Header img

Jane Iredale uutuuksia

23/08/2016

Ah, Jane Iredale. Tuo meikkimerkki, johon rakastun aina vaan uudestaan. Tällä kertaa esittelyssä kolme tuotetta, joista yksi on kevään uutuus, toinen on syksyn uutuus ja kolmas on vakiokalustoa. Kaikki tuotteet olen saanut Jane Iredalelta testiin. Ja näidenkin tuotteiden testauksen jälkeen Jane Iredale pitää edelleen paikkaa suosikki meikkimerkkieni joukossa.
 

Aloitetaan ensin tästä tämän syksyn uutuudesta. Kyseessä on Smooth Affair For Eyes -luomiväri + pohjustustuote. Toisin sanoen voidemainen luomiväri, joka toimii hyvin myös luomivärin pohjusteena. Voidemaisia luomivärejä saa kolmessa sävyssä Naked, Iced Brown sekä Gold. Naked on näistä kuultava nude, joka siis sopii jokaiselle ja erityisen hyvin pohjusteeksi. Minun tuote on sävy Gold, joka on siis metallinhohtoinen kulta.

Jane Iredale – Smooth Affair For Eyes – Gold

Varsinkin syksyllä ja lähestyvään pikkujoulukauteen kullanhohtoiset luomivärit sopivat hyvin. Minun voimakkaasti rasvoittuvilla luomilla, tämä ei yksin riittänyt pohjusteeksi, mutta luomivärin alle laitettuna toi värit hyvin esiin. Sopii erityisesti metallinhohtoisten luomivärien värin syventämiseen. Toimii myös yksinään luomivärinä. Hintaa tällä pohjusteen ja luomivärin hybridituotteella on n. 40€.

Jane Iredale – Smooth Affair For Eyes – Gold

Kokeilinkin heti pohjusteen kanssa Jane Iredalen PurePressed luomiväriä, sävyssä Dreamy Pink. Dreamy Pink luomivärin kaveriksi valitsin vaaleampaa sävyä In the blink of a smokey eye -paletista. Mielestäni lopputulos oli oikein kiva ja kullanhohtoinen. Nuo Iredalen luomivärit on kivan pigmenttisiä ja niillä saa tehtyä helposti niin hillittyä, kuin näyttävämpääkin meikkiä. Koostumuskin on mieleeni, sillä se levittyy hyvin eikä karise. Luomivärinappien hinnat pyörivät n. 24€:ssa.

Jane Iredale – PurePressed Eyeshadow – Dreamy Pink

Koko komeuden kruunasi tottakai, jo keväällä julkaistu, LipDrink huulivoide sävyssä flirt. Ja pakko myöntää, että näistä kolmesta tämä on minun ehdoton suosikki. Vaikka tämä lasketaan huulivoiteeksi, niin mielestäni tämä on enemmänkin huulivoiteen ja kiiltopunan väliltä.

Ensinnäkin, tässä on todella hyvä tuoksu. Tuoksu on sitrusmainen ja makea. Toisekseen, tässä on juuri sopivasti sävyä. Niin vähän, ettei sitä lähes huomaa, mutta kuitenkin sen verran, että huulien väri tasoittuu. Ja sitten kolmanneksi SPF 15! Kuinka monesti löytää huulivoidetta, jossa on SPF? Harvoin ja jos löytyykin niin ne on sitten niitä, mitkä värjää huulet vaaleiksi. Ja sitten se paras osuus. Tämä tuntuu hyvältä huulissa. Olen siis todella innoissani tästä huulivoiteesta! Hintaahan tällaiselle tulee n. 20€, mutta on kyllä jokaisen euron arvoinen.

Niin ihania Jane Iredale meikkejä taas! Vai mitä olette mieltä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*