Header img

Mitä ostin ja mitä jätin ostamatta

17/07/2020
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Edellisestä ostokset + ostamatta jättämiset postauksesta on nyt kolmisen kuukautta, joten voidaankin taas kurkata, mitä viimeisen kolmen kuukauden aikana on ostoskoriin tippunut kosmetiikkamarkkinoilta. Kuten aikaisemmassa postauksessa kerroin, niin olen tietoisesti vähentänyt kosmetiikkashoppailua ilman totaalikieltoa. Tässä postauksessa kerronkin nyt mitä viimeisen kolmen kuukauden aikana on tullut ostettua ja lisäksi kerron myös mitä tuotteita olen jättänyt ostamatta ja päättänyt käyttää varastosta löytyvää vaihtoehtoa. Freelancer hommat lookfantasticillakin nyt päättyivät, joten katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Saadut tuotteet tässä postauksessa merkitty ¤-merkillä.

Mitä kosmetiikkaa ostin?

Tämän kolmen kuukauden ostokset on hieman hillitymmät kuin ensimmäisen kolmanneksen. Ostin nimittäin vain neljä tuotetta:

Mitä ostin viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Vita Liberatan Fabulous Medium itseruskettava: Oikeastaan tämä oli turhake, koska muutama itseruskettava jo kaapista löytyy. MUTTA koska aion kuitenkin tässä kesän aikaan tehdä vähän vertailua, niin sain sillä perusteltua ostoksen itselleni. Vita Liberatan itseruskettavaa saa esimerkiksi *Cocopandalta ja *lookfantasticilta. Samalla reissulla ostin myös loppuneen hammastahnan tilalle uuden, eli Yotuelin All-in-one Wintergreen hammastahnan. Yotuelin hammastahnaa myy Sokos sekä monet apteekit.

Shampoo ja hoitoainetilanne on myös ollut hieman huono, sillä olen kovasti yrittänyt käyttää pois varastojani. Harmillisesti monet multa jo löytyvät tuotteet ei olleet minun hiuksille täysin sopivia, joten kampaajaltani ostin sitten Four Reasonsin No Yellow hopeashampoota ja Brilliant Colour shampoota. Molempia olen siis aikaisemminkin käyttänyt ja edellinen Brilliant Colour shampoo olikin jo helmikuussa loppuneiden postauksessa. Tuo Four Reasonsin No Yellow violetti shampoo on kyllä yksi parhaita silvershampoita, joita olen kokeillut. Se poistaa keltaisuutta tosi hyvin, tekemättä hiuksista harmaita tai tunkkaisen värisiä. Four Reasonsin tuotteita voi ostaa kampaamoista, sekä heidän omilta verkkosivuiltaan.

Mitä kosmetiikkaa jätin ostamatta

Jätin ostamatta hyaluronihapposeerumia, kasvovoidetta, nestemäisen linerin sekä puhdistusbalmin.

Kolmen kuukauden aikana sitten loppui Sensain linerin muste ja oikeastaan olin jo hankkimassa siihen täyttöpulloa, kunnes lookfantasticilta saadussa paketissa oli peräti kaksi eyelineria. Nyt siis käytössä on ¤*Beauty Bakerien Lollipop liner, joka on osoittautunut tosi hyväksi. Sen kärki on Sensaihin verrattuna kyllä jämäkämpi, mutta jälki on sysimustaa ja nopeasti olen tottunut sen käyttöön. Ihan superhyvä liner!

Myös *Mizonin hyaluronihapposeerumi loppui ja vaikka olin alun perin suunnitellut, että ostan tilalle toisen niin en tehnyt sitä. Pakko kyllä myöntää, että en ole ihan sujut vielä sen kanssa, että joudun pärjäämää ilman sitä. Tilalla olen käyttänyt ¤*Madaran Time Miracle hyaluronihappogeeliä, joka ei ihan vedä vertoja Mizonin seerumille, mutta on ainakin näin kesällä ollut oikein hyvä. Talveksi varmasti sitten hankin taas Mizonia, kunhan iho alkaa kuivua.

Kuten edellisestä postauksesta ehkä huomasit, niin minulla loppui peräti kolme eri kasvovoidetta. Sen sijaan, että olisin ostanut uutta päätin ottaa käyttöön keväällä saamani ¤*Patykan Hydra-Smoothing kosteusvoiteen. Kokeilin tätä jo silloin alkuvuonna, mutta silloin se oli aivan liian kevyt minun iholle. Vaan niin tuli kesä ja iho ei olekaan enää niin kuiva ja tuo Patykan voide on juuri täydellinen kesäkäyttöön. Patykan Hydra-smoothing kosteusvoide on sopivan kevyt, ihanan tuoksuinen ja riittävän kosteuttava.

Myös alkuvuodesta ostamani *Farmacyn Green Clean puhdistusbalmi loppui, joten otin käyttöön tämä saman merkin Cherry Clean version, joka tuli Boxycharmissa. Tuoksusta en kyllä tykkää ollenkaan, mutta koska puhdistusteho on yhtä hyvä kuin Green Celanissa, niin käytän tämän varmasti loppuun. Sen jälkeen alkaa puhdistusöljyt ollakin finaalissa, joten joutunee ehkä jo ostoksille!

Sellaiset ostokset ja anti-ostokset (kuten Taina edellisen postauksen kommenteissa nimesi.) Onko sulla kokemuksia mistään näistä tuotteista?

 • Charming Nails

  Näitä anti-ostoksia on kyllä hauska lukea! Olisi myös jännä miettiä omalla kohdalla mitä jättää aina ostamatta. Esim. se uusin violetti Naked on ostoslistalla, mutta jätin toistaiseksi hankkimatta, ehkä ostan myöhemmin kun sitä on kuitenkin pitkään saatavilla. Aina tekisi mieli ostaa jotain voiteita kokeiluun, mutta sitten muistaa miten paljon niitä on jo kaapissa 😉
  Four Reasonin hopeashampoo odottaa mulla vuoroaan, en muista yhtään olenko sitä joskus käyttänyt. Nyt on harmaa tukka johon en toivo violettia vivahdetta niin en tiedä miten käyttäytyy. Yotuelia voisikin ostaa pitkästä aikaa, kiitti vaan vinkistä 😉 kävin hammaslääkärissä perusteellisessa hammasputsissa niin siinä kirkastui hampaat hyvin, mutta nopeasti ne värjäytyy kun tuota sumppia killittää…

  • Maria Glow

   Toi Four Reasons on kyllä tosi hyvä! 🙂 Oon levittänyt sen hanskojen kanssa, koska saattaa tarttua kässsä kuiviin kohtiin 😀
   Ja tosiaan kahvi on kyllä hampaiden sävylle aika rajua. Mulla saman tekee kokis, vaikka vähemmän nyt sitä oon viime aikoina juonutkaan. 🙂
   Mulla on myös se Tatin paletti vielä hankkimatta, vaikka kovasti himottaisi. 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*