Header img

Suosikkipuuteri jo vuodesta 2012

13/09/2016

Löytyykö teiltä jotain suosikkituotteita, joita käytätte aina vaan vuodesta toiseen? Mulla tällainen pitkäaikainen suosikkituote on Make Up Storen Loose Powder, sävyssä Milk. Kyseinen puuteri on kulkenut matkassa jo neljä vuotta. Pari kertaa olen hairahtanut kokeilemaan jotain toista merkkiä, mutta aina vaan palannut takaisin tähän. Siksipä se minusta ansaitsee ihan oman postauksensa.
 

 

Mullahan oli pienoisia traumoja irtopuutereista… Ostin nimittäin ensimmäisen irtopuuterini ollessani n. 15-16 vuotias ja kyseinen puuteri oli Max Factorin irtopuuteri, joka oli sävyltään transculent. Käsittääkseni transculentilla tarkoitetaan yleensä nimenomaan väritöntä puuteria, mutta tuo Max Factorin puuteri olisi käynyt minulle aurinkopuuterista, niin tummaa se oli. Kaiken lisäksi tuo Max Factorin puuteri kuivatti ihoa niin paljon, etten yksinkertaisesti pystynyt käyttämään sitä. Purkissa oli myös hankala ritiläsysteemi, joka ei pysynyt paikallaan ja puuteri levisi kaikkialle. Olin syvästi pettynyt, joten puuteri jäi käyttämättä.

Tutustuinkin uudestaan irtopuutereihin vasta meikkikoulussani vuonna 2012. Ja tuo kyseinen Make Up Storen irtopuuteri sai tämän traumatisoituneen (okei, vähän liioittelen) meikkaajan tykästymään irtopuutereihin. Milk on sävyltään hieman keltapohjainen, joten se sopii hyvin punoittavalle iholle. Vaikka puuterissa onkin sävyä, ei se silti mielestäni ole mitenkään peittävä, vaan enemmänkin antaa tasoitusta meikkipohjaan.

 

Puuteri on toiminut loistavasti niin luomivärien alla, kuin meikkipohjan kiinnityksessäkin. Käytän pitkäkestoista meikkivoidetta ja jotta se toimisi parhaalla mahdollisella tavalla, tarvitsee se päälleen hyvän kiinityspuuterin. Ja voin kertoa, että tämä MUSin puuteri on voittanut minun käytössäni niin Lumenen kuin Sensain irtopuuterinkin.

Kaiken lisäksi puuteri ei tunnu iholla miltään. Se ei kuivata tai kiristele ihoa, vaan sulautuu hyvin meikkipohjaan. Make Up Store myös uudisti pakkauksia hiljattain. Ennen puuteri tuli pyöreässä rasiassa, jossa oli muovinen ritilä. Nyt se on pakattu neliskulmaiseen rasiaan ja siinä on hieman erilainen, ikäänkuin kankainen ritilä ja tiivis kansi. Kansi onkin tosi kätevä, sillä puuteria ei tule purkista ulos kuljettaessa. Edellisessä versiossa varsinkin uuden puuterin sai aina kuljetuksen jälkeen avata varovasti, ettei puolet pöllähtänyt lattialle. Tämän kanssa sellaista ongelmaa ei ole!

Miinusta tosin pakko antaa siitä, että pakkauskoko on nykyisin pienempi kuin ennen. Vanhassa pyöreässä purkissa puuteria oli 18g, mutta nykyisessä vain 11g ja hinta on kuitenkin pysynyt samana, ellei jopa noussut hieman. Puuteripurkki ei siis kestä käytössä enää niin kauaa kuin aikaisemmin. Hintaa tuolla 11g rasialla on n. 30e. Siitä huolimatta uskollisesti ostan uudestaan ja uudestaan tätä puuteria, koska se vaan on yksinkertaisesti paras!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*