Header img

MayBeauty – The Incredible Face Mask + alekoodi

24/07/2016

Sain testiin mielenkiintoisen kasvonaamion, joka lupaa poistaa mustapäitä, ehkäistä aknea sekä poistaa rasvaa ja kuollutta ihosolukkoa. Kyseessä on siis MayBeautyn The Incredible Face Mask. Naamio siis levitetään kasvoille, annetaan kuivua ja sen jälkeen poistetaan yhtenä kappaleena kasvoilta.
 

Lähdin mielenkiinnosta testaamaan tuotetta ja mustan värinsä ansiosta, tämän käyttö oli kieltämättä aika viihdyttävää. Minulle tuli ainakin heti vähän Catwoman vibat naamion levityksen jälkeen. En tosin osannut levittää sitä tasaisesti iholle, mutta jos ennen naamion levitystä ei jää läträämään naamiolla (eli siis ottamaan kuvia blogiin), niin sen saa varmasti tasaisemmin levitettyä. Naamioiden mukana tuli myös kätevä naamiosivellin, josta tykkäsin kovasti. Sivellin oli ihanan pehmeä ja naamion levittäminen oli helppoa. Olen aika varma, että sivellin tulee käyttöön jatkossakin.

 

 

Naamiot on yksittäispakattuja, joten annostelua ei tarvitse itse miettiä. Naamio levitetään puhtaalle iholle ja levityksen jälkeen odotellaan 30-45minuuttia, että naamio kuivuu. Kuivumisen jälkeen naamion saa poistettua yhtenä kappaleena. Itse hieman hämmästyin sitä, miten hyvin naamio pysyi kasassa poistaessa eikä lähtenyt repeämään. T-alueelta naamion poistaminen oli aika helppoa (tietysti kun on rasvoittuva iho), mutta poskien päältä poistaessa naamio kyllä teki aavistuksen kipeää. Samalla lailla, kuin laastarinkin poistaminen. Mutta voi kyllä olla aivan varma, että ainakin se kuollut ihosolukkokin lähtee naamion mukana. Varmasti myös jokunen ihokarva. Pakko myöntää, että on hurjan viihdyttävää katsoa Youtubesta videoita, kun tätä naamiota poistetaan. Tässä mun ehdoton lemppari. (Vaikka en kielestä mitään ymmärräkään, niin silti vähän naurattaa.)

 

 

 

Poiston jälkeen varsinkin poskissa oli havaittavissa pientä punoitusta, mutta se helpotti melko pian. Mustapäitä sain saaliiksi vain yhden. Tämä selittynee sillä, että olen aika hyvin saanut pidettyä huokoseni nyt puhtaana ja mustapäitä ei oikeastaan edes ole. Mutta se yksi mikä lähti, tökötti nätisti naamiossa kiinni. Olisikin hurjan mielenkiintoista kokeilla tätä jonkun sellaisen iholla, jolla on paljon mustapäitä! Poiston jälkeen kasvot huuhdellaan vedellä, jolla lähtee myös viimeiset rippeet naamiosta.

 

 

 

Naamiota suositellaan käytettäväski 1-2 kertaa viikossa, mutta itse hieman herkemmän ihon omistajana käyttäisin kyllä maksimissaan kerran viikkoon. Naamion ainesosat ei kuitenkaan vaikuttaneet mitenkään ihoa ärsyttäviltä tai voimakkailta, vaan nimenomaan tuo poistovaihe aiheutti punoitusta. Tuoksu oli mielestäni tosi jees. Raikas ja hyväntuoksuinen. Naamio sopii hyvin nimenomaan rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, mutta tulehtuneelle akneiholle tai muuten rikkonaiselle iholle sitä ei saa käyttää. Naamiotahan ei myöskään ole pakko levittää koko kasvoille, vaan sen voi laittaa vain ongelma-alueelle.

 

 

 

Lukijoille on nyt tarjolla 30% alennus MayBeautyn verkkokaupasta, kun käytät tilatessa koodia: mariamask. Koodi on toistaiseksi voimassa. Voit myös klikata itsesi suoraan kauppaan tästä linkistä, jolloin koodi aktivoituu automaattisesti. Esimerkiksi 5 naamion pakkaus, joka sisältää myös siveltimen ja oppaan, maksaa normaalisti 25€, joten alennuksen jälkeen sille jää hintaa vain 17,50€!

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*