Header img

Urban Decay Moondust paletti

30/09/2016

Jos tykkäät glitteristä, kimalluksesta, hohteesta ja kiiltävistä asioita, niin tämä Urban Decayn Moondust paletti on täydellisyyttä myös sun mielestä. Testasin palettia jo heti sen saatuani, mutta en ehtinyt ottaa silloin meikistä kuvaa. Tänään kuitenkin tein taas meikin sillä ja voi että tää on vaan rakkautta tää paletti! Kieltämättä 53 euron hinta kirpaisi aluksi, mutta kyllä se vain on jokaisen euron arvoinen. Kaikki tässä paletissa on niin kohdillaan. Ulkokuori, värit ja koostumus! Jos jotain pitäisi parantaa niin sävyjä saisi olla enemmänkin! Tämä paletti on siis kaikille glitterhirmuille THE paletti.

 

 

Mullehan paletin kiikutti ystävällisesti Mizz Annie Helsingistä asti, kun täältä tuppukylästähän ei tämmöisiä herkkuja saa. Kiitos siis siitä! Ja heti kun sain paletin näppeihin, niin olin myyty. Jo tuo pakkaus on niin ihanan näköinen, samoin paletti! Ja kun paletin avaa ja näkee nuo upeat sävyt niin… joo. Kaikille taisi tulla jo selväksi, että olen täysin rakastunut tähän palettiin? 😀

Luomivärien sävyt on ihania ja pigmentitkin ovat todella hyvät! Seassa on niin glitteriä kuin metallinhohtoakin ja ne vaan toimii! Innolla odottelen alkaako muiltakin merkeiltä tulla vastaavia paletteja. Meinaan jos tulee, niin olen kyllä kärppänä ostamassa! Palettia saa siis tällä hetkellä Suomesta ostettua vain Urban Decayta myyvistä Sokoksista. Ulkomaisista verkkokaupoistakin toki löytyy, mutta ainakin minua huolettaa ostaa luomiväripaletteja verkkokaupoista, sillä postissa paketteja murjotaan miten sattuu. Ei voi olla siis varma, että paletti tulisi ehjänä perille.

 

Swatchit on tehty kädelle ilman pohjustetta. Luomiväri on kuitenkin sen verran glitteristä, että suosittelen tahmeaa pohjaa luomivärin alle. Itse käytin Make Up Storen vanhan koostumuksen High Tech Lighter Jupiteria (se uusi koostumus ei ole läheskään niin tahmea, kuin vanha) ja se toimi täydellisesti luomivärin pohjalla. Pohjuste saa siis olla tahmeaa. Kaveriksi otin Too Facedin The Return of Sexy paletista vaaleaa ja lähes mustaa sävyä. Keskellä luomea on siis Moondust paletin mustanhopeaa sävyä nimeltään Granite.

Kieltämättä meikkaaminen tukikaulurin kanssa on hieman haastavampaa kuin ennen. Erityisesti kulmakarvat ja rajaukset on vaikeaa tehdä. Joten pahoittelen, jos jälki ei ole ihan priimaa. Ehkäpä tässäkin vielä harjaantuu, kun tosiaan seuraavat pari kuukautta tämän kaulurin kanssa joudun meikkailemaan.

 

 
Joko olet päässyt kokeilemaan tätä palettia? Mitä tykkäsit? Itse en malta odottaa, että pääsen testaamaan myös muita sävyjä luomille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*