Header img

Ihonhoito kuntoon – Skincity.fi

12/11/2018

Postauksen mainoslinkit merkitty *-merkillä.
Tutustuin messuilla uuteen ihonhoidon palveluun, joka on mielestäni suorastaan mullistava juttu ihonhoidon saralla. Kyseessä on *Skincity.fi eli ihonhoidon klinikka verkossa, josta jokainen löytää kosmetologien avulla, juuri ne itselleen täydelliset tuotteet. Ruotsissa kyseinen ihonhoidon palvelu on ollut menestys, enkä muuten yhtään ihmettele. Tää on ehkä paras juttu todella pitkään aikaan!

Skincity on uusi ihonhoidon palvelu verkossa

Skincity.fi on siis verkkopalvelu, jossa verkkosivulla täytettävän ihotestin perusteella koulutetut kosmetologit valitsevat juuri sinulle sopivat ihonhoitotuotteet. Sen lisäksi Skincity.fi on myös *verkkokauppa, jossa on hulvattoman laaja valikoima hoitolakosmetiikkaa, eli juuri niitä merkkejä, joita tuntuu olevan välillä tosi vaikeaa löytää verkosta. Verkkokaupassa on myös aina ilmainen toimitus!

Postauksen tuotteet saatu testiin pr-näytteenä.

Minulle Skincityn suosittelemat Skinceuticals tuotteet

Ihan ensin Skincity.fi osoitteessa kannattaa tehdä *ilmainen ihotesti, jonka perusteella sinulle suositellaan tuotteita. Ihotestin tekemällä ei sitoudu mihinkään, vaan saat suositukset juuri sinulle sopivista tuotteista. Ihotestissä kysytään kysymyksiä ihostasi ja lopussa on vielä avoin kenttä, jonne voi kirjata esimerkiksi allergiat. Ihotestin jälkeen saat sähköpostiisi n. kolmen päivän kuluessa tuotesuositukset ja sen yhteydessä myös vinkit kuinka ja missä ihonhoitorutiinin vaiheessa mitäkin tuotetta kannattaa käyttää ja kerrottu myös miksi. Ihan hirveän paljon hyviä vinkkejä ilmaiseksi. Sivuilta löytyy myös laaja ihonhoito-opas, josta voi myös poimia itselleen ohjeita *ihonhoitoon.

Tuotteista osa on merkattu tähdellä ja niistä on suositeltavaa aloittaa, jos ei halua ostaa koko ihonhoitorutiinia kerralla, vaan haluaa ensin tutustua tuotteisiin. Minulle suositeltiin ihotestin perusteella seuraavia tuotteita:

1. Puhdistus:
*Soothing Cleanser
2. Kasvovesi:
*Equalizing Toner
3. ENNALTAEHKÄISE.
* C E Ferulic
4. KORJAA:
*Retexturing Activator
5. 24h Voide:
*Daily Moisture
6. SUOJAA:
*Ultra Facial Defense SPF 50+
Silmänympärysalue:
*A.G.E. Eye Complex
Erikoishoito:
*C25 Super Booster

Lisää ihonhoitorutiiniisi naamio.  Suosittelen sinulle:
*Hydrating B5 Masque

Meikkivoidevinkki:
*barePRO Performance Wear Liquid Foundation SPF 20

Skincityn paketeissa tulee mukana myös hauska Kokeshi-hahmo

Skinceuticals on minulle aivan tuntematon sarja, joten mielenkiinnolla olen tuotteita kokeillut. Sain testattavaksi nuo tähdellä merkatut tuotteet ja en voisi olla kyllä yhtään tyytyväisempi. Jokaisesta olen tykännyt ihan valtavasti! Ja ihanaa kun ei tarvitse itse tihrustaa incejä läpi, kun tuotteita valitessa on otettu huomioon ilmoittamani allergia! Mun iho on sellainen ongelmacocktail, että olen ihan supertyytyväinen mulle ehdotettuihin tuotteisiin, varsinkin nyt kun olen niitä testannut jo pari viikkoa.

Ihotestissä kysytään lopuksi myös tuotteiden hintahaitarista, joten suositukset tulevat myös sen mukaan. Itse olin laittanut, että tuotteet saavat olla hintaluokan yläpäästä. Ei siis kannata säikähtää näitä minulle suositeltujen tuotteiden hintoja, sillä jokainen saa itse ihotestissään kertoa, paljonko on valmis tuotteisiin satsaamaan. Jos olisin ostanut itselleni nuo tuotteet, jotka nyt sain olisi niiden hinnaksi tullut: 280€. Kallein näistä oli tuo seerumi, joka on siis hulppeat 151€ ja olisin varmasinkin sitä lukuun ottamatta itselleni nuo muut tuotteet hankkinutkin. Kasvoveden aion kyllä myös vielä itselleni ostaa ja luultavasti kokeilen myös tuota meikkivoidetta. Mutta tosiaan suositeltujen tuotteiden hinta riippuu täysin siitä, mitä ihotestissä laittaa hintaluokaksi, joten myös edullisia vaihtoehtoja on tarjolla. Ja lopulta kuitenkin itse päätät, mitä tuotteita hankit.

Ihotestihän kannattaa siis tehdä ihan vaan uteliaisuuttaan, jotta näkee millaisia tuotteita juuri sinulle suositellaan. Tuotteet saa myös tosi kätevästi tilattua Skincityn omasta verkkokaupasta ja ne tulee kauniisti pakattuna perille! Olen kyllä suoraan sanottuna todella ihastunut tähän konseptiin ja en malta odottaa mihin suuntaan iho tästä lähtee, kun se tuntuu jo nyt parantuneen huomattavasti! Jonkinlaista puhdistumista on havaittavissa ja siitä myös Skincityn kosmetologi ennakkoon vihjasikin.

Kaiken lisäksi kosmetologit ovat aina valmiita auttamaan, jos tuotteiden käyttöön tarvitsee enemmän opastusta. Viestiä voi laittaa vaikka sähköpostilla ja apua saa koko ajan ihon kunnon ylläpitämiseen. Tää on niin mahtava palvelu!

Oikeasti en keksi yhtään syytä, miksi ihotestiä ei kannattaisi tehdä! Pääset testiin *klikkaamalla tästä.

Kiinnostaako juuri sulle räätälöidyt tuotesuositukset ja tällainen verkkopalvelu? Oletko jo tehnyt ihotestin?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*