Header img

Creepy Tyyris Tyllerö -maskeeraus

05/11/2016

Blogia lukeneet tietääkin, että vietän tällä hetkellä sairaslomaa kaularangan murtuman takia. Siitä syystä, mulla on myös 24/7 päällä tukikauluri, joka estää niskaa liikkumasta liikaa. Periaatteessahan kauluri vastaa kipsiä, joka laitetaan esimerkiksi käteen murtumatapauksessa. Kauluri osaa olla toisinaan vähän epämukava ja eihän se mikään kovin kaunis kapistuskaan ole. Mulle ainakin kaulurista tulee väkisin mieleen munakuppi sen muodon takia. Siitäpä sitten lähtikin ajatus mun tän vuoden halloween meikkiin, vaikka en aluksi meinannut sellaista ollenkaan tehdä. Ja joo, halloween oli ja meni jo, mutta ei kai se ole niin vakavaa.

Mietin hetken kuulusia munia. Ensimmäisenä tuli mieleen Tyyris Tyllerö, eli Lilleri Lalleri. Seuraavaksi mieleen tuli Fabergé munat ja no, nyt jälkeenpäin tietysti helpoin olisi ollut varmasti itse Munamies! Päädyin kuitenkin tekemään itsestäni Tyyris tyllerön, joka englanniksi tunnetaan nimellä Humpty Dumpty. Täytyihän tästä kauluritilanteesta nyt ottaa "hyöty" irti.

Tässä vaiheessa on myös hyvä varmaan muistuttaa, etten ole mitenkään hyvä piirtämään ja hommaan lisää haastetta se, että en pysty kääntämään päätä sopiviin asentoihin meikatessa. Vasemman puolen  meikkaus oli siis aika haastavaa. Olin silti lopputulokseen tyytyväinen ja siitä tuli kyllä oikeestaan jopa vähän creepympi kun olin ajatellut.

 

 

Tässä käy hyvin ilmi tämä munakuppiefekti.

Maskeerauksessa käytin Grimasin vesivärejä ja Kryolanin valkoista rasvaväriä. Poskipunana on Make Up Storen Wonder Blush Cleopatra. Ripsissä on Fräulein38:n tekoripset. Tarkoituksella en ruvennut mitään varjostuksia tekemään, kun halusin mitää maskin piirrosmaisena. Päälaelle hiusten kohotukseksi laitoin kaksi puuterivippaa. Mulla kun ei löydy niitä hiusten kohottajia, niin puuterivipat toimi aivan yhtä hyvin!

"Tyyris tyllerö muurille kipusi
tyyris Tyllerö muurilta lipesi
Eikä Tyyris Tylleröä milloinkaan
Voi kukaan parantaa."
-Edward Lear

Mitäs tykkäätte?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*