Header img

Kauneusbloggaajan tunnustukset

27/07/2016

Näitä on nyt pyörinyt useammassa blogissa, joten päätin sitten itsekin osallistua! Eli niitä kamalia, hurjia, noloja tai muuten vaan käsittämättömiä tunnustuksia, joita ei välttämättä kauneusbloggaajasta uskoisi. Apua… Tässäpä tulee! Kuvituksena Elvis ja tietysti kosmetiikkaa.

Ai tunnustuksia? Kerro toki.

*Oon super huono sommittelemaan kuvia blogiin. Kauheen vaikeeta keksiä jotain koristetta kuvaan ja miettiä kuvakulmaa mistä ottaa kuvaa. Varsinkin taustakankaan löytäminen ja virittely vaatii multa paljon. Pitäis ehkä vaan hankkia iso valkea kartonki, mutta sitten taas tausta olisi ihan tylsä. Siitä huolimatta nautin blogikuvaamisesta, varsinkin jos on jotain kivoja kukkia laittaa taustalle. Kun vaan ois sitä luovuutta ja silmää tämmöseen enemmän!

*Oon laiska uusimaan varpaiden lakkauksia. Sormissa en voi töiden takia kynsilakkaa juuri käyttääkään, mutta sen sijaan varpaissa pidän yleensä kynsilakkaa. Homma vaan menee yleensä niin, että lakkaan varpaankynnet ja odotan melkein siihen asti, että vanha lakkaa kasvaa pois, ennen uuden laittoa. Joskus innostun ja poistan vanhat poistoaineella ja laitan uudet, mutta varsinkin tämä kesä ei ole oikein sandaalikeleillä hemmotellut, niin ei ole tarvinnut kynsiä ehostaa. Niinpä mulla on lakkaa enää ihan varpaankynsien kärjessä. Kohta voi laittaa uudet!

*En osaa laittaa hiuksia. En vaan osaa. Oon todella huono tekemään erikoisempia lettejä, erityisesti itselleni. Haluaisin kyllä osata, mutta edes harjoittelu ei ole auttanut asiassa. Niinpä hiukset on yleensä auki tai jollain tosi yksinkertaisella ”kampauksella”. En osaa tehdä edes sotkunutturaa. Tähän samaan voin myös tunnustaa, etten käytä hiuslakkaa arkena ollenkaan. Hiuslakkaa käytän vain jos teen itselleni jonkun kampauksen tai olen menossa juhliin. Hiuslakkaa kuluukin tooooodella vähän. Babyhiukset siis sojottavatkin arkena yleensä pystyssä.

*Mulla on huono tapa jättää pieni liru purkkien pohjalle. Kun jokin tuote alkaa loppua, niin pikkuisen ennen kuin se loppuu, vaihdan jo uuteen. Tää on todella raivostuttava tapa, kun sellaisia ehkä kymmenen käyttökerran kestäviä purkkeja ja purnukoita sitten löytyy ja kasaantuu vaikka miten paljon. Ja eipä ne tuotteet nyt ikuisuuksiin säily. Oon yrittänyt opetella tästä pois ja jonkin verran edistystä on tapahtunut. Siitä huolimatta löydän jatkuvasti erityisesti suihkutuotteita, joissa on pikkuisen vielä purkin pohjalla tavaraa.

*Mun heikoin osaamisalue meikkauksessa on varjostukset. En oppinut niitä koulussa ja vasta nyt olen pikkuhiljaa opetellut niiden tekemistä. Muille varjostukset on niin paljon helpompi tehdä kuin itselleen. Mutta ehkä tästä vielä kehityn, kun vaan sitkeästi jaksan harjoitella. Ainakin toivoa on!

*Oon huono käyttämään huulipunia. Jotenkin mua turhauttaa se, että huulimeikkiä tarvii sitten koko ajan olla korjaamassa. Siitä huolimatta mulla on ihan hirveesti huulipunia ja yhteen aikaan tuli ostettua oikein useampia. Oikeastaan ainoat hetket, kun käytän huulipunaa, on heti meikkauksen jälkeen ja silloin kun olen juhlissa. Muuten yleensä käytössä vain huulikiilto, jos sekään. Haluaisin kyllä olla parempi huulipunan käyttäjä.

Tää nyt ei varmaan yllätä ketään:
*Rakastan laittautumista ja voisin meikkailla vaikka miten monta tuntia. Yleensä jos ollaan jonnekin lähdössä, niin haluan varata laittautumiseen n. 2 tuntia. Ihan vain siksi, kun tykkään siitä niin paljon. Mua myös inhottaa meikata kiireessä, vaikka yleensä lopputuloksesta ei edes tiedä onko se tehty 30minuutissa vai 2 tunnissa. Minä vaan tykkään pipertää, fiksailla ja viilata meikkiä viimesen päälle.

Siinäpä jotain tunnustuksia. Onko teillä samanlaisia tapoja? Tai muita kauneustunnustuksia joita haluaisitte jakaa?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*