasi ainakin Instassa ja Youtubessa.

 • Kirsi

  Vietän joulua kotona, toivottavasti hiihtäen, mutta ainakin suklaata syöden ja kirjaa lukien 🙂

 • Outi

  Vietän sukujoulua maalla. Instagramissa.

 • Jessika

  aika perinteiseen tapaan vietän, mutta rennosti

 • piitu

  Vietän joulun perinteisesti kotona perheen parissa.

 • Anni

  Aaton olen töissä ja sen jälkeen loikoilua perheen kera.
  Seuraan myös instassa!

 • Snttu

  Vietän joulua tällä kertaa ulkomailla. Seuraan bloglovinin kautta 🤗

 • Charming Nails

  Vietetään sukuloiden ja yhdessä olleen. Meistä minä olen enemmän se jouluihminen 😉 seuraan Bloggerissa, IG:ssä ja Tubessa 🙂

 • Titta Airaksinen

  Vietetään perheen kesken ihan kotosalla rauhoittuen 🙂 Pelejä pelaillen, joululeffoja katsellen, saunoen, syöden jne 🙂 Seurannassa olet instassa, facessa ja youtubessa!

 • Elli

  Tänä vuonna joulua vietämme isolla sukulaisporukalla äitini luona.
  Seuraan sinua myös instagramissa ja fb:ssä. 🙂

 • PS

  Matkustan vanhempieni luo viettämään joulua. Saman kaavan mukaan mennään kuin aina ennenkin. 🙂 Hyvää joulunaikaa!

 • Suvi

  Aloitan joulunvieton tapaamalla ulkomailla asuvia sisaruksia perheineen satamassa jo lauantain ja sitten itse aattona olen äitin ja miehensä kanssa, saunotaan, syödään ja availlaan lahjoja <3

 • Marjo

  Vietän joulua kotona miehen ja lasten kanssa. Ihan perinteistä syömistä pitkän kaavan mukaan, lahjojen avaamista yms

 • Kaija

  Vietän joulun kotona perheen kanssa perinteisesti. Hyvää Joulua

 • Jade

  Kotona vanhempien kanssa 🙂

  Seuraan facebookissa ja instassa.

 • Teija

  Tänä vuonna on kaikista minimalistisin joulu, mitä olen koskaan viettänyt.
  Kaikissa, paitsi bloglovinissa seuraajana. Siis kahdella arvalla mukaan.

 • Suvi

  Vietämme joulua perheen kesken hyvin perinteisissä merkeissä. Perhejoulut on parhaita ja odotan joululta yhdessäoloa, rentoutumista ja hyvää ruokaa.
  Seuraan sinua myös instassa.

 • Sisi

  Vietämme ihan kotona joulun. Suunnitelmissa on katsoa, kuten joka joulu Napapiiri pikajuna-leffa. Olemme käyneet anopin tai kälyn luona joulupäivänä, mutta tänä vuonna viemme anopin toisen kälyn luo toiseen kaupunkiin.

 • Ilona

  Vietän joulua äitini luona, syödään ja availlaan lahjat. Käyn myös isäni luona syömässä lisää (:D) sekä saunomassa 🙂

  Ai niin ja seuraan sinua instassa!

 • Sara

  Joulua menen viettämään vanhempien luokse.:)
  Syödään jouluruokia, koristellaan kuusi ja käydään joulusaunassa. Ihania perinteitä❤

  + lisäarpa, seuraan instassa:)

 • Yue

  Vietän joulua perheen luona, syön jouluherkkuja ja kyllä me varmaan kuusi laitetaan. Ei mitään sen kummempaa ohjelmassa.
  Seuraan myös Youtubessa.

 • Sari P

  Vietetään rentoa joulua torkkupeiton, netflixin, glögin ja herkkujen parissa 🙂

 • Meri

  Vietän jouluaaton ensin oman perheeni ja illalla poikaystäväni perheen kanssa.

 • Elisa

  Vietämme joulua vanhempieni tukönä syöden hyvää ruokaa ja nauttien toistemme seurasta 😊 Seuraan myös igssä 😊

 • Marppa

  Vietän joulua perheen parissa rauhoittuen.

  Mukavaa joulunodotusta!

 • Laura

  Viime vuonna joulu jäi enemmän tai vähemmän välistä ulkomailla, mutta tänä vuonna ollaan yhdessä sekä oman että avopuolison perheen kanssa. Seuraan myös Facebookissa.

 • minttu47

  Perheen kanssa, aattona käymme minun vanhempien luona.

 • Nena Sofia

  Ihana arvonta! 🙂

  Vietetään joulua perinteiseen tapaan reissaten, eli kierretään ympäri Suomea ja Viroa sukulaisten, perheen ja ystävien luona. Mitäpä sitä yksin kotona tekisi, kun joulu kuuluu jakaa läheisten kanssa 🙂

  Seuraan blogiasi ainakin Facebookissa, todennäköisesti muuallakin 😀

 • Mipzu

  Joulua vietän hiukan: syön jouluruokaa, tapaan ystäviä ja nautin vapaa-ajasta.

  Seuraan FB:ssä.

 • NindeK

  Haluaisin viettää joulun yksin. Syksy on olut todella raskas ja kaipaan lomalta rauhaa ja hiljaisuutta edes hetkeksi.

 • Pihla

  Joulu menee perheen kanssa juhliessa:)

 • SannaV

  Ihan rauhallisesti miehen kanssa, varaan paljon luettavaa ja hyvää ruokaa.

 • Hiisukas

  Joulussa on taas erityisempi luonne, kun on lapsia. Vietämme joulua sekä sukulaisten luona että kotona. Kiva, kun on melko lyhyet välimatkat.

 • Pikki

  Vietän joulua lepäillen ja syöden hyvin.

 • Ellen

  Aivan ihana arvontapaketti! Seuraan Youtubessa.

  Vietän joulua yhdessä perheen ja sukulaisten kanssa tätini luona. Voi kunpa joulu olisi jo. Vielä pari päivää kuitenkin jäljellä.

 • Milli

  Miehen kanssa melko rauhallisesti on tarkoitus joulua viettää.
  Kahdella mukana, Bloglovinissa seuraan.
  Hyvää joulua!

 • Hanna

  Aatto vietetään vanhemmillani, jälkipäivät kotisohvalla märehtien.

 • SoileKoo

  Vietän joulua rauhallisesti kotona perheen kanssa, emme syö jouluruokia vaan tavallista hyvää ruokaa ja vähän herkkuja:)

 • anna s.

  Joulua vietän perheeni kanssa rentoutuen 🙂 Seuraan instassa, youtubessa ja fb:ssä 🙂

 • Salli

  Mukaan arvontaan ja vietän joulua perheeni kanssa mökillä.

 • Nakkikastike

  Vietän joulua perhepiirissä eli useammassa paikassa tulee käytyä. Tärkeimpinä seura ja ruokiin ja ohjelmanumeroihin liittyvät perinteet eli kokonaisuudessaan tunnelma. Seuraan blogia useammassa kanavassa.

 • Enni

  Kotona ja vanhempien luona käydää miehen kanssa syömässä aattona. Pitkästä aikaa jouluaatto on vapaapäivä joten tärkein tavoite on rentoutua. 🙂

 • Mimosa

  Oi, TBS inkivääriä :3

  Mie menen Tohmajärvelle joulunviettoon vanhempien luo, eka joulu 16 vuoteen, kun ei ole koiraa enää joulua viettämässä.

  Meillä ei pahemmin jouluruoalla mässäillä, kun on vaan kolme ja itse en esim. laatikoista tai karjalanpaistista välitä. Yleensä äiti on ostanut paikallisesta leipomosta piirakat, mutta ne siirtyi nyt kauppojen valmiisiin = sama ostaa kaupasta itsekin. Perinteisesti haudoilla käydään aattona, jos ei myrskyä tai ole perinteistä -20 asteen pakkasia (siellä tuntuu kuin -30 :D).

  Seuraan Youtubessa, Instagramissa

 • Kukka

  Joulua vietän leväten ja syöden!

  Kahdella arvalla mukana (seuraan IG:ssa)!

  Hyvää joulua!

  • Maria Glow

   Onneksi olkoon! Voitto osui kohdallesi! Sinulle on laitettu sähköpostia. 🙂

 • Eve _

  Vietän joulua vain lähimmän perheeni kanssa hyvin syöden ja rauhoittuen 🙂 Seuraan myös youtubessa 🙂

 • Johanna

  Joulu menee osin töissä ja osin ihan kotosalla 🙂

 • embulson

  Kotona perheen kanssa. Toivottavasti syöden ja makoillen.

 • Alisa

  Vietän vanhempien luona

 • tiiu

  Lapsuuden kodissa perheen parissa.

 • Moona Tuominen

  Joulu on mun lempparijuhla, vietän sitä perheen kesken ja aina jouluna on tiettyjä perinteitä mitä pitää noudattaa 🙂

  Seuraan sua IGssä! Hyvää Joulua!

 • Bea

  Vietän joulun töissä ja perheen parissa.

 • Jade

  En vietä ollenkaan, autan läheistä ihmistä muutossa toiselle paikkakunnalle. Kun muutto on hoidettu, syödään hyvin.

 • Henna73

  Meillä joulu on yhtäkuin hyvä ruoka ja paketit

  seuraan instassa ja facessa

 • Mutsimeikkaa/petra

  Perheen kanssa saunoen, jouluruokia syöden, Joulupukin kuumaa linjaa katsoen ja pukkia odottaen 🙂 seuraan myös instassa!💟

 • ansu

  Vietän perheen parissa. Aatto menee ensimmäistä kertaa kolmistaan oman perheen kanssa ja muina päivinä vierailemme ainakin molemmissa mummoloissa.

 • hilkka

  Joulua vietämme yhdessä perheen kanssa 🙂 Tykkään fb:ssä ja seuraan youtubessa.

 • Tarja

  Joulua vietän kotona perheeni ja siskoni perheen kanssa. Perinteisesti joulukinkkua ja laatikoita syödään, jaetaan lahjat ja pelataan lautapelejä.

 • Kira H

  Vietän joulua perheeni kanssa sukulaisten luona. Seuraan blogiasi Instassa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*