Header img

Lady Like asukuvat + meikki

14/03/2016

Viime viikonloppu vierähti Helsingissä ja kun säät viimein oli suosiolliset niin pääsin ulkoiluttamaan uutta huopahattuanikin. Itseasiassa päällä oli niin monta lempparivaatetta, että täytyihän sitä kokonaisuudesta ottaa kuvaa. Tässä se tulee siis Dazzling Glow blogin ensimmäiset (ja saa nähdä onko myös viimeiset) asukuvat! Ja jotta postaus ei menisi pelkästään vaatteiden esittelyksi, niin myös meikistä on tarkempia kuvia nähtävillä. Lady Like nimen inspiraationa on avomieheni, jolla on aina niin hyviä nimityksiä meikeille ja asukokonaisuuksille.

Hattu: H&M
Huivi: Back On Track
Takki: Ciara Forthi / bubbleroom.com

Kengät: Duffy / stiletto.fi

Ai että, tykkään näistä kengistä!

Hatun tosiaan ostin H&M:lta alennusmyynneistä jo alkutalvesta. Se jäi kuitenkin odottelemaan lauhempia kelejä ja nyt sitä onkin pystynyt hyvin pitämään, ilman että korvat palelee. Itseasiassa tuo hattu on yllättävän lämmin.
Back On Trackin lämmittävää huivia olen käyttänyt jo pitkään. Mulla on ollut paljon ongelmia hartioiden ja niskan jumiutumisessa ja huivi on selvästi auttanut siinä. Back On Trackista voi käydä lukemassa enemmän heidän sivuiltaan.

Takki on ostettu Bubbleroomista. Ostin sen loppuvuodesta, kun se vaikutti just sellaiselta, mitä oon etsinyt. Oon tykännyt siitä kyllä tosi paljon. On sellainen mun näköinen.
Saappaat näin kerran yhdellä ohikulkijalla jalassa ja sen jälkeen vietin useamman tunnin netissä kenkiä metsästäen. Viimein löysin ne Stiletto.fi verkkokaupasta ja pistin samantien tilausta menemään. On ne vaan ihanat, kun ne kimaltaa kävellessä. Ja ovat muuten myös mun ekat ylipolven saappaat.

Meikki onkin tehty Lushin järjestämään Glitter Maddness -tapahtumaan. Tapahtumasta kerron sitten lisää ihan omassa postauksessaan, mutta nyt voidaan vilkaista miltä meikki näytti.

Luomivärit ovat Too Faced Natural Eye paletista glitterinen Nude Beach, helmiäinen Push-Up sekä mattainen Sexpresso. Suunnitelma meikin suhtene oli hieman erilainen, mutta koska olin unohtanut kotiin osan tuotteista, niin näillä täytyi mennä. Irtoripset ovat Kissin ja Ardellin ripsitupsuja.

Meikkipohjana on Clarins Extra-Comfort meikkivoide ja olen ihan super onnellinen, että ihon kunto on jo niin hyvä, että pärjään normaalilla meikkivoiteella! Ihopäivitystä mun olisikin tarkoitus piakkoin saada myös blogiin julkaistua, jotta näätte itsekin miten aknen kanssa on sujunut. Mulla on vaan nyt tässä aika monta rautaa tulessa… Meinaan aika piankin mulla voi olla teille aika isoja uutisia!

Blogilla olisi synttäritkin pian tiedossa. Pitäisköhän tehdä pientä (tai vaikka vähän isompaakin) arvontaa? 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*