Header img

Lush Glitter Madness

16/03/2016

Lush järjesti kahdeksanvuotisen Suomitaipaleensa kunniaksi upeat glitterbileet myymälässään. Lush myy tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa ja tuotteissa on yleensä huumaavan ihanat tuoksut. Päivällä oli kaikille avoin tapahtuma ja illalla kutsuvierastilaisuus. Olin niiden onnekaiden joukossa, jotka saivat kutsun tilaisuuteen. Ja koska kyseessä on GLITTERIÄ, niin en tietenkään voinut missata tapahtumaa. Siispä suuntasin viikonloppuna Helsinkiin ja lauantai-iltana Mizz Annien kanssa kohti Lushin Mannerheimintien liikettä.

Dresscodena oli kimallus, joten olin tottakai sonnustautunut kimaltelevaan paljettimekkoon, jonka ostin Bubbleroomista alennusmyyntien aikaan. Lisäksi jalassa oli kimaltelevat glitterkorkkarit ja meikissäkin glitteriä (kuten edellisestä postauksesta voi käydä katsomassa). Viime hetken ostoksena käytiin Annien kanssa Cybershopista vielä hiusglitteriä, jota suihkutettiin hiuksiin hetkeä ennen Lushille saapumista.

Bileet olivat jo hyvin käynnissä siinä vaiheessa, kun ehdimme Annien kanssa paikalle. Dj Zapaśnik soitti musiikkia ja kaikilla tuntui olevan hauskaa. Hetken kuluttua Pepper Sparkles Studio Shangri-La’sta piti lyhyen esittelyn burleskitanssin saloihin ja opasti miten jokainen voi tehdä upean pin-up poseerauksen. Tarjolla oli myös suomalaisesta Kyrö Napue Ginistä tehtyjä drinkkejä sekä erilaista pikku naposteltavaa. Draq taiteilija Amora Genesis oli tarjoilemassa glitterillä päällystettyä suklaaherkkuja ja itseasiassa sitä glitteriä oli kaikessa ruoassa. Kyselinkin jo, pystyykö syötävää glitteriä ostmaan Lushilta, mutta ei kuulemma pysty. Löysin kuitenkin muutaman verkkokaupan, jotka myyvät syötävää glitteriä ja voitte olle varmoja, että mun seuraavassa synttäritarjoilussa on syötävää glitteriä!

Pepper Sparkles ja pin-up poseeraus

Dj Zapaśnik

Ehdimme vain pikkuisen kierrellä liikkeessä ja koska ihmisiä oli muutenkin niin paljon, niin tuotteisiin tutustuminen jäi melko vähälle. Kerkesin kuitenkin bongata ihanat My Little Ponyille tuoksuvat kylpypommit ja nyt harmittaa, etten sellaista ostanut. Ei meillä tosin ole ammettakaan. Aikaa oli siis aivan liian vähän, koska jo drinkkejä jonottaessa meni niin kauan. Siitä huolimatta nämä oli kyllä blogihistoriani paras tilaisuus, jossa olen ollut! Tyhjin käsinkään ei tarvinnut lähteä, vaan jokainen sai mukaan lahjakassin jossa oli Lushin upeita tuotteita, lahjakortti Studio Shangri-La:n tunnille sekä Tonic vettä.

Nämä pääsiäisen kylpymunat tuoksui aivan My Little Ponylta!

Lushin Lahjakassin sisältöä

Lushin lahjakassin tuotteista on vielä tulossa tarkempi postaus, kunhan ehdin niitä tarkemmin testaamaan, mutta voin jo näin alkuun sanoa, että ne tuoksuu taivaalliselle! Luultavasti joudun tilaustakin tekemään Lushin verkkokauppaan, koska tollainen ponilta tuoksuva muna on ehkä hankittava.

Onko teillä jotain must have tuotteita Lushilta?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*