Header img

Nettikarkkikauppa – Mistä tilata karkit verkossa

26/04/2020
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Blogiini löydetään jatkuvasti mun entisen Maxikarkki postauksen kautta, mutta koska kyseinen firma on lopettanut toimintansa, niin ajattelin nyt listata muutaman varteenotettavan vaihtoehdon nettikarkkikaupoista, jotta karkkihammas saadaan tyydytettyä! Nyt korona-aikaan verkkotilaukset on turvallinen vaihtoehto, varsinkin jos haluaa tilata irtokarkkeja itselleen. Karkit ja herkut saa valita rauhassa ja tilata kotiin ihan vain muutamalla klikkauksella. Niin parasta!Karki ja herkut, kuten suklaat, sipsti ja makeiset, voi tilata netistä vaivattomasti kotiin

Candytown

Jos haluat saada irtokarkit netistä, niin silloin kannattaa suunnata Candytownin sivuille. Karkkipussit saa rakennettua itse 100g erissä, joten on helppo rakentaa juuri sellainen makeispussi, minkä itselleen haluaa. Myynnistä löytyy myös sipsejä, snackseja sekä juomia, joten herkkueväät saa tilattua kätevästi yhdestä paikasta. Toimituskulut 5€, kotiinkuljetus 10€ ja 49€ tilaukset toimitetaan ilmaiseksi.

*Matsmart

Aina ei tule ajatelleeksi, että hävikkihyllystä voisi löytyä herkkuja edullisesti. Matsmartista pystyy pelastamaan itselleen herkkuja tosi edullisesti. Matsmart myy ruokaa ja elintarvikkeita, jotka ovat menossa hävikkiin esimerkiksi pakkausmuutoksen tai lähenevän parasta ennen -päiväyksen vuoksi. Myös kausikarkit tulevat lopulta Matsmartiin myyntiin. Kannattaa siis herkkupäivää odotellessa käydä kurkkaamassa, jos voisi samalla vielä säästää luontoa ja rahaakin!

Karkkikuja

Karkkikuja on ollut olemassa mun lapsuudesta asti ja aina kun pikku-Maria päätyi Joensuuhun kavereiden kanssa seikkailemaan, niin tämä karkkikauppa oli vierailulistalla. Nykyisinkin joka ikinen kerta elokuviin mennessä, kuljetaan tämä karkkikaupan kautta. Karkkeja saa ostettua joko 100g erissä tai kokonaisina laatikkoina. Postikulut on 8,50€ tai ilmainen nouto Joensuun myymälästä.

*CDON

Tiesitkö, että cdon.fi myy myös makeisia? Alunperin nimensä mukaisesti elokuvia ja musiikkia myyvä kauppa on laajentunut vuosien varrella kokonaiseksi tavarataloksi. Verkkokaupasta löytyy karkkeja isoina erinä. Miten olisi *72kpl kindermunia tai *4,5kilon Toblerone? Löydät verkkokaupasta myös perinteiset Fazerin konvehdit ja muut konvehtirasiat. Pisteet myös laajasta Haribo karkkien valikoimasta!

nettikarkkikauppa tarjoaa suklaat ja erikoisemmatkin hetku, joita ei välttämättä kivijalkamyymälöistä löydy

Suomikauppa

Vähän yllättäväkin karkkikauppa löytö netistä on tämä Suomikauppa. Kauppa toimittaa karkit (ja muut suomituotteet) kaikkialle maailmaan, joten ei haittaa vaikka asuisit ulkomailla. Kaupassa myynnissä karkkipussit, suklaapatukat, lakritsit, salmiakit, irtokarkkilaatikot sekä konvehdit. Myös sipsejä, dippejä ja muita elintarvikkeita saa tilattua kotiin asti. Postikulut lasketaan tilauksen painon ja tilavuuden mukaan.

Urjalan makeistukku

Ei pidä unohtaa perinteistä suomalaista karkkitukkua, eli Urjalan makeistukkua. Tästä netin karkkikaupasta löytyy karkkipusseja sekä isompia laatikoita karkkeja. Sipsit ja muut herkut löytyy myös samasta osoitteesta ja kaupassa on myös iso valikoima mausteita sekä erilaisia säilykkeitä ja lemmikin ruokia. Kannattaa kurkata myös poistoerät -osio, josta löytyy lähestyvällä päiväyksellä pelastettavia tuotteita erittäin edullisesti. Postikulut on 5€ alle 35kg tilauksille.

Fazer

Fazerilla on myös oma verkkokauppa, josta löytyy todella laaja valikoima Fazerin herkkuja. Lisäksi verkkokaupassa on mielenkiintoisia boxeja, jotka kannattaa ainakin vilkaista jos aikoo tilata. Boxeihin on yhdistetty uutuuksia sekä tietysti klassikoita ja osa on rakennettu tiettyjen teemojen ympärille, kuten synttäriboxi tai aamupalaboxi. Yhdellä klikkauksella saa laajan valikoiman kotiinsa. Karkkien lisäksi verkkokaupasta löytyy myös keksejä, kuivaleipätuotteita ja hiutaleita. Yli 45€ tilaukset saa Suomeen ilman postikuluja.

Siinäpä muutama varteenotettava karkkikauppa netissä, josta saa tilattua namut kotiin, varsinkin nyt tänä outona ja erikoisena korona-aikana. Onko sulla jotain suosikki nettikarkkikauppaa? Jaa ihmeessä kommenteissa, niin myös muut löytävät sinne!

  • Mimosa

    Käytiin toissakesänä Urjalan Makeistukussa, se myymälä oli jotenkin paljon vaisumpi, kun on tottunut verkkokaupasta tilaamaan 😀 Ahdashan se on kuin mikä ja pitää etsimällä etsiä tuotteita, mutta kyllä sieltä jotain löydettiin.

    Maxikarkin lopettaminen oli aika yllätys, itsehän olin 3-4 päivää ennen tilauksen tehnyt ja sitä ei tullut, sain kyllä rahat takaisin (silloin sanoivat postituksessa olevan ongelmia) ja pari päivää myöhemmin koko kauppa katosi.

    • Maria Glow

      Itse en varmaan ole koskaan käynyt Urjalan makeistukun myymälässä, mutta monilla huoltoasemilla on kyllä ollut heidän karkkeja myynnissä. Ja toi Maxikarkki oli tosiaan vähän harmi, mutta onneksi vaihtoehtoja kuitenkin löytyy. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*