Header img

Sininen fantasiameikki + uutisia

06/08/2016

Tämän meikin tein jo talvella, mutta jostain syystä kuvat unohtuivat kameraan. Mullehan iski talvella hirmuinen hinku meikkailla muita ja niinpä pyysin kaveria malliksi. Tämä meikki oli pyörinyt jo pitkään mielessä ja olin niin innoissani, että olin jopa luonnostellut meikkiä paperille ennen toteuttamista. Inspiraationa toimi jollain tapaa jääkuningatar ja sitä kautta sitten hahmottelin meikkiä.
 

Meikin pohja on tehty Grimasin vesikasvoväreillä. Ja koska minä olen kyseessä, niin lisäsin tottakai vähän glitteriä! Toisen puolen kasvoista halusin pitää mahdollisimman meikittömänä ja sinne lisättiin vain BB-voidetta ja puuteria.

 

 

Mitäs tykkäätte tästä? Onko liian talvinen näin kesäaikaan julkaistavaksi? Ystäväni tykkäsi sen verran, että lähti vielä kaupungille tämä kasvoissaan. Pisteet siitä!

 

 

 

Sitten niitä uutisia. Mullahan on mennyt aika lujaa tämä vuosi kun on ostettu talo ja sain röntgenhoitajan paperitkin. Ilmeisesti isot tapahtumat ei lopu tähän, sillä sain myös vakituisen työpaikan! Tuntuu aika uskomattomalta, että 1,5kk valmistumisesta mulla on vakituinen työpaikka! Tämä johtaa siihen, että mulla on viimein mahdollisuus toteuttaa yksi mun pitkäaikaisista unelmista. Siitä kerron sitten myöhemmin lisää, mikäli todella pääsen sen toteuttamaan.

Tiedossa on siis varsin jännittävä loppuvuosi! Mitähän tässä vielä tapahtuu? 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*