Header img

Lavera käsisaippua uutuudet ja kuulumisia

02/07/2020
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Laveralta on tullut ihanat uutuus saippuat! Laveraltahan tulee säännöllisesti uutuuksia ja viime syksynä lanseerattiinkin kangasnaamiot. Nyt alkuvuodesta sitten valikoimiin saatiin myös käsisaippuat, jotka hurmaa ihanalla tuoksullaan. Tänä keväänä käsisaippuaa on kulunut ehkä aavistuksen tavallista enemmän, mutta siitä huolimatta käsien iho on pysynyt hyvässä kunnossa. Mutta voiko käsisaippuasta nyt paljon analyysia tehdä siitä, että miten hyvä se on?

Lavera luonnonkosmetiikka uutuusnestemäiset käsisaippuat

Kosmetikkabloggaajalle tällainen ei ole ongelma, koska kaikessa voi mennä tosi syvälle. Käsisaippua on kuitenkin mulle enemmän sellainen ”kulutustuote”, jota todellakin kuluu. Mulle tärkeintä käsisaippuassa on se, että se ei kuivata ihoa ja se tuoksuu hyvälle, niin ja tietysti se että se puhdistaa. Tosin en ole kyllä tainnut sellaista käsisaippuaa vielä testata, jolla ei lika lähtisi. Laveran saippuat kyllä toteuttaa kaikki nuo toiveet saippuasta ja olenkin niitä tyytyväisenä käyttänyt.

Lavera uutuus käsisaippuat

Laverahan on tunnetusti luonnonkosmetiikkaa ja ehdottomasti kehityksen aallonharjalla, mitä tulee tuotteisiin. Käsisaippua voi siksi kuulostaakin vähän ”tylsältä” vedolta, mutta tänä keväänä oon ollut enemmän kuin tyytyväinen näihin saippuoihin. Varsinkin käsiallergisena saippuan koostumus on mulle aika tärkeä. Luonnonkosmetiikassa ei ole mitään niitä ainesosia, joille olen itse herkistynyt, joten saippuaa on voinut huoletta käyttää ja ihokin on tykännyt.

Lavera käsisaippuat ovat luonnonkosmetiikkaa ja eivät kuivata käsiä pestessä.

Ja sitten ne tuoksut! Menen kosmetiikassa tosi monesti nenä edellä ja tuoksut on mulle tosi tärkeitä. Laveran saippuoiden tuoksut onkin ollut tosi ihanat, raikkaat ja miellyttävät. Oma lemppari on (sitrustuoksujen ystävänä yllättäen) *Lime Care, jossa on raikas limen tuoksu. Yksi pullollinen onkin jo käytetty loppuun asti ja toinen odottaa jo vuoroaan. Ja pakko mainita myös aivan älyttömän hyvät pullot, joissa on saumattomasti toimivat pumput. Se ei todellakaan ole itsestäänselvyys kun on kosmetiikasta kyse.

Lavera luonnonkosmetiikka Berry Care nestesaippua

Laveran käsisaippuoita on siis kolme eri tuoksua Lime Care, Berry Care ja Gentle Care. Mainituista viimeinen sopii herkemmällekin iholle ja on aavistuksen hoitavampi kahteen muuhun verrattuna. *Berry Care tuoksusta tulee mieleen metsämarjat ja *Gentle Care taas tuoksuu Laveralta! Eli samalle kuin monet muut Laveran herkän ihon ihonhoitotuotteet.

Jos hyvän tuoksuiset ja toimivat käsisaippuat on just se mitä nyt kaipaisit, niin Laveran saippuoita myy mm. *Hyvinvoinnin tavaratalo hintaan 6,50€. Laveran tuotteita saa myös ostettua monista tavarataloista.

Lavera Lime Care luonnonkosmetiikka saippua

Vähän kuulumisia

Ja koska lupasin kirjoitella jatkossa blogiin myös vähän kuulumisia, niin on mulla hauska tarinakin kerrottavana. Toissa yönä täällä meillä oli ihan hirmuinen myrsky ja illalla tuuli tosi kovasti. Käytiin aika myöhällä saunassa ja sieltä pois tultua kääräsin hiukset normaalisti pyyhkeeseen ja lähdin tapani mukaan alasti hipsimään talossa, kunnes kuulin ikkunasta koputuksen ja näin että joku seisoi meidän terassilla ikkunan takana. Säikähdin ihan älyttömästi ja kiljaisin ihan tosi kovaa ja huusin miehelle, että joku on meidän takapihalla. Samalla kuulin meidän naapurin äänen että ”Auttakaa” ja mies onneksi olikin jo takaovella kysymässä mikä hätänä.

Lavera Gentle Care käsisaippua pumppupullossa

Naapurin vene oli lähtenyt myrskyssä tuuliajolle ja ilman tulppaa vielä. Siellä se viiletti jokea pitkin ja naapuri tuli kysymään, jos voisi lainata meidän venettä ja käydä sillä omansa ottamassa kiinni. Lupa tietysti annettiin (ja minusta olisi sitä venettä voinut vaikka ilman lupaakin lainata.) Onneksi sattui olemaan tuo naapurin rouva, niin ei ihan niin paljoa haitannut, että hiippailin alasti ikkunan edessä. En tosin taas tajua miten sälekaihtimet ei olleet kiinni, kun yleensä laitetaan ne kiinni ennen saunaan menoa, mutta jostain syystä nyt ei laitettu. Jotenkin niin mun tuuria. Säikähdyksen jälkeen lähinnä nauratti koko episodi ja venekin saatiin turvaan.

Että sellainen tiistai-ilta meillä, ei täällä maallakaan aina olla ihan omassa rauhassa 😀

Lue myös: 
Parhaat laveran meikit
Lavera Hydro Effect Seerumi

  • Linda/Lipstick Love

    Lime Care kuulostaa ihanalta! Oon tällä hetkellä aivan ihastunut kaikkiin limen ja sitruunan tuoksuisiin kosmetiikkatuotteisiin ja ton voisin kyllä hankkia meille käsisaippuaksi 🙂

    • Maria Glow

      Sitrustuoksut on aina mun lemppareita, joten voin lämpimästi suositella! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*