Header img

Kulmat kuntoon – Billion Dollar Brows

06/09/2016

Tuo otsikko kuulostaa aivan joltain Suomalaiselta tosi-tv sarjalta! Kyseessä on kuitenkin kulmakarvojen ehostamisen kärkeä edustava Billion Dollar Brows, jolla saa kulmakarvat kuntoon, olipa ne missä jamassa hyvänsä. Billion Dollar Brows lukeutuu merkkeihin, joita en ole aiemmin kokeillut. Kyseessähän on ainoa kosmetiikkamerkki, joka on keskittynyt ainoastaan kulmakarvatuotteisiin. Sainkin ¤eleven.fi:ltä testiin Billion Dollar Browsin Best Sellers Kitin*, jossa on mukana kaikki, mitä kulmien ehostamiseen voi tarvita. Pakkaukseen kuuluu kulmakarvakynä, korostus ja peitekynä, häivytyssivellin sekä kulmakarvageeli.

 

Billion Dollar Brows Best Sellers Kit

Hieman kyllä epäilytti tuo paketissa mukana tuleva Universal Brow Pencil kynä, joka on kehitetty sopimaan niin blondeille kuin bruneteillekin. Monesti tällaiset kynät ovat auttamattomasti liian punapigmenttisiä ja kun swatchasin kynää kädelle, niin kyllähän se melko punertavalta näytti. Jotain kuitenkin tapahtui kulmiin levittäessä, sillä kulmakarvoissa kynä ei näytä ollenkaan punaiselta, vaan sulautuu hyvin tällaisen blondin kasvoihin. Taika lienee siinä, kuinka vahvasti kynällä piirtää. Painamalla enemmän saa tummempaa ja bruneteille sopivaa jälkeä, kun taas kevyillä vedoilla väri sopii myös vaaleaveriköille.

Universal Brow Pencil

 

Swatchit Universal Brow Pencilista sekä Brow Duo Pencilista.

Itse aloitankin kulmakarvojen meikkauksen kynän levityksellä. Paketissa tuleva kynä on ns. automaattikynä, eli sitä ei tarvitse teroittaa. Kynä on melko pehmeä, joten erityisesti vaaleahiuksisten kannattaa piirtää kynällä hyvin kevyin vedoin. Piirtämisen jälkeen, kynän toisessa päässä olevalla harjalla voi häivyttää ja tasoittaa kulmakynän jälkeä.

Universal Brow Pencil

Kulmien meikkauksen jälkeen on hyvä tarkistaa kulmien muodon säilyvyys ja rajan skarppius. Brow Duo Pencil:ssa on kaksi päätä. Toinen pää on peiteväri, jolla voit peittää ihon pieniä virheitä, kuten finnejä. Toimii muuten hyvin myös muuallakin, kuin kulmakarvojen alueella. Toisessa päässä on Highlighter, jolla voit korostaa kulmaluuta ja samalla tehdä kulmakarvojen rajasta skarpimman. Setissä mukana tulevalla Smudge Brush:lla voi häivyttää niin korostusvärin, kuin peiteaineenkin. Monesti tällaiset kynämuotoiset peite ja korostusvärit tuppaavat olemaan todella kovaa massaa, joka ei tahdo piirtää iholle. Sitä ongelmaa ei kyllä tässä kynässä ole, vaan jäljen saa todella helposti häivytettyä siveltimellä tai ihan sormellakin. Iso plussa koostumuksesta!

Brow Duo Pencil

 

Smudge Brush

Lopuksi kulmat voi viimeistellä värittömällä Brow Gel kulmakarvageelillä, joka pitää itsepäisimmätkin karvat ojennuksessa koko päivän. Settiä on testattu kovissa olosuhteissa, sillä kulmakarvojen asento ja meikki pysyi loistavana 8 tuntisen työpäivän läpi! Yllätyin siis itsekin siitä, miten hyviä nämä Billion Dollar Browsin tuotteet olivat. Toisaalta, sitä vähän jo odottaakin merkiltä, joka on keskittynyt ainoastaan kulmakarvoihin.

 

Brow Gel

Lopputulokseen ei siis voi olla muuta kuin tyytyväinen, niin hyvä ja tarkkaa jälkeä näillä välineillä saa aikaiseksi. Jopa tällaisista pilalle nypityistä kulmakarvoista sai edustuskelpoiset!

¤Billion Dollar Brow Best Sellers Kitiä voi ostaa eleven.fi verkkokaupasta ja hintaa sillä on 39,60€. Jokaisen tuotteen saa ostettua myös yksittäisenä, jolloin koko setin hinnaksi tulisi n. 83,20€. Huikea säästö siis! Oliko Billion Dollar Brows tuttu merkki jo?

*Tuote saatu testiin eleven.fi -vekkokaupasta.
¤Affiliate linkki, jonka kautta tehdyistä ostoista saan komissiota

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*