Header img

Elokuun Glossybox 2020

09/08/2020
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Elokuun glossybox on täällä ja tällä kertaa se tulikin todella joissa, sillä sain boxin heti elokuun alussa! Kiireellä kuvasin videon työpäivän jälkeen ja nyt viimein saan videon julkaistua ja postauksen tehtyä! Sen verran videolta unohtui kertoa, että mitkä boxin tuotteista olisi mun suosikkeja, mutta se selviääkin nyt sitten täällä blogin puolella. *Glossyboxia voi tilata heidän omilta sivuiltaan ja jos käytät koodin MARIA30, niin saat jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista 30% alennusta!

Elokuun Glossybox Birthday Edition

Glossybox elokuu 2020

Boxi sisälsi:

Glossybox Skincare – Eye boost cream 18€(tilaajille)/22€
ModelCo – Liquid Metal Eyeshadow – Champagne, 16,50€
Realher – Matte Liquid Lipstick Birthday Edition – Mauve, 12€
Nailmedic Rejuvenator kynsinauhaöljy, 7€
Brushworks HD Wonder Complexion Sponge, 6,90€

Elokuun glossyboxissa oli meikkisieni, luomiväri, huulipuna, kynsinauhaöljy ja silmänympärysvoide.

Omia suosikkeja sisällöstä oli ehdottomasti tuo ModelCon Liquid Metal Eyeshadow, joka vaikutti tosi hyvältä. Koostumus ei ollut ollenkaan tahmainen ja sitä sai jopa häivytettyä sormella. Uskon siis toimivan tosi hyvin myös luomilla. Tuotahan voi hyvin myös käyttää highlighterina! Videolla näkyy swatch.

Toinen suosikki oli tuo Glossybox Skincare Eye Boost Cream silmänympärysvoide. Se imeytyi tosi hyvin ihoon ja jätti ihon mukavan sileäksi ja napakan tuntuiseksi. Sopii siis loistavasti myös meikin alle. Sisälsi kylläkin akrylaatteja, joten minun täytyy vähän varovasti ensin testata, että reagoiko mun silmät siihen allergian vuoksi. Toivottavasti ei, koska tuo vaikutti tosi hyvältä. Glossybox skincare onkin aivan uusi Glossyboxin oma ihohoitosarja, johon tulee myös muita ihonhoitotuotteita.

Boxissa oli myös kynsinauhaöljy, silmänypärusvoide ja meikkisieni.

Kolmas suosikki oli ehdottomasti Brush Worksin HD meikkisieni, sillä niitä mulla tulee ajoittain käytettyä. Meikkisieni on muodoltaan tarkka kopio RealTechniquesin sienistä, mutta materiaali on hieman tiiviimpää. Videolla vertaan sieniä vähän enemmän keskenään. Täytyy siis kokeilla, miten toimii meikin kanssa, mutta varmasti tulee käyttöön.

Nailmedicin kynsinauhaöljyä tulee myös käytettyä, sillä mulla alkoi juuri neljän viikon loma jonka aikana voin viimein lakata ja laittaa kynsiä vapaasti! Töissä ollessa kun kynnet joutuu pitämään lyhyenä ja nakuna.

ModelCo luomiväri sekä Realher huulipuna

Realherin Matte Liquid Lipstick oli sävyltään tosi kiva. Sellainen liilaan taittava pinkki, joka on mukavan vaalea. Mattahuulituotteet ei tosin ole koskaan oikein olleet mun juttu, mutta muutoin se kyllä vaikutti hyvältä. Käytän itse sen varmasti kirkkaan tai jonkun kevyesti sävyttävän kiillon kanssa pois, mutta mattahuulipunia käyttävät pitävät varmasti myös sellaisenaan. Huulilla se oli mattatuotteeksi yllättävän miellyttävä ja kevyt, eikä vetänyt huulia kiristävän kuiviksi.

Glossybox tilaus kokemuksia

Kaiken kaikkiaan siis tosi huippu boxi ja kaikki tuotteet on sellaisia että tulee käyttöön, jos vaan tuo silmänympärysvoide mulle sopii.

*Glossyboxia voi siis tilata joko jatkuvana tilauksena, jolloin tilauksen saa katkaista ihan milloin vain, hintaan 17,99€/kk ja tästä jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista saa 30% alennusta koodilla: MARIA30

Toinen tilausmuoto on sitoutua vuodeksi, jolloin boxin hinnaksi jää 15,80€/kk. Silloin tilausta ei voi perua kesken kauden.

Mitä tykkäsit Elokuun Glossyboxin sisällöstä?

UNBOXING VIDEO

Lue myös: 
Kesäkuun Glossybox

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*