Header img

Luonnollinen arkimeikki

23/08/2020
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Niin paljon kun rakastankin käyttää värejä meikissä, niin välillä on myös ihana tehdä käytännöllisiä lookeja, joita voi käyttää päivittäin. Siksipä tein videotutoriaalin luonnollisesta meikistä, joka voi olla sopiva arkimeikki, varsinkin silloin jos haluaa olla erityisen huoliteltu. Mikään ”no makeup -makeup” tämä meikki ei ole ja sitä voi vielä aavistuksen rauhoittaa käyttämällä ruskeaa rajausta ja ripsiväriä, jolloin meikistä tulee vielä yhden asteen pehmeämpi.

Luonnollinen arkimeikki

Luonnollinen arkimeikki

Meikin kulmakiviä on hillitty tuotemäärä ja oikeat levitys- ja häivytystekniikat, jotka tekevät siitä kivan pehmeän ja luonnollisen. Jos sun iho on mun ihoa paremmassa kunnossa, niin selviät varmasti kevyemmällä meikkipohjallakin. Mulla oli iho aika ärtynyt juuri meikkiä tehdessä, joten siksi jouduin käyttämään vähän peittävämpiä tuotteita. Siitä huolimatta meikkipohjasta tuli minusta kivan kuulas, eikä se näytä ollenkaan paksulta ja pikkuisen nuo arvet vielä kuultaa tuolta läpi, mutta onneksi niin vähän, ettei sitä edes huomaa ellei oikeasti ota kuvaa HD-kameralla ja katso.

Luonnollinen arkimeikki Jane Iredale tuotteilla

Meikkipohja onkin tässä meikissä ehdottomasti mun lempparicombo tällä hetkellä. Jane Iredale Beyond Matte -meikkivoide sekä Jane Iredale PurePressed Base, jotka yhdessä jättää tosi luonnollisen, mutta silti riittävän peittävän pinnan iholle. Oon toden teolla nyt rakastunut Jane Iredale tuotteisiin ja kerron niistä blogissa varmasti vielä lisääkin, sillä ajattelin ottaa meikkisarjan käyttöön myös meikkikeikoille. En tule olemaan meikkaaja, joka käyttää vain yhtä brändiä, sillä harva on hyvä kaikessa, mutta valitsin Jane Iredalen siksi, että se on hyvä kuitenkin aika monessa. Ja käytän jatkossa myös muiden brändien tuotteita meikatessa ja kirjoitan niistä ihan yhtä lailla blogiinkin.

Tässä kuitenkin nyt videotutoriaali tähän neutraaliin ja luonnolliseen meikkiin. Videon alta löydät myös kaikki meikissä käytetyt tuotteet.

Käytetyt tuotteet:
¤-PR-lahjaksi saatu tuote

*Urban Decay – Primer Potion – Eden
¤*Mizon – Collagen Power Firming Eye Cream
*Anastasia – Modern Renaissance
Pretty Vulgar – Powder Room Loose Powder
Jane Iredale – Smooth Affair
¤*MakeTheMake – Vitamin B Brow/Eye Marker – 02 Dark Brown
*Lavera – Kulmakarvageeli – väritön
Jane Iredale – Beyond Matte Meikkivoide – M4
*MAC – Pro Longwear Concealer – NW15
Jane Iredale – PurePressed Base – Warm Silk
¤*Isadora – Bronzing Powder -02 Nude Flush
Make Up Store – Must Have
¤Physicians Formula – Powder Palette
*Lancome – Eyeliner Pencil – 01
*Too Faced – Better Than S*x Mascara  (22% Alennusta koodilla: MARIAGLOW1)
*Buxom – Full on lip cream – Pink Lady

Lue myös: 
Arkimeikki vuosimallia 2017

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*