Header img

Helppo glittertatuointi tutorial

27/04/2020
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Vaikka suurin osa kesän festareista on peruttu ja vappunakin joutunee olemaan kotosalla (ellei ole töissä, kuten minä), niin mikään ei estä nauttimasta kivoista ja kimaltelevista jutuista kotona. Tämän kesän ykkösjuttu tulee olemaan glittertatuointi, ekologisella glitterillä tietysti! Glittertatuointi sopii hyvin piristämään arkea tai mukavaksi puuhaksi lasten kanssa. Ja siis glitterhän tekee kaikesta aina parempaa, joten suosittelen kokeilemaan.

Glittertatuoinnin tekemiseen voi käyttää glitternistin biohajoavia ekoglittereistä.

Paljon on puhuttu glitterin päätymisestä vesistöön ja sehän ei sinne kuulu. Oikealla glitterin poistomenetelmällä, sitä ei sinne joudukaan, joten voit huoletta käyttää myös tavallista glitteriä. Nykyään on kuitenkin olemassa myös  luonnossa hajoavaa glitteriä, jonka kanssa ei tarvitse sitä vähääkään huolehtia. Jos siis käytät tavallista glitteriä, niin poista se esimerkiksi teipillä ja meikinpoistoaineeseen kostutetulla vanulapulla ja heitä vanulappu ja teippi roskiin, niin glitter ei päädy vesistöön.

Kimalletatuoiti onnistuu tavallisella tai ekologisella hienojakoisella glitterillä parhaiten.

Glitternistiltä löytyy valmiita *tatuointisapluunoja, joilla saa helposti loihdittua erilaisia kimaltelevia tatuointeja. Pakkauksessa on kolme sapluunaa kuudesta eri kuviosta. Kuvioina on esimerkiksi tähti, timantti, yksisarvinen ja tassu. Itse testasin tietysti yksisarvista ja tein samalla vaihe vaiheelta ohjeet glittertatuoinnin tekemiseen. Mikäli olet näppärä, voit tehdä sapluunan myös itse tarrapaperille.

Glittertatuointi ohje

Tatuoinnissa kannattaa käyttää hienojakoisia glittereitä ja itse käytin tässä *Glitternistin Eco Fine laatuja. Eco glitterit ovat biohajoavia ja kimaltaa upeasti! Glitterliimana käytin e.l.f.in glitter primeria. myös *NYXin Glitter Primer käy. Halutessaan toki *vaseliniakin voi käyttää, mutta se kestää huonommin iholla. Lisäksi tarvitset pari sivellintä liiman sekä glitterin levitykseen. Toki homma onnistuu myös ihan sormin, mutta on aika paljon sotkuisempaa.

Vaihe vaiheelta tehty ohje glittertatuoinnin tekemiseen

  1. Liimaa sapluuna haluamaasi kohtaan iholle.
  2. Levitä iholle tarkoitettua liimaa koko alueelle.
  3. Taputtele glitter paikalleen. Huom! Älä sivele vaan taputtele. Voit käyttää myös sormea levitykseen.
  4. Pyyhkäise irtoglitterit siveltimellä pois ja irrota sapluuna iholta.

Ja valmista on!

Glittertatutointi tehty glitternistin eko fine glitterillä.

Hankaus voi poistaa glittertatuoinnin, joten jos sen haluaa pysyvän mahdollisimman pitkään, kannattaa valita sellainen paikka, mikä ei jää vaatteiden alle. Muutoin tatuointi pysyy kyllä hyvänä pitkäänkin, kunhan sitä ei hankaa tai kastele. Ja poistaminen käy tosiaan teipillä tai kostutetulla vanulapulla, jotka heitetään käytön jälkeen roskiin.

Glittertatuointitarvikkeet ja Glitternistin tavalliset ja ekoglitterit voit tilata *oletkaunis.fi verkkokaupasta.

Lue myös:
Vinkit glitterin käyttöön meikissä
Glitterkynnet tutorial

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*