Header img

Rasvoittuvalle iholle – Ahava Active Moisture Gel Cream

29/08/2016

Taas kerran olin metsästämässä itselleni sitä THE kosteusvoidetta. Allergia ja iho-ongelmat ovat tehneet kosteusvoiteen löytymisestä erityisen hankalaa. Olen pitkään käyttänyt Shiseidon Ibuki kosteusvoidetta, mutta kesä- ja syysaikaan se on auttamattomasti liian hoitava ja aiheuttaa rasvoittuvalle iholle lisää rasvoittumista. Nyt etsinnässä oli sopivasti kosteuttava, mutta ei liian rasvainen voide. Päädyinkin ostamaan Ahavan Time To Hydrate sarjan Active Moisture Gel Creamin Sokoksesta. Ostos osoittautui oikein loistavaksi valinnaksi!

sekaihon kosteusvoide, rasvoittuvalle iholle
Ahavan Time To Hydrate kosteusvoide

Ahava on mulle merkkinä melko tuntematon. Olen käyttänyt sen käsivoiteita kyllä ja tykännyt niistä, mutta kasvojen iholle en ole tainnut koskaan kokeilla mitään Ahavan tuotteita. Olikin mukavaa huomata, että merkiltä löytyy toimivia kasvojen hoitotuotteitakin.

Voiteessa tykästyin ensimmäisenä sen tuntumaan. Geelivoide on aluksi hyvin voidemaista, mutta ihon pinnalle päästyään muttuu lähes vesimäiseksi. Ja juuri tämä ominaisuus on parasta tässä! Yleensä rasvoittuvalle iholle tarkoitetut geelivoiteet eivät ole tarpeeksi kosteuttavia, mutta sitä ongelmaa ei tämän kanssa ole. Ahavan geelivoide sopiikin siis oikein hyvin pintakuivalle, mutta rasvoittuvalle iholle. Mielestäni tuoksu on miellyttävä ja raikas. Se myös haihtuu aika pian voiteen imeytyessä, enkä itse ole kokenut sitä liian voimakkaaksi.

kosteusvoide sekaiholle, päivävoide, kosteuttava voide, pintakuiva iho
Ahavan Time To Hydrate

Koostumuksesta ja sen muutoksesta huolimatta, voide imeytyy ihoon hyvin ja tämä toimii myös superhyvin meikin alla! Olen käyttänyt voidetta nyt aamuin illoin ja iho on selvästi parempivointisempi. Meikkivoidekin liukuu kivasti kosteutetulla iholla, eikä kuivuuden merkkejä ole näkyvissä. Pintakuivuuskaan ei siis ole enää vaivannut, kun olen tätä voidetta käyttänyt. Jotenkin tähän yhteen purkkiin on saatu tiivistettyä nimenomaan pintakuivan sekaihon tarvitsemat ominaisuudet. Jos siis kärsit rasvoittuvasta ihosta, joka kuitenkin huutaa pintakuivuutta niin kannattaa kokeilla!

Ahava Time To Hydrate ingredients, inci lista, ahava kosteusvoide
Inci-lista

Time To Hydrate sarjasta löytyy myös voiteita kuivemmalle iholle. Essential Day Moisturizer nimellä löytyy kolmelle eri ihotyypille oma voiteensa. Sekaiholle, Normaalista kuivalle iholle sekä erittäin kuivalle iholle. Voisin esimerkiksi talveksi ostaa samasta sarjasta pikkuisen tuhdimpaa voidetta, kuten tuota normaalille iholle tarkoitettua. Luultavasti se olisi talvella juuri hyvä.

Onko teillä omaa Ahava suosikkituotetta, jota kannattaisi kokeilla? Tai kokemusta noista Essential Day Moisturizer voiteista?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*