Header img

#pielismiitti

24/09/2016

Heippa!
Tää postaus on lojunut luonnoksissa aika kauan, koska allekirjoittanut otti ilmalentoa hevoskyydistä ja lensi pää edellä maneesin seinään. Aivotärähdys ja kaularankaan murtuma tuli palkinnoksi, joten sairaalassa olen vielä tälläkin hetkellä. Tiedossa on pitkä sairasloma murtumaa parannellessa, mutta eiköhän tästä taas pian olla täysillä menossa.
 

Miittiläiset! ©MizzAnnie

GreenStreetin raakakkua ©Nella

Viime viikko vierähtikin pientä miittiä järkkäillessä. Me siis järjestettiin Nellan kanssa pienimuotoinen kosmetiikkabloggaajien tapaaminen, #pielismiitti, täällä minun luona. Tarkoituksella haluttiin pitää miitti pienenä, sillä isoissa. miiteissä yleensä porukka hajoaa pienempiin ryhmiin ja kaikkien kanssa ei mitenkään ehdi jutella. Ja pakko myöntää, et tällainen pienimuotoinen miittailu toimi oikein hyvin. Oli tosi ihanaa, miten jopa pääkaupunkiseudulta jaksettiin matkustaa Joensuuhun. Mukana oli Mirva, Hanna, Helena, Nella, Mira, Annie ja Taru!

Oltiin järkätty vähän ohjelmaakin. Pidettiin nimittäin kosmetiikan tunnistuskilpailu! Purkeissa oli jotakin kosmetiikkatuotetta ja sille tuotteelle 3 vaihtoehtoa. Niistä yksi sitten piti valita. Paras tulos oli Helenan ja Miran kesken, joten järjestettiin kakkoskierros, jossa tunnistettiin kynsilakkoja. Voittajaksi suoriutui Helena, joka sai palkinnoksi eleven.fi:n lahjoittaman Ritualsin lahjapakkauksen.

Miitissä tottakai myös syötiin. Järjestettiin pienimuotoinen salaattibuffet, josta jokainen sai valita lautaselleen sitä mitä halusi. Jälkiruokana oli GreenStreet Joensuun tarjoamaa raakakakkua sekä allekirjoittaneen leipomaa Glitterkakkua. Raakakakuissa oli makuina puolukka-kinuski, mango-sitruuna ja minttusuklaa. Oma suosikkini oli minttusuklaa. Muitakin naposteltavia oli tarjolla. GreenStreetin raakakakkuja saa muuten myös pääkaupunkiseudulta useista paikoista! Sivulla on hyvä lista jälleenmyyjistä, joten kannattaa käydä vilkaisemassa, jos raakakakut kiinnostaa.

Tunnistuskilpailun ja syönnin jälkeen tehtiin vielä yhdessä vadelmakäsikuorinnat. Kuorinnan resepti oli superhelppo, sillä siihen tuli vain vadelmia, oliiviöljyä sekä sokeria. Huomattiin tosin, että kuorintaa tuli jokaiselle niin paljon, että sillä olisi kuorinut vaikka koko kropankin.

Loppuilta meni höpötellessä niin syvällisiä, kuin vähemmän syvällisiä aiheita. Jokatapauksessa oli hurjan mukavaa. Paljon sai kyllä nauraa ja loppuillasta katseltiinkin jo hauskoja kissavideoita.

 

 

Pienet lahjakassitkin jokainen sai mukaansa. Kassissa oli Bona Valeren tarjoamat käsivoiteet sekä elevenin tarjoamat Ritualsin suihkuvaahdot. Kiitos niistä! Näistä kahdesta tuotteesta tulossa siis lisää blogiin, kunhan kotiudun sairaalasta! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*