Header img

Beauty Kubes palashampoo kuutiot

29/07/2020
Tuotteet saatu ilmaiseksi.

Olen ennenkin testaillut blogissa palashampoita, mutta nyt tulee palashampoo 2.0, sillä nämä on valmiiksi annosteltu sopiviksi paloiksi! Oon myös näistä aika innoissani, sillä nää vaikuttaa niin mahtavalta! Kyseessä on 4Beauty Finlandin Beauty Kubes shampoopalat, joista osaa voi käyttää myös vartalon pesuun. Löytyypä valikoimista myös hoitavat hiusnaamiokuutiotkin, vaikka välttämättä hoitoainetta ei tarvitse enää näiden käytön jälkeen.

Beauty Cubes Palashampoo kuutiot

Posti oli kuljettanut tätä PR-pakettia Vantaan ja Kontiolahden välillä n. 2,5kk, kunnes se viimein saapui perille ja pääsin tutustumaan näihin mielenkiintoisiin fetakuution näköisiin paloihin. Tuoksuissa huomaa eteeristen öljyjen vaikutuksen ja ainakin itse pidän molempien kuutioiden tuoksusta. Oon viime aikoina rakastunut eteerisiin öljyihin ja niiden tuoksuihin.

Beauty Kubes Palashampoo kuutiot

4Beauty Finlandin palashampoo on annosteltu kuutioiksi, joita on 27 yhdessä pakkauksessa.

Kuutioiden käyttö on helppoa. Otetaan yksi pala, jota murennetaan käsissä ja sekoitetaan pieneen määrään vettä. Sen jälkeen hierotaan käsissä hiukan ja vaahdotetaan hiuksiin. Palat vaahtoaa hyvin ja puhdistusteho oli myös erittäin hyvä. Pala huuhtoutui hiuksista ilman ongelmia ja vaikka koko pala ei olisikaan kokonaan liuennut ennen hiuksiin levittämistä, niin viimeistään vaahdotusvaiheessa ne kyllä sulivat hiuksiin. Yhdestä palasta riitti myös oikein hyvin puhdistusainetta niin hiuksiin kuin koko vartalollekin.

Shampoopalasta riittää hyvin yhteen pesuun ja ne voi ottaa matkalle mukaan myös käsimatkatavaroihin.

Minun hiukset on sen verran herkästi takkuuntuvaa sorttia, että käytin tavallista hoitoainetta kuutioiden käytön jälkeen. Päänahka ainakin raikastui kivasti ja varsinkin rasvoittuville hiuksille tarkoitettujen kuutioiden jälkeen tuntui, että hiusten tyvikin kohosi ja oli todella ilmava. Kaikin puolin siis tosi hyvä käyttökokemus ja tulen varmasti käyttämään jatkossakin, varsinkin reissussa ja mökillä.

Shampookuutiot on pakattu pahviseen pakkaukseen, jossa on 27 kuutiota, eli ne riittävät yhtä moneen pesukertaan.

Kuutiot on pakattu pahviseen pakkaukseen, jossa on 27 palaa. Reissuun lähtiessä voi siis ottaa juuri niin monta palaa, kuin pesukertojakin on, eikä tarvitse kantaa mukana painavia shampoopulloja. Lentoreissulla nämä menevät myös kätevästi käsimatkatavaroissa, sillä niiden kuljettamiseen ei kuulu rajoituksia. Perinteiseen palashampooseen nähden nämä ovat käteviä matkalla siksi, ettei palan kuivumista tarvitse jäädä odottelemaan, sillä mitään ei jää pesukerran jälkeen jäljelle. Beauty kubes kuutiot ovat myös biologisesti hajoavia, joten sinun ei tarvitse huolehtia ympäristön kuormittumisesta edes mökkireissulla.

Palashampoo on biologisesti hajoava, vegaaninen ja muoviton vaihtoehto.

Tässä esimerkkinä rasvoittuvien hiusten shampoopalojen ainesosaluettelo:
Tapioca starch*, Sodium cocoyl isethionate, Cocos nucifera milk powder*, Sodium cocoyl glutamate, Inulin, Panthenol, Urtica dioica leaf powder, Glycerin (Palm-free; from a rapeseed source), Citrus aurantium dulcis peel oil*, Cedrus atlantica wood oil*, Cymbopogon schoenanthus oil*, Tocopherol, Maltodextrin*, Carthamus tinctorius seed oil*, Simmondsia chinensis oil*, Helianthus annuus seed oil, Acacia senegal gum*, d-Limonene**, Citral**, Citronellol**, Eugenol**, Geraniol**, Linalol**. Organic ingredient* Occurs naturally in essential oil**

Oon siis ollut näihin kuutioihin tosi tyytyväinen ja uskon, että varsinkin palashampoon käyttäjille nää on tosi näppäriä. Jos matkustat paljon, niin juuri tämän paremmaksi ei varmasti hiustenhoito mene. Onhan nää myös ympäristön näkökulmasta tosi hyvä ratkaisu muovittomuutensa ja biologisen hajoamisen ansiosta.

Shamoopala hiusten pesukuutiot

Beauty kubeista voit lukea lisää 4Beauty Finlandin sivuilta ja samasta paikasta kuutioita voi myös ostaa. 27 kuution pakkaus maksaa 12,90€ ja se vastaa n. 250-300ml shampoopullon sisältöä. Näppäriä ja helposti käytettäviä matkashampoita siis!

Minun Instagramissa (@mariaglow1) on myös meneillään arvonta, jossa kaksi onnekasta voittaa itselleen vapaavalintaisen Beauty kuben!♥

Lue myös:
Lush – Lullaby Palashampoo

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*