Header img

Avatar maskeeraus

15/02/2013

Hyvää iltaa piiitkästä aikaa! Viimein minulla on tullut jotain järkevää kirjoittamisenaihetta tänne, nimittäin penkkarit olivat tällä viikolla ja serkkuni pyysi minua maskeeraamaan hänet niihin.
Serkkuni halusi olla Avatarista tuttu hahmo ja tarkoituksena oli maskata kasvot sen mukaan.

Olin maskeerauksesta luonnollisesti innoissani! En ollut päässyt tekemään kunnollista koko kasvojen maskeerausta sitten kouluaikojen. Koemeikki tehtiin vajaa viikko ennen varsinaista penkkaripäivää, jolloin saatiin valittua materiaalit jolla meikki tehtiin. En tietenkään älynnyt ottaa kuvaa kaikesta mitä maskeerauksessa käytettiin, mutta tässä nyt jokatapauksessa kuva valmiista lopputuloksesta ja yritän vähän selittää minkälaisia meikkejä siinä on käytetty.

Kasvoissa pohjana käytettiin niinkin erikoista ainetta kuin geelilineria. Sekoitettiin helmiäisvihreää ja mattasinista geelilineria, niin saatiin hyvin kestävä ja oikean sävyinen pohja. Pohjan päälle tupsuteltiin puuterin sijasta turkoosia luomiväriä. Olin kyllä varannut sinisiä Kryolanin Supra Color värejä, mutta olivat väärän värisiä. Kasvojen raidat tehtiinkin sitten sille Supra Colorilla ja varjostettiin tummansinisella luomivärillä. Valkoiset pisteet ovat myös Supra Coloria. Varjostukset tein harmaanruskealla luomivärillä, samoin kulmat. Silmiä korostettiin mustalla eyelinerilla ja tummansinisellä luomivärillä. Kuvassa ei näy, mutta silmien ulkonurkkiin laitettiin myös kaksi keltaista timanttia.

Tässä vielä kuva kokonaisuudesta:

Lopputulokseen olin aika tyytyväinen. Kokonaisuudessaan aikaa meni n. 2 tuntia. Ilmeisesti myös abilla oli ollut kivaa koko päivän! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*