Header img

Säihkyvä pikkujoulumeikki – IsaDora Galactic

14/11/2018
Isadora galactic, isadora luomivärit kokemuksia, isadora meikit

Pikkujoulukausi on täällä ja kimaltelevat pikkujoulumeikit alkaa taas vallata hyllytilaa kaupoista. Pikkujoulukausi on yleensä yksi mun lemppareista meikkien saralla, kun juhlakauden tuotteissa on yleensä mukana glitteriä, hehkua ja kimallusta. Niin on myös tänä vuonna, ainakin IsaDoran upeissa Galactic -meikkituotteissa. Tein itselleni kimaltelevan pikkujoulumeikin IsaDoran Galactic -meikeillä ja siitä tuli ihanan säihkyvä.

Postauksen tuotteet saatu pr-näytteenä. Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka merkattu *-merkillä.

isadora eyeshadow palette, galactic eyes, kultainen luomiväri
IsaDora Galactic Eyes -luomiväripaletti
isadora galactic eyes swatches, isadora eyeshadow, isadora luomivärit
Luomiväripaletin sävyt swatchattuna.

Tuo Galactic Eyes -luomiväripaletti yllätti totaalisesti pigmenttisyydellään. Varsinkin tuo musta on hämmentävän hyvällä pigmentillä, joten en tarvinnut edes tehdä nestemäistä rajausta, kun tuo musta jo itsessään riitti niin hyvin. Paletissa on tosi kauniita sävyjä, joilla saa loihdittua hohtavan pikkujoulumeikin jokaiseen tyyliin. Lisäksi kullanvärinen rasia on vaan todella kaunis ja siinä mukana tulevalla siveltimellä pääsee meikin kanssa hyvin alkuun. Itse levitin aplikaattoripäällä vaaleanpunaista sävyä ja sivellinpäällä mustaa väriä. Häivytykseen käytin sitten toista sivellintä.

pink makeup, vaaleanpunainen meikki, pikkujoulumeikki
glitter liner, glittermeikki, pikkujoulumeikki, isadora meikki

Luomilla on siis paletin vaaleanpunaista ja mustaa sävyä. Halutessaan luomille olisi voinut taputella päälle paletin vaaleaa glitteriä, mutta päädyin kuitenkin glitterlineriin. Galactic -meikeistä löytyy hopeinen ja kultainen glitterliner* ja itse pistin ensin kultaista, mutta totesin, ettei se sopinut näin viileään meikkiin, joten päälle laitoin vielä hopeistakin. Glitteriähän ei voi koskaan olla liikaa! Glitterliner on helppo levittää, sillä kapealla sivellinpäällä glitter ei karkaa liian suurelle alueelle. Glitterlinerilla saa halutessaan myös luomille säihkettä tai vaikka kulmakarvoihin!

isadora glitterliner, glitter rajaus, glittermeikki, pikkujoulumeikki
IsaDora – Glitter liner

Hehkua poskipäille laitoin Face Glow Highlighting wheel* -paletista. Highlighter paletista löytyy sopivan sävyinen hehku joka lookiin ja itse laitoin tuota aika lähellä ihon sävyä olevaa highlighteria poskipäille sekä nenäpäähän. Näissä on tosi hyvä pigmentti, sillä se ei ole sellainen överi vaan tekee tosi kauniin hehkun. Highlighter myös häivyttyi tosi hienovaraisesti ja luonnollisen näköisesti poskipäille. Sävyjä voi halutessaan myös sekoittaa, jos haluaa eri sävyistä hehkua kasvoille.

Isadora galactic, isadora galactic kokemuksia, isadora meikkilook
Meikissä käytety IsaDora tuotteet

Sitten jos kuitenkin haluaa vähän enempi hehkua, niin Glow Dropsit on siihen oikea tuote. Taputtelin siis vielä highlighterin päälle sormella varovasti Glow Dropseja sävyssä Golden Galaxy ja se antoi kivan loppusilauksen. Ei ole ollenkaan niin glitterinen, miltä näyttää purkissa, vaan tuo juuri sopivasti lisää säihkettä. Tätä voi laittaa myös esimerkiksi avonaisessa yläosassa solisluiden päälle, sillä tämä sopii käytettäväksi niin kasvoilla kuin vartalolla. Suosittelen ottamaan tipan vaikka kämmenen päälle ja taputtelemaan siitä sormilla tai siveltimellä paikalleen.

hehkutipat, isadora glow drops, isadora hehku, isadora glitter
IsaDora Glow Drops – Face & Body – Golden Galaxy
Hehkua kasvoille Highlighting wheel -paletilla sekä Glow Dropseilla.

Galactic -sarjaan kuuluu kolme Liquid Lip Chrome huulikiiltoa ja itse valitsin huulille sävyn 45 Pink Planet. Jos haluaa todella metallinhohtoiset huulet, niin väriä voi levittää melko paksultikin. Itse kuitenkin päädyin levittämään vain ohuen sipaisun ja levittämään siitä sitten koko huulille. Näin huulet ei pomppaa liikaa ja vie liikaa huomiota kauniista silmämeikistä. Jos huulet on rohtuneet, niin nuo metallinhohtoiset huulikiillot saattavat korostaa sitä, joten silloinkin tällainen ohut sipaisu voi olla parempi vaihtoehto. Kaikki sävyt on tosi kauniita ja suosikkia on vaikea valita.

Isadora huulikiilto, isadora lip chrome, isadoa huuliväri, galactic look
IsaDora Galactic Liquid Lip Chrome huulikiillot
IsaDora liquid lip chrome swatch, isadora galactic swatch, isadora huulikiilto

Joko pikkujoulukausi on startannut sinut osaltasi? Itselläni olisi viidet pikkujoulut tiedossa, mutta näillä näkymin "vain" neljään osallistun. Pääsen siis käyttämään näitä meikkejä vielä monta kertaa ennen varsinaista joulua!

IsaDoran Galactic -meikit tulevat myyntiin marraskuun aikana kaikkiin IsaDoraa myyviin toimipisteisiin. Ihan kaikkea en vielä ainakaan netistä löytänyt, mutta ilmestynee sinne marraskuun aikana. IsaDoraa saa mm. Sokoksista, Stockmannilta*, Kicksistä* ja Eleveniltä*.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*