Header img

Tutorial: Glitterkynnet meikkisienellä

04/11/2016

Nyt mulla on kerrottavana paras vinkki sitten blogihistorian! Joillekin tää varmaan on ollut itsestäänselvyys jo pitkään, mutta itse kuulin tästä vasta ihan hetki sitten. Nimittäin glitterkynsilakan levittäminen meikkisienellä. Erikoista tästä tekee se, että lopputulos näyttää ihan oikeasti siltä, miltä se kynsilakka näyttää pullossa ollessaan.

Muistan kyllä tuskailleeni niin monta kertaa sellaisten lakkojen kanssa, joista kynsiin jää vain muutama hassu glitter ja lakka on muuten kirkasta, vaikka sitä kerrostaisi miten paljon. Lopputuloksena paksu kerros kynsilakkaa, joka ei kuivu millään ja rullautuukin ensimmäisestä kosketuksesta.
 

Orly FX – Ultraviolet

Kosmemurut -blogin Martina vinkkasi tästä Kelli Marissan videosta ja täytyihän sitä sitten itsekin kokeilla! Tein myös oman suomenkielisen version ohjeista, samalla kun kokeilin tekniikkaa ensimmäisen kerran. Ja pakko myöntään, että tää on oikeesti näppärää!

Ensinnäkin tällä tekniikalla kynsilakat saa sormiin nopeammin. Glitterit nimittäin kuivuu tosi nopeasti kynsiin ja oikeastaan ainoat hetket kun joudut odottelemaan lakan kuivumista on alus ja päällyslakan kanssa. Toisekseen, lopputulos on oikeasti näyttävä! Kynsistä tulee ihanan glitteriset, eikä kynsilakkaa ole mahdotonta kerrosta kynsissä. Kolmanneksi, töpöttely on yllättävän helppoa. Jos lakan laittaa tarkasti sienelle ja kynnelle, niin edes kynsinauhoja ei välttämättä tarvitsisi suojata. Ainakin mulla kynsinauhoille eksyi vain muutamia glittereitä, jotka olisi varmasti saanut helposti pois.

 

Järkytyin siitä miten helppoa tää oli! Tämmöselle glitterlakan ystävälle ihan loistava tekniikka. Suosittelen kokeilemaan jos nurkista löytyy meikkisieni ja glitterlakka, josta ei tunnu tulevan tarpeeksi glitteriä. Lakkausalusta kannattaa suojata (ja yleensä suojaan aina pöydän, vaikka lakkaisin kynnet normaalisti).
Oliko tää teille tuttu asia vai ihan uus juttu?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*