Header img

Glamglow Youthmud naamio testissä

14/08/2020
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Oon aikaisemminkin käyttänyt Glamglown Youthmud naamiota ja jopa ennen kovastikin vannonut sen nimeen. Nyt tein videon naamion käytöstä ja en olekaan enää ihan varma, onko se kuitenkaan hintansa arvoinen.

Glamglow youthmud kasvonaamio

Kokeilin Glamglown naamiota ensimmäisen kerran vuonna 2015 ja mainitsin sen silloin loppuneita tuotteita esittelevässä postauksessa. Se rauhoitti todella hyvin ihoa ja todellakin teki sille ihmeitä. Mun iho on kuitenkin selvästi muuttunut noista ajoista, sillä naamio ei enää teekään niin suurta vaikutusta. Kyllä se edelleen on todella hyvä naamio, sitä en kiellä ja toimii superhyvin pikakaunistajana esimerkiksi ennen juhlia, mutta edullisemmastakin hintaryhmästä löytyy aivan yhtä hyviä vaihtoehtoja. Ehkä mun ihohoito on vaan tällä hetkellä niin hyvällä tolalla, ettei tällainen naamio vaan tee niin isoa muutosta enää.

 

Glamglow Youthmud

Glamglow Youthmud on siis savipohjainen naamio, jossa on mm. vihreän teen lehtiä ja ”vulkaanista hohkakiveä”. Naamio ei sovellu kuivalle iholle, sillä sen tarkoitus on nimenomaan imeä itseensä talia ja ihon rasvaa. Naamio tuntuu iholla kihelmöivältä ja ensimmäistä kertaa sitä kokeillessa pelkäsinkin, että se aiheuttaa kasvoilla allergisen reaktion. Iho oli käytön jälkeen kuitenkin todella rauhallinen ja hyvän näköinen, joten sitä ei kannata säikähtää vaikka kihelmöinti olisi voimakastakin.

Glamglow Youthmud kasvonaamio mustassa purkissa sisältää vihreää teetä

Kuvasin tosiaan videon naamion testauksesta ja vertasin sitä aika paljonkin blogissa aiemmin mainittuun The Body Shopin Himalayan Charcoal maskiin. Ne on kyllä yllättävän saman tyyppiset ja hintansa puolesta suosittelisin jopa ennemmin tuota The Body Shopin versiota. Molemmat on siis savinaamioita, mutta kun *Glamglow Youthmud 50g maksaa n.50€ ja *The Body Shopin 75ml naamio taas n.31€ niin onhan se huomattavasti edullisempi. Vaikutuskin on mielestäni aika samanlainen ja tykkäsin ihotuntumasta The Body Shopin naamion jälkeen jopa hiukan enemmän.

Olen tykännyt ostaa *Glamglown naamiota noissa 15g pikkupurkeissa, joita saa yleensä n. 20€ hintaan. Pikkupurkkien hyvä puoli on siinä, ettei naamio ehdi kuivahtaa ennen loppuun käyttöä, kuten isoissa purkeissa tahtoi joskus käydä. Pikkupurkista riittää 2-3 kertaan, varmaan kaksi on kolmea realistisempi. Joten tuleehan siinä kuitenkin kertakäytölle hintaa lähes kymppi.

Kaiken kaikkiaan siis mielestäni tämä on edelleen hyvä, tehokas ja toimiva naamio, mutta koen, että hintaa on vain liikaa.

Onko sulla kokemuksia Glamglown Youthmud naamiosta? Tai muista Glamglow naamioista?

 • Sissi

  Supermud on mun lemppari ja kärkisijaa hätyyttelee myös Thirstymud. Sit mulla on se oranssissa purkissa oleva jonka nimeä en nyt muista sekä probioottinen naamio, jonka senkään nimi ei tule nyt mieleen:D Tätä kyseistä en ole testannut mutta tykkään kyllä merkin naamioista kovasti.

  • Maria Glow

   Oon muuten itekin testannut joskus sitä Supermudia, mut se oli liian tujua mun kasvoille. 🙂 Thirstymud on kyllä kiinnostanut jo pitkään, sitä täytyisi kyllä joskus itekin kokeilla.

 • TeijaH

  Leivontaan tarkoitettu nuolija on hyvä tällaisten naamioiden levittämiseen! Tuotetta ei mene hukkaan, ja nuolija on helppo huuhdella puhtaaksi. Täällä on käytössä Pikku Myy -mininuolija =D

  • Maria Glow

   Hei aivan huippu vinkki! Kiitos tästä 😀 Varmasti toimii tosi hyvin ^_^

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*