Header img

Hirvenmaitonaamiota ja 37 yrtin saippuaa

09/08/2016

Kyllä, luit ihan oikein. HIRVENMAITONAAMIO. Että terveisiä vaan Venäjältä. Olen kyllä joskus kokeillut vuohenmaitoa sisältävää kasvovoidetta, mutta Venäläiset vievät asian vähän pidemmälle ja heidän kasvonaamiostaan löytyy hirvenmaitoa. Pakkohan tällaista on kokeilla!

Sain siis siskoltani muutamia Venäjältä tuotuja tuotteita ja niitä siinä kahdestaan yritettiin suomentaa erittäin huonolla menestyksellä. Sen verran saatiin selvää, että mikä kuuluu vartalolle ja mikä kasvoille. Ihana Maitta kuitenkin lupautui kääntöavuksi ja käänsi minulle tuotteiden tekstit. Isot kiitos hänelle! <3 Tuotteita oli siis kolme. Saippua, kasvonaamio sekä vartalokuorinta. Kaikki tuotteet ovat 100% luonnon ainesosista valmistettuja. Luonnonkosmetiikkaa siis.
 

37 yrtin saippua

SAIPPUA on tarkemmin ottaen 37 yrttiä sisältävää saippuaa, jota voi käyttää niin vartalolle kuin hiuksiinkin. Saippua on kehitetty Siperian perinnetietoa hyödyntäen ja kahden vuoden työn tuloksena saatiin aikaiseksi saippua, joka sisältää 37 yrtin tehouutteita. Saippua vaikutti mielenkiintoiselta jo siksi, että siinä oli kokonaisia lehtiä, joita epäilisin koivun lehdiksi. Pohjana on käytetty tervaa, josta saippuan musta väri on peräisin. Saippuaa voi halutessaan käyttää myös saunassa, jotta tehoaineet imeytyisivät paremmin. Laitan listan saippuan sisällöstä postauksen loppuun, jos joku haluaa käydä lukaisemassa.*

 

 

 

Saippuan koostumus oli jännän joustavaa. Ei lainkaan suihkugeelimäinen, vaan lähempänä hyytelömäistä koostumusta. Tuoksu on miellyttävä. En oikeastaan edes huomaa tuoksussa tervan tuoksua vaan saippua tuoksuu raikkaalle. Yllättävän miellyttävän tuoksuinen, kun ottaa huomioon, miten montaa erilaista yrttiä tuotteessa on. Koostumuksensa ansiosta melko helppoa käyttää, kun ei karkaa käsistä.

 

 

 

 

Suihkusaippuoissa en yleensä hirveästi huomaa eroja, mutta sen verran huomaan, että ainakaan tämä ei kuivattanut ihoa. Se on mulle se tärkein kriteeri suihkusaippuoissa, sillä tavalliset (ei-luonnonkosmetiikka) suihkusaippuat yleensä kuivattavat minun ihoa. Oikein miellyttävä tuote käyttää ja ihan hurjan mielenkiintoinen sisältönsä vuoksi! Tulee varmasti olemaan jatkossakin käytössä.

 

 

 

 

HIRVENMAITONAAMIO on pakattu mielenkiintoiseen puristepussiin. Saman tyyppiseen, mistä meillä lapset juovat jugurttia. Itseasiassa tuo pakkaus osoittautui oikein käteväksi. Avaaminen onnistuu märilläkin käsillä! Hirvenmaito on pakkauksen mukaan neljä kertaa ravinteikkaampaa kuin lehmänmaitoa ja sillä on ihoa nuorentavia vaikutuksia. Lisäksi naamiossa on yrttejä, flavonoideja, karoteenia, B-ryhmän vitamiineja, kasvipohjaisia happoja ja valkoista mehiläisvahaa (luomua kuulemma). Naamio lupaakin kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, sekä lisätä sen elastisuutta. Tuoksu on melko makea ja minulle tulee ainakin mieleen vähän kinuski. Ei ollenkaan paha siis.

 

 

 

 

Naamio levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia. Sen jälkeen se huuhdotaan pois. Naamio pysyi hyvin kasvoilla, vaikka sen koostumus olikin melko voidemaista. Luulisin, että tätä tulisi käyttää useamman kerran, jotta vaikutuksista voidaan puhua, mutta ainakin minun ihoni tykkäsi. Aknea tämä rauhoitti hyvin ja teki hyvän pohjan kosteusvoiteelle. Aion kyllä käyttää useammankin kerran. Haluan tietää, miten hirvenmaito vaikuttaa! 😀

 

 

Hirvenmaitonaamio

VARTALOKUORINTA on samanlaisessa pussipakkauksessa, kuin kasvonaamiokin. Se sisältää hunajaa, sitruunaruohoa, melissauutetta ja kuorivana ainesosana jotakin ryynejä. Kuorinnan tuoksu onkin sitten kahta aikaisempaa tuotetta voimakkaampi. Selkeän yrttinen. En myöskään pääse yli tuotteen ulkonäöstä, sillä se on oranssia ja ryynimäistä. Ei siis mikään kovinkaan esteettinen tuote. Vaan pakkohan se oli testata. Mielestäni toimi hyvin tehtävässään. Kuori ihoa ja ryynit olivat sopivan karkeita, eivätkä raapineet ihoa. Onneksi tuote huuhdotaan pois, joten tuoksu ei jää leijumaan iholle.

 

 

Vartalokuorinta

*Yrttisaippuan sisältö: Yrtit oli pakkauksessa tulevassa lapussa mainittu latinaksi, joten sain selville niistä suurimman osan. Saippua sisältää siis seuraavia yrttejä: Tummarusokki, Siankärsämö, Nokkonen, Kamomilla, Ryytisalvia, Keltamo, Sitruunamelissa ja Rohtoimikkä. Muun muassa ne rauhoittavat ja hoitavat ihoa. Uutteita saippuassa on seuraavista kasveista: Mänty, Sianpuolukka, Isohirvenjuuri, Tervaleppä, Ruusujuuri, Valkohankajäkälä, Partanaava, Maralkäpylatva, Rohtosalkoruusu, erilaisia suokasveja sekä yksi jota en saanut käännettyä. Uutteilla oli myöskin niin rauhoittavia, kuin puhdistaviakin vaikutuksia.

Vaikuttaa siltä, että venäjällä more is more ja tuotteisiin on ympätty hurja määrä erilaisia ainesosia. Ylipäätään on mielenkiintoista kokeilla täysin ulkomaalaista sarjaa. Ainakin ensimmäiset kaksi tuotetta vakuuttivat minut, vaikka kuorinta ei ihan napannutkaan. Saippuaa suosittelen kyllä ostamaan, jos liikutte Venäjällä!
Uskaltaisitko itse kokeilla hirvenmaitonaamiota?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*